Играйте StarCraft 2 онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Популярен по целия свят, StarCraft II (SC II) предизвиква играчите да използват стратегия в реално време, за да победят конкуренцията в някои от най-популярните световни турнири по електронни спортове. От стартирането си през 2010 г., SC II продължава да има огромни последователи. Дори и с най-добрите игри като Dota 2 и League of Legends, осигуряващи челни места в състезанията по електронни спортове, StarCraft II все още привлича огромен брой последователи.

SC II има специфичен формат, жаргон и терминология, които топ играчите владеят, за да спечелят по време на събития за електронни спортове. Залагащите следят отблизо професионалните отбори и играчи, за да залагат на най-благоприятния избор в платформите за залагания на SC II за електронни спортове. Всъщност сайтовете за залагания на електронни спортове предлагат ръководства как да правите залози на SC II отбори, играчи и турнирни игри.

Относно StarCraft

Относно StarCraft

През 2010 г. предшественикът на SC II StarCraft Brood Wars се радваше на широка база от фенове, което помогна на SC II да си осигури мощна и широка популярност, когато първоначално стартира. През последните години милиони играят играта, следят предаване на живо и гледат телевизия, за да видят играчи, които се състезават един срещу друг в турнири.

Най-популярен в Южна Корея, производителят на играта показва a StarCraft II шампионатно събитие. Феновете са влюбени в играта и нейните вариации, включително Heart of Swarm и Legacy of Void. Геймърите играят професионално, предизвиквайки нарастващ интерес към марката. Въпреки това, битките за правата за излъчване доминират в жанра на онлайн залаганията и наложиха спад в масовата видимост на SC II.

Тежка конкуренция

Популярните заглавия за игри включват Лигата на легендите и Dota 2, конкуренти на StarCraft на пазара. Тъй като тези игри също са тактически и включват повече по-млади играчи от SC II, спонсорите гравитират към по-широката аудитория. В Южна Корея Асоциацията на играчите на eSports излъчваше събития за киберспорт на StarCraft II в продължение на около десетилетие и отказа да сподели печалбите със създателя на играта, Blizzard Entertainment.

Blizzard се обедини с конкурентни дистрибутори и изисква авторски права от KeSPA, за да излъчва законно SC II турнири. В резултат на неспазването на KeSPA, най-популярният регион на SC II загуби зрители и професионални играчи.

Въпреки че Blizzard подкрепя своето шампионатно събитие StarCraft II, което има награден фонд от над $150 000, шампионатът е по-нисък по популярност и награден фонд. Подобни глобални събития за електронни спортове предлагат на играчите награди от милиони долари. Все пак SC II е популярна игра и вълнуваща за гледане от зрителите. Всички основни сайтове за електронни спортове предлагат на комарджиите начини да залагат на SC II турнири и събития.

Относно StarCraft
Залагания на StarCraft

Залагания на StarCraft

Залагащите могат да залагат на StarCraft II на платформи за залагания на електронни спортове в интернет. Сайтовете за залагания предлагат специални залагания за електронни спортове за феновете на игрите. В Южна Кореа и Северна Америка, SC II остава популярен. Сайтовете за залагания на киберспорт предлагат целогодишен достъп за залагане на професионални играчи от цял свят. Играчите трябва да прегледат лиценза на уебсайта, за да се уверят, че той позволява легални игри в спортни залагания за играчи на електронни спортове.

Преди да залагат, начинаещите трябва да проучат залаганията на киберспорт онлайн. Феновете на Esports не са непременно комарджии и може да не разбират правилата и свързаните с тях условия. Подготовката е от ключово значение за хазарта на екипи и играчи за електронни спортове.

SC II е игра с бързо минало, използваща сложни стратегии. Разбирането как играят геймърите е жизненоважно, за да се гарантира, че начинаещият ще избере жизнеспособен залог за печалба. Някои сайтове предлагат ръководства за залагане, за да помогнат на потребителите да разберат как да залагат на участниците в киберспортни събития SC II.

