Играйте Tekken онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Въпреки че Tekken е популярна игра, сцената за залагания на електронни спортове не е толкова стабилна, колкото при други заглавия за електронни спортове. Например залаганията на Tekken не са толкова популярни, колкото другите добре познати игри за електронни спортове като CSGO, Dota и LOL. Следователно не всички букмейкъри предлагат залагания за мачове на Tekken. И все пак, дори най-добрият сайт за залагания на esport предлага коефициенти и възможности за залагания за големи турнири в Tekken. Обикновено залозите на Tekken се вземат за мачове между двама бойци. Ето най-често срещаните залози на Tekken сайтове за залагания на електронни спортове:

 • Победител в мача: Играч, който печели мач 1 срещу 1. Това е най-лесният залог за Tekken. Вероятно ще надделеят играчи с по-ниски коефициенти
 • Победител в рунда: Играч, който печели рунда
 • Продължителност на рунда: Залагащите залагат колко дълго продължава рундът
 • Победител в турнира: Поставете залог кой отбор или играч ще спечели целия турнир
 • Общо рундове: Заложете на броя на рундовете, включително под или над определен брой.
 • Общо за боец: Залагащият може да заложи на общия брой рундове, които боецът печели
 • Хендикап: При залагане на хендикап играчът може да премахне точки от предпочитан играч и да прехвърли точките на аутсайдера
 • Нечетно или Четно: Този залог е на броя на рундовете в мача, попадащи на Четно или Нечетно число
 • Други: Специалните залози включват кой играч ще атакува първи или кой играч инициира първата комбинация в мача.
Защо Tekken е популярен?

Защо Tekken е популярен?

Популярността на Tekken се основава на факта, че това е една от първите игри, събрала многомилионни последователи по целия свят. Използвайки нови технологии, разработчиците на играта се докоснаха до пазара, желаещ да участва в потапящи игри с възможността да контролират различни герои.

Интернет общност

Със силна интернет-базирана общност, Tekken се радва на световна популярност. Милиони играчи се наслаждават на играта. Като една от най-популярните игри за електронни спортове в историята на електронните спортове, феновете на Tekken участват в онлайн общности и приложения за социални медии, за да взаимодействат с играчи с единомислие. Геймърите от всяко ниво на умения се събират, за да обсъждат стратегии за игри. Членовете на общността планират местни турнири и се срещат за игрални сесии онлайн. Някои играчи говорят мръсни, а други подкрепят други играчи. Възходът на онлайн платформите, като гигантите на социалните медии Discord и Twitter, е конкуренция за игралните общности от старата школа. Един сайт, Tekken Zaibatsu, беше затворен през 2021 г., тъй като играчите мигрират към по-популярни сайтове в социалните медии, за да се срещат, планират и разказват за боклук.

Защо Tekken е популярен?
Игра на Tekken онлайн

Игра на Tekken онлайн

С развитието на играта на видеоигри начинът, по който се разпространяват игрите Tekken, се променя с търсенето на пазара. Състезанията за видеоигри на Tekken са под формата на организирани събития. Играна индивидуално или с отбори, аматьорската игра отстъпи място на професионално ниво. Разработчикът активно създава нови игри с цел разработване на турнири за създаване на онлайн фен база.

Защо играта е обичана от играчите?

Играчите обичат Tekken по пет основни причини, включително:

 1. Интересните герои и стиловете на битка привличат играчи, които искат да изпитат разнообразни игрови изживявания
 2. Анимациите и ефектите правят играта вълнуваща и интересна за гледане.
 3. Възможността за персонализиране на играта е привлекателна за играчите, особено след като някои опции за персонализиране не изискват допълнителни плащания.
 4. Лесната игра прави играта привлекателна за начинаещи, които могат да избират опции за игра и да се наслаждават на играта, използвайки лесната за разбиране технология.
 5. Режимите предлагат интензивна игра и достатъчно бойно разнообразие, за да накарат играчите да се връщат за още.

Как се играе?

Интересувате ли се да играете Tekken? Просто изтеглете играта на персонален компютър. Инсталирайте файла. Играчите трябва да имат достатъчно място на твърдия диск и RAM. Играта изисква поне 6 GB за работа, както и RAM 2 GB.

Игра на Tekken онлайн
Има ли турнир по Tekken?

Има ли турнир по Tekken?

