Играйте World of Tanks онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Играта на World of Tanks, за чисто забавление или състезание, изисква геймърите да натрупат огромни знания за това. Това легендарно масова мултиплейър онлайн (MMO) игра може да се похвали със стотици бойни превозни средства от 20-ти век, включително локомотивна артилерия, танкове (леки, тежки и средни) и ловци на танкове. Тези бронирани автомобили са от различни части на света, като Великобритания, Франция, Япония, Полша, Германия, Китай и Съединените щати. Освен това всички те могат да се персонализират и не идват с подобни изпълнения, роли или силни страни на бойното поле. В зависимост от целите си, играчът решава от какво допълнително оборудване се нуждае превозното му средство.

Играчите срещу играчи (PvP) е основният режим на игра на World of Tanks. Следователно всеки играч избира една бойна машина, която да използва. След като кацнат на произволно бойно поле, те отговарят за неговото движение и стрелба. Те могат също да използват функцията за гласов или въведен чат, за да комуникират с други геймъри, съюзни или други, когато им е удобно.

Играчите на WoT могат да участват в различни битки в тази игра. Основните видове са както следва:

 • Случайни битки
 • Отборни битки
 • Битки между танкова рота
 • Специални битки
 • Отборно обучение битки
 • Битки за крепости
Залагания на World of Tanks

Залагания на World of Tanks

Безброй опитни залагащи в World of Tanks могат да потвърдят, че залагането в тази игра е преход! Една от основните причини за това е, че много сайтове за електронни залагания го предлагат, повечето от които предоставят благоприятни функции като страхотни коефициенти за различни WoT турнири, множество методи за депозит/теглене, и приспособяване на екипи за поддръжка на клиенти.

Освен това залаганията на World of Tanks eSport са лесни, особено след като играч е идентифицирал букмейкър, чиито аспекти отговарят на техните уникални изисквания. Ето какво трябва да направят:

 • Посетете секцията за електронни спортове на уебсайта за залагания
 • Кликнете върху "World of Tanks (WoT)"
 • Изберете пазар
 • Въведете сумата на залога
 • Потвърдете залога

Подготовка за залагане на World of Tanks

Въпреки че залагането на World of Tanks е просто, играчите трябва да се подготвят за него, ако се надяват да извлекат максимума от него. Но как могат да направят това? За начало можете да проучите популярните налични пазари, като например:

 • Хендикапи
 • Първа кръв
 • Победител на картата
 • Победител в мача/Moneyline залози
 • Базата е заловена
 • Общ резултат

Също така е хитро за играч да оцени сигурността на уебсайта за залагания, докато се подготвят да започнат своето начинание за залагания в World of Tanks. Истината е, че въпреки че има значителен набор от сигурни, легитимни WoT сайтове за залагания, съществуват и няколко несигурни. И залагащите трябва да ги избягват на всяка цена.

Залагания на World of Tanks
Защо World of Tanks е популярен?

Защо World of Tanks е популярен?

World of Tanks се нарежда сред най-популярните esport игри на сцената днес. Това може да се дължи на следните фактори.

Интернет общност

World of Tanks може да се похвали с огромна общност с над 160 милиона играчи по целия свят. Въпреки че повечето от тях никога не са се срещали лично, те прекарват много време онлайн, обсъждайки тази игра. Някои от често срещаните теми, по които коментират, включват предишни и предстоящи турнири, съвети за залагане и игра и най-квалифицираните играчи, за които да внимавате.

Игра World of Tanks онлайн

Простотата и достъпността на WoT са други елементи, които му позволиха да спечели благоразположението на много любители на електронните спортове в световен мащаб. Това заглавие е достъпно на множество платформи, включително Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox 360 и macOS.

Големите играчи в World of Tanks

Също така е безопасно да се каже, че легендарните играчи на World of Tanks са изиграли огромна роля в подобряването на феновете на тази игра. Някои от тях са Тиранозавър_Riggx и LuNaTic_-Lore, които вдъхновяват геймърите да играят по-често тази игра, за да усъвършенстват своите умения.

Защо играчите обичат World of Tanks

Знаейки защо геймърите все още не могат да се наситят на World of Tanks е ключът към разбирането на нарастващата му популярност. Да, това заглавие първоначално беше пуснато преди повече от десетилетие, но все още се чувства толкова свежо, благодарение на редовните си актуализации. Механиката на WoT също е разнообразна и се отличава с впечатляващи визуализации. Повечето играчи също харесват това, че Wargaming взема предвид техния принос, когато пуска най-новите си версии.