Ако обичате да залагате на стратегии или RTS игри, горещо ви препоръчваме да дадете шанс на Епохата на империите серия. Залагането на AoE е много подобно на залагането на StarCraft.

Залагания на StarCraft
Защо StarCraft 2 е популярен?

Защо StarCraft 2 е популярен?

Популярността на StarCraft II произтича от дългогодишната киберспортна традиция, която служи за привличане на играчи в световен мащаб. Повече от десетилетие играта продължава да привлича отдадена общност от играчи, които се наслаждават на тактическата стратегия и вълнението, което играта предлага.

От самото си създаване StarCraft предлага на играчите огромно забавление и възможности за използване на стратегии срещу конкуренти. С повече от 500 основни отбора, феновата база на играта е значителна, въпреки че по-популярните игри нарязват глобалния пазарен дял на SC II.

Забързаната игра изисква интензивен фокус, многозадачност и координация. Като игра един на един, победителят прибира най-голямата награда, победата. Играейки срещу врага на различни карти, състезателите избират да се състезават като раса на терани, зерги или протоси. Всеки герой идва със свои собствени различни способности и силни страни, които помагат за атака и преодоляване на врага.

Тераните притежават страхотни защитни умения и изключителна мобилност. Протосните единици могат да нанесат огромни щети. Играчите трябва да знаят силните и слабите страни, включително най-добрия начин за разгръщане на всяка единица, за да се защитава и да победи конкуренцията. Тъй като играчите се състезават в реално време, играта е интензивна и включва високоскоростни движения и професионални нива на умения по време на състезания.

Световно признание

StarCraft II се радва на значителна база от фенове и много играчи, които са успешни на световни състезания. Корейските играчи са добре известни с доминацията на SC II. Други региони участват в състезания по електронни спортове, но общността на Корея е най-конкурентоспособна и има някои от най-добрите играчи в света. В международен план има няколко играчи, които са оставили следа в играта, издигайки общността на StarCraft II на друго ниво по целия свят.

Докато много играчи се фокусират върху мачовете един на един. Играчите също се наслаждават на други режими и съдържание от общността, включително отборни игри. От 90-те години, SC II предизвика пазара на Esports, създавайки процъфтяваща конкурентна общност. Тактически сложната игра и нейните иновативни играчи поставят основата за бъдещ софтуер за про-игри, състезания и общности.

Като пионер на глобалните електронни спортове, Star Craft се радва на непрекъсната експанзия. Отчасти силната конкуренция в Южна Корея и Северна Америка подхранва феновете на играта и растежа на професионалните игри. Има няколко открояващи се играчи, които помагат да се покаже играта по време на състезания и да се увеличи дългогодишната й популярност.

Защо StarCraft 2 е популярен?
Има ли турнир по StarCraft 2?

Има ли турнир по StarCraft 2?

Blizzard Entertainment продължава да организира World Champion Series (WCS) за играчи на StarCraft II. От 2012 г. събитието включва първокласни играчи, желаещи да демонстрират умения и опит. Излъчвано както в YouTube, така и в Twitch, състезанието включва две големи събития годишно, които позволяват на геймърите да купуват покупки в играта, за да помогнат за финансирането на професионалната общност на играта.

До 2013 г. WCS промени формата на шампионатното събитие на формат на лига. Както Висшата лига, така и Challenge League, състоящи се от състезания от по-ниско ниво, предлагаха състезание на високо ниво за играчите на SC II. През 2014 г. някои корейски лиги бяха включени във формата на лигата на WCS.

Корейските играчи продължиха да доминират в играта, като спечелиха състезанията на WCS лигата в целия регион. До 2015 г. WCS се развива отново, постепенно премахвайки първокласния формат, за да интегрира регионални квалификационни мачове и турнири. От 2016 г. некорейските и корейските класации бяха отделни, като всяка носи половината от семената за годишните финали на Global SC II.