Tekken 6 Global Championship е най-големият турнир за Tekken в историята на играта по това време. През 2010 г. Namco Bandai Games спонсорира турнира, включително в категории за играчи: Xbox 360 и PlayStation 3. Организаторите избраха по двама победители от всяка категория на финалите в Токио. Официално наречен Japan Round, Namco проведе финалите на международния форум в Токио.

През 2022 г. Namco и други организатори на турнири предприемат задълбочени здравни мерки, за да защитят играчите на турнира по време на пандемията. Гигантът на медийните игри Twitch си партнира с Bandai Namco Entertainment America, за да бъде домакин на предстоящи турнирни събития. През юни е планирано да започне обиколка на шампионски бойни игри в Орландо, Флорида. Общият награден фонд на World Tour е $200 000.

Има ли турнир по Tekken?
Tekken Teams

Tekken Teams

От сравнително нови играчи до отбори, които се състезават професионално от известно време, състезателният пейзаж на Tekken е узрял за екстремна конкуренция. Ето а няколко отбора за гледане в предстоящите турнирни сезони.

Несертифицираните маниаци

Несертифицираните отрепки (известни също като TUG) включват група от самопровъзгласили се отрепки, базирани в Южна Африка. Тези интензивни геймъри следват маниакалната култура и работят за подобряване на производителността на игрите, за да останат конкурентоспособни. Отборът започна, когато един приятел забеляза колко добре играят неговите връстници и предложи групата да се обедини, за да се състезава професионално. Родена от приятелство и любов към игрите, групата тренира усилено, за да достигне пълния си потенциал. TUG се състезава в турнири Tekken 7, Smash Bros и EA FIFA. Тъй като уменията на екипа се подобряват, той се стреми към международен успех на най-високо ниво.

Vision Strikers

Vision Strikers е корейска група за електронни спортове, която оперира с битки на игровата сцена. След като набира трима от най-добрите геймъри на Tekken, екипът очаква да се състезава на най-високо ниво. Vision Strikers има за цел да изгради водеща организация за електронни спортове в Азия, след като придоби екипа на Rox Gaming, легендарен за успеха в турнирите Tekken. Придобиването със сигурност ще накара други конкуренти на Tekken да обърнат внимание на Vision Striker в предстоящите турнири.

UYU

UYU е организация за електронни спортове в Северна Америка, която е конкурентна в Call of Duty, след като подписа Skyz, Proto, Mayhem, Nova и Spoof. Състезавайки се в CWL Pro League, различни вариации на списъка постигнаха успех в състезанията по електронни спортове. Беше обявен план за франчайз на организацията. Списъкът на играчите заминава за собствените си списъци за франчайз. До 2019 г. UYU обяви списък с Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch и Pentagrxm. Екипът за електронни спортове е един от най-добрите участници в турнирите на Tekken.

Team Liquid

Всеки, свързан с електронните спортове, е запознат с Team Liquid, мултирегионална група за електронни спортове, която се намира в Холандия. През 2000 г. основателите стартираха Team Liquid след пускането на StarCraft II. До 2012 г. екипът придоби северноамерикански отбор за игра в Dota 2. През 2015 г. сливането с Team Curse събра редица високо класирани играчи. Европейският отбор по Dota 2 победи в International 2017, спечелвайки най-голямата награда в историята на киберспортите турнири досега. Членовете на Team Liquid спечелиха LCS титли и турнира от Големия шлем на Intel за 2019 г. за изключителна игра на CS:GO. Team Liquid е най-високо ниво на награден фонд Tekken.

Talon Esports

Разположен в Хонг Конг, Talon Esports се състезава в цяла Азия. Екипът на групата Tekken е посочен като един от най-печелившите за видеоиграта. Също известен с това, че играе добре League of Legends, отборът се нарича още PSG Talon поради партньорството си с PSG Esports. Pacific Championship Series е добре позната лига, работеща в Югоизточна Азия, Тайван, Хонг Конг и Макао.

Тайна на екипа

От 2014 г. Тайна на екипа развълнува феновете с отлична игра на Dota 2. Екипът по електронни спортове придоби женски отбор по CS:GO през 2016 г. Той също така разшири своята конкурентоспособност в света на играта Street Fighter и подписа играч от най-високо ниво на Super Smash. До 2018 г. Team Secret придоби ключови членове на Team TyRanT, за да спечели конкурентно предимство в Age of Empires. През 2018 г. екипът се разшири отново, когато подписа Rainbow Six Siege Team IDK. Team Secret се нарежда високо в печалбите от турнири Tekken.