Как да играете World of Tanks

Това може да е друга причина, обясняваща славата на World of Tanks. Да се научиш как да играеш тази игра е преход. И докато играчът овладее триковете си, той е готов! Например, геймърите трябва да дадат на своите съотборници малко пространство, за да подпомогнат оптималното представяне. Паркирането зад съюзник не се препоръчва, тъй като минимизира оръжията в битката. Освен това играчите трябва да се движат предпазливо в бойните горещи зони.

Най-големите отбори и играчи в World of Tanks

Освен това World of Tanks е широко известен, защото залагащите имат дълъг списък от отбори и играчи, които да обмислят, когато става въпрос за залагане на него на най-добрият сайт за залагания на esport. Те дори са свободни да правят множество залози или да изследват различни пазари, ако са объркани от многото налични възможности. Несъмнено това засилва вълнението на повечето залагащи, докато чакат да видят резултатите.

Защо World of Tanks е популярен?
Има ли турнир World of Tanks?

Има ли турнир World of Tanks?

да. Има различни шампионати на World of Tanks, които позволяват на различни професионални отбори по електронни спортове да се състезават един срещу друг. Тези събития може да идват с различни срокове и условия, за да регулират дейностите на всички участващи страни.

Обикновено World of Tanks турнири идват в три формата – схватки, предизвикателства и кланови турнири. В зависимост от конкретно състезание, отборите могат да имат между трима и петнадесет eSport спортисти. Повечето от тези организации също така привличат квалифицирани „резерви“ играчи, които да заменят онези, които може да не се качат на сцената поради проблеми като визови усложнения.

Последният глобален турнир World of Tanks беше 2022 World of Tanks Championship International, първото 15VS15 събитие на тази игра. В него участваха най-добрите отбори от Европа, Китай, Азиатско-тихоокеанския регион, Северна Америка и Общността на независимите държави. Наградният фонд беше €130,000, достатъчно голям, за да накара тези отбори да предложат най-доброто от себе си.

Големите финали на World of Tanks е едно от най-престижните събития сред играчите на WoT. Това също е чудесна възможност да правите залози на електронни спортове.

Без съмнение тези глобални турнири в World of Tanks са огромна сделка, особено за тези в общността на електронните спортове. Те предоставят на спортистите възможности да покажат своите луди WoT умения, да предизвикат опонентите си, да изградят име за себе си и оптимистично да проправят пътя за по-нататъшно кариерно развитие.

Има ли турнир World of Tanks?
Залагания на World of Tanks при доставчици

Залагания на World of Tanks при доставчици

Всеки ентусиаст на World of Tanks може да заложи на това в някои от най-добрите доставчици на електронни спортове днес, включително 22BET, Betwinner и Megapari. Играчите трябва да се регистрират в тези уебсайтове за залагания само след като потвърдят, че отговарят на техните разнообразни нужди за залагания. Но кой е най-подходящият начин да направите това? Е, оценката на техните функции винаги е начело в списъка.

Една достойна платформа за залагания World of Tanks идва с интуитивен сайт и позволява на комарджиите да залагат на мобилни устройства. По този начин те могат да залагат на този популярен eSport, докато са в движение, на работа или дори когато споделят храна с приятелите си.

В допълнение, той предоставя разумни коефициенти за World of Tanks, които увеличават шансовете за успех на залагащите, независимо от нивото им на опит. Това ги мотивира и им позволява да напреднат в професионалната си хазартна кариера.

Прозрачността е друга ключова характеристика, за която трябва да внимавате в приложение за залагания на eSports, предоставящо World of Tanks. Той трябва да предлага изчерпателни регулаторни политики, за да позволи на играчите да знаят какво трябва и не трябва да се ползват от всичките му услуги. Те също така имат честни, многоезични експерти за обслужване на клиенти, които напътстват залагащите и им помагат да извлекат максимума от своите начинания за залагания на WoT.

Залагания на World of Tanks при доставчици
Следвайте най-добрите отбори на World of Tanks и залагайте точно

Следвайте най-добрите отбори на World of Tanks и залагайте точно

Знанията за най-високо оценените отбори на World of Tanks са винаги полезни, когато залагате в тази игра. Той позволява на играчите да идентифицират аутсайдери и фаворити и, да се надяваме, да изберат най-печелившите пазари за залагания.

Това са някои от днешните най-добри WoT отбори.

Natus Vincere

NAVI е създадена през 2009 г. В него има отбори и eSports спортисти, които се състезават не само в World of Tanks, но и в Dota 2, FIFA, Apex Legends, League of Legends, Paladins, Valorant и Fortnite. Този отбор спечели първо място в Wargaming.net League of World of Tanks за 2014 и 2016 г.

Торнадо енергия

Ето още един високо класиран отбор на World of Tanks, който е играл няколко мача през годините. Той излезе победител на WoT Grand Finals 2017, като се прибра вкъщи с огромните $150 000, разпределени между активния списък на World of Tanks тогава.