Има ли турнир по StarCraft 2?
Игра SC II онлайн

Игра SC II онлайн

Уебсайтове за залагания на киберспорт също така задълбочено проучване на пазара. Турнири с висок профил за StarCraft II, като World Championship Series, Star League и Cosair Cup привличат голям брой състезатели и зрители. Популярността в турнирите се подхранва от продължаващата глобална осведоменост на SC II за марката от играчите на пазара.

Залагането на SC II esports турнири е сложно начинание. Да играеш, без да гледаш мача на живо, е все едно да раздаваш пари. Поради тази причина повечето платформи за електронни спортове предоставят възможности на комарджиите да гледат състезания, предавани на живо в реално време. В допълнение, заведенията за залагания на електронни спортове показват разнообразие от опции за играчи, които залагат на SC II.

Победител в мача

Залагането на директен мач е най-простият залог за играчите на електронни спортове. Това изисква оценка на състезателите, за да се избере правилно кой отбор в крайна сметка ще надделее при унищожаването на базата на състезателя, за да спечели мача. Индивидуалните букмейкъри имат различен етикет за победителя в състезанието.

От „Победител в мача до „Направо“ етикетът означава същото. Подобно на други състезания за спортни залагания, къщата предлага коефициенти въз основа на рекордите, уменията и представянето на играча или отбора по време на мачове.

Резултат на картата

Залагащите могат да залагат дали един състезател ще спечели карта по време на мача или няколко карти. Например, залагащият може да избере конкретен играч, който смята, че ще смаже конкуренцията и ще спечели всички карти срещу конкурента.

Игра SC II онлайн
Големи играчи на SC II

Големи играчи на SC II

Залагащите могат да изберат да заложат на общ победител в турнира. Коефициентите се основават на вероятността, че даден конкурент може спечели турнира, като се имат предвид исторически изпълнения и победи. Ето някои от най-успешните отбори на StarCraft II по целия свят.

Team Liquid

Основана в Холандия през 2000 г., Team Liquid е един от най-успешните гейминг отбори в електронните спортове. Като професионалисти в StarCraft II, екипът продължава да се отличава на най-добрите събития в електронните спортове. Известен също с участието си в корейски състезания, Team Liquid има членове, които са се преместили в региона, за да се състезават активно и успешно в премиерните събития на StarCraft II.

SCV живот

Преди един от най-силните киберспорт отбори в Корея, SCV Life включваше победителя от първия сезон на GSL, Cool (FruitDealer). Забележителен с това, че е първият екип, който плаща заплати на членовете на екипа си, SCV Life се разпадна през 2013 г. след неспособност да осигури достатъчно спонсорски пари, за да продължи да работи. Преди да се разпадне, FruitDealer беше най-високоплатеният геймър в отбора със заплата от 30 000 долара.

Dignitas

Dignitas е собственост на Филаделфия 76ers. Баскетболният франчайз придобива успешен екип по електронни спортове през 2016 г., след като членовете се отличиха в глобалните състезания за Rocket League, League of Legends и CS:Go. Също известен със състезателна игра в StarCraft II, екипът измина дълъг път от основаването си през 2003 г. в американския Нюарк, Ню Джърси от Майкъл О'Дел.

Root Gaming

През 2010 г. четирима ентусиасти на StarCraft II създадоха ROOT Gaming и разработиха екипа в един от най-популярните състезатели на игри в SC II веригата от САЩ

Зли гении

Основана през 1999 г., Зли гении е специализирана в договаряне на геймъри, разработване на маркетингови инициативи и създаване на предавания за влияние и привличане на глобална игрална аудитория. Като един от най-старите отбори, участващи в електронни спортове, групата има дълга, успешна история на състезателни победи в SC II и други добре признати киберспорт игри, като Dota 2 и бойни игри.

Големи играчи на SC II
Победители в турнира

Победители в турнира

Като некореец, Клем е един от най-забележителните играчи, които са усвоили SC II. Той спечели наградата за първо място на европейския турнир Fall SC2 Master's през 2021 г. Той също така спечели европейските финали през 2020 г. и спечели трето място на Last Chance. Превъзходен играч, Clem е на върха на играта си и се състезава добре срещу най-добрите играчи на SC II в света.