Tekken Teams
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Всеки герой на Tekken има редица плюсове и минуси, за които играчите научават по време на игра. Например, някои знаци са постоянно заключени от други знаци и са непоследователни. Други са бързи и забавни за използване. Самата игра получава признания и едно основно оплакване.

Професионалисти

 • 3-D анимация
 • Творчески герои
 • Персонализиране
 • Лекота на игра

Против

 • Времена за зареждане
Предимства и недостатъци
Разбиране на коефициентите за залагане на Tekken

Разбиране на коефициентите за залагане на Tekken

В Tekken esports коефициентите са представителни за вероятността отбор или индивидуален играч да спечели. От решаващо значение е комарджиите да залагат в онлайн букмейкъри със справедливи коефициенти. Има три основни видове коефициенти за залагане, включително американски, дробни и десетични.

Повечето букмейкъри предлагат десетични коефициенти. При десетични коефициенти, колкото по-нисък коефициент означава, че залагащият е по-вероятно да спечели. Изплащането обаче като цяло е ниско. При по-високи коефициенти залагащият поема висок риск, но изплащането е повече за победителите. Разбирането как се изчисляват коефициентите за залагане е от съществено значение, преди да направите залог.

Разбиране на коефициентите за залагане на Tekken
Tekken esports съвети и трикове за залагания

Tekken esports съвети и трикове за залагания

Познайте играта

За комарджиите е важно да разберат играта Tekken. За да спечели залог за електронни спортове, играчът трябва да знае правилата на играта. Гледането на онлайн уроци, четенето на ръководства и поддържането на новини от индустрията ще подобри шансовете за спечелване на залог.

Бюджет

Всеки залог е риск. Следователно залагащият трябва да идентифицира своя бюджет за залагане. Придържането към бюджет помага да се поддържат безопасни навици за залагане за начинаещи и опитни професионалисти. Определянето на бюджет е основно и интелигентно хазартно поведение. Планирането колко и кога да залага помага на комарджия да взема информирани и печеливши решения.

Изберете добър букмейкър

Реномираните букмейкъри са по-склонни да предлагат благоприятни коефициенти и надеждни изплащания. Проучете, за да се уверите, че букмейкърът е правилно лицензиран и надежден. Независимо дали залагате чрез уебсайт или приложение за залагания на електронни спортове, четенето на условията гарантира, че залагащият разбира какво да очаква, когато депозира средства и прави залог. Разглеждането на онлайн ревюта може да даде на комарджия представа как са се справили другите потребители, когато са залагали в определени заведения.

Самонаблюдение

Както при всеки хазарт, важно е да наблюдавате самостоятелно рисковото поведение на хазарт в електронни спортове, за да избегнете пристрастяване, докато залагате в сайтовете за залагания на електронни спортове. Пристрастяващото поведение включва невъзможността да спрете да правите залози, да залагате пари, които комарджият не може да си позволи да загуби, и да изпитвате чувство на тревожност и депресия. Ако изпита някой от тези симптоми, човек може да избере да се самоизключи. Лицензираните места обикновено позволяват на играча да си вземе почивка, като избере да задържи акаунт за определен период от време. Местни, национални и международни агенции, като например Gamblers Anonymous, предоставят консултации и други услуги, за да помогнат на хората с проблеми със пристрастяването.

Tekken от Namco е една от най-старите и най-известни видео игри на пазара. Като една от първите, които включват предварителна анимация и графики, играта продължава да предоставя завладяващо игрово изживяване за играчите. С участието на редица креативни герои, играта очарова играчите с възможността да персонализират героите и да избират различни режими за игра.

Като основен член на пейзажа на електронните спортове, Tekken турнирите продължават да подхранват участието на геймърите и ентусиазма на феновете с всяко ново изпълнение на играта. В новия пейзаж на спортните залагания големите турнири в Tekken теглят залози срещу кой ще го направи спечелете големи турнири. Играчите в големите отбори за електронни спортове достигат почти статут на знаменитост, тъй като отборите печелят големи наградни фондове и печелят популярност.

Tekken esports съвети и трикове за залагания