HellRaisers

HellRaisers е известен и със своя доста феноменален отбор на World of Tanks, който се е състезавал срещу други в няколко турнира. Той е подписал талантливи играчи на WoT като Владислав "Neskwi" Канаев, Андрей "lolwo" Дзенисенко и Владимир "DYADOR" Друцки.

Други изключителни отбори на World of Tanks, които си струва да следвате в момента, са:

 • Отбор Dignitas
 • Virtus. професионалист
 • Повдигнете
 • RoX
 • PENTA Спорт
 • Не толкова сериозно
 • Опа - The Tough
Следвайте най-добрите отбори на World of Tanks и залагайте точно
Плюсове и минуси на World of Tanks

Плюсове и минуси на World of Tanks

Играчите, които играят World of Tanks, трябва да разберат неговите предимства и недостатъци, за да получат намек какво да очакват. Ето плюсовете, както следва.

 • Лесно и достъпно: WoT играчите не трябва да преминават специално обучение, за да се насладят на тази игра, тъй като не е хардкор симулатор. Това, което е още по-удобно, е, че не се изисква да се разделят с една стотинка, за да го направят, защото е абсолютно безплатно за игра. Това го прави подходящ за любители и опитни геймъри с ограничен бюджет или по друг начин.
 • Безброй бойни превозни средства: World of Tanks включва много бронирани превозни средства, които играчите могат да отключват и използват по време на битка. Всички тези налични машини могат да бъдат надграждани, което им позволява да експериментират, да идентифицират силните си страни и в крайна сметка да реализират пълния си потенциал като геймъри.
 • Mystery: World of Tanks е енигма, предназначена да задоволи нуждите на геймърите, които обичат трилъри. Всяка битка в тази игра се играе по различен начин, дори когато играчите използват подобни машини, персонализирани по същия начин. Това означава, че винаги има нещо уникално, което да очаквате с нетърпение, засилвайки доставяното вълнение.

Против

 • Един от основните недостатъци на World of Tanks е, че играчите трябва да плащат за неговите първокласни функции. Следователно тези, които не могат, са лишени от най-вълнуващите преживявания на това заглавие.
Плюсове и минуси на World of Tanks
Разбиране на коефициентите за залагане на World of Tanks

Разбиране на коефициентите за залагане на World of Tanks

Да се научиш да четеш коефициентите на World of Tanks трябва да бъде приоритет за всеки играч, който планира заложете на този esport освен ако не искат да се настроят за провал.

Обикновено различните сайтове за залагания предоставят WoT коефициенти за своите членове и те могат да варират от един букмейкър до друг. Разбирането им е лесно, стига човек да схване популярните формати, налични днес. Те включват, но не се ограничават до следното.

 • Десетични коефициенти: Много уебсайтове за залагания на World of Tanks предлагат десетични коефициенти, защото повечето играчи могат удобно да ги четат и използват, за да изчислят потенциалните си печалби. Те трябва само да ги умножат със съответните си залози.
 • Дробни коефициенти: Дробните WoT коефициенти са доста често срещани сред уебсайтовете за залагания на електронни спортове в Обединеното кралство. Подобно на десетичните коефициенти по-горе, те също са ясни. Докато горното число представлява възможните изплащания, долното показва сумата, която трябва да заложите. Например, букмейкърът може да предложи коефициент 10/1 за конкретен отбор на World of Tanks. Това означава, че играчите печелят $10 за всеки $1, който залагат.
 • американски коефициенти: Залагащите на WoT може да намерят американски коефициенти в платформите за залагания в Съединените щати. Те идват с положителни или отрицателни числа. Първият посочва сумата, която биха могли да получат, ако заложат $100. От друга страна, последният показва сумата, която трябва да заложат, ако се надяват да получат $100.
Разбиране на коефициентите за залагане на World of Tanks
Съвети и трикове за залагане в World of Tanks

Съвети и трикове за залагане в World of Tanks

World of Tanks е популярна опция както за опитни, така и за начинаещи играчи. Тези страни могат да използват различни стратегии, за да гарантират, че техните начинания за залагания дават плодове. Един от тях е да следи представянето на любимия отбор или играч. Това може да стане чрез анализ на резултатите от последните десет или повече състезания, в които е участвал.

Играчите могат също да гледат любимите си играчи на WoT на платформи като YouTube и Twitch, за да преценят уменията си и да решат дали е разумно да залагат на тях. Ако предположим, че залагащият иска да залага на WoT турнири, той трябва да изчака до финалните етапи на състезанията – квалификациите са непредвидими и е лесно да се залага на отбори или играчи, които може да бъдат елиминирани по-рано от очакваното.

Съвети и трикове за залагане в World of Tanks