Като един от най-добрите играчи по целия свят, Serral съществува от известно време. Професионалист от 2011 г., той е едно от основните имена, отговорни за нарастващата популярност на SC II в световен мащаб. Постигайки втори на SC2 Masters през 2021 г. и спечелвайки зимните финали на Masters 2020, Serral показва превъзходни игрови умения, подчертавайки статуса си на ветеран на световната сцена на SC II.

Друг топ играч в Корея е Rogue, член на Dragon Phoenix Gaming. Неговото класиране в StarCraft 2 е високо и той поддържа отлични състезателни резултати на някои от най-големите събития в електронния спорт. Той спечели сезоните на Global StarCraft II през 2020 и 2021 г. Rogue продължава да печели големи и да поддържа конкурентното си класиране, което го нарежда сред един от най-добрите играчи на SC II в световните електронни спортове.

Победители в турнира
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Разбирането на играта е жизненоважно за ефективни и успешни залагания. Ръководствата за залагания на StarCraft II могат да помогнат, но някои залагащи може да предпочетат да участват в играта. Ето плюсовете и минусите на използването на ръководство за SC II.

Професионалисти

  • Ръководството за SC II разбива стратегиите за състезанията на играта и всяка карта, което е от съществено значение за играчите да знаят, за да останат конкурентоспособни. Ако залагащият не разбира стратегията на играта, ръководството със сигурност е полезно.

  • Всяка карта е различна и играчите трябва да научат тези разлики, за да знаят как да победят врага. За залагащите разбирането как играчът печели ще помогне да разберат защо коефициентите са в полза на конкретен геймър. Като цяло ръководствата за игри са полезни за играчите и комарджиите, но има няколко минуса.

Против

  • За да овладеете картата, най-добре е да научите картата по време на игра. Въпреки че ръководството е полезно, то не може да подготви геймър по същия начин, както ученето чрез действие на живо. Въпреки че играчът може да претърпи поражения, докато изучава картите, той ще се окаже по-силен геймър в дългосрочен план. За залагащите, познаването на играта дава на човек предимство пред другите, които правят залози въз основа на съветите на другите. Дали плюсовете надделяват над минусите зависи изцяло от гледната точка на геймъра или залагащите.

  • За играчите играта предоставя вълнуващо, наситено с екшън мачове. С всяка играна игра потребителят бързо се адаптира към тактиката на противника, подобрявайки координацията и уменията за оптимизиране на стратегията. Дигиталните ръководства са най-полезни за тези, които предпочитат помощта пред практическия подход, тъй като цифровото ръководство се актуализира редовно с нова информация.

Предимства и недостатъци
Интернет общност

Интернет общност

Ентусиастите на StarCraft II могат да залагат на любими играчи и отбори в популярни платформи за спортни залагания по целия свят. Съществува синергична общност SC II, която включва играчите, които подхранват вълнението от игрите, и залагащите, които залагат на популярни победители. Залаганията добавят още един елемент на тръпка за участниците в вече забързана игра. От SC II до SC: Brood Wars, версиите на популярната игра продължават да привличат професионални играчи в игралната верига.

Следователно залагащите имат много възможности да преглеждат глобалните статистики и коефициенти на играчите. Като е в крак с правилата и стратегиите на играта, залагащият ще има шанс да предвиди победителите в турнира. Ръководствата за залагане помагат като предлага подробна информация за терминологията, процедурите и екипите за залагане.

Проучването на коефициентите на StarCraft помага на залагащия да вземе информирано решение, преди да заложи средства. Целогодишните залагания са достъпни за тези, които залагат на професионални играчи. Повечето лицензирани уебсайтове показват на видно място информация за лицензирането на уебсайта. Въпреки това, залагащият трябва да се консултира с управителните органи, за да се увери, че даден спортен букмейкър функционира законно.

Лицензираните места работят в съответствие със строги насоки, които са в сила, за да защитят залагащия и неговите пари. Онлайн ревютата са добър източник за комарджии, които търсят добре уважаван сайт за онлайн киберспорт залагания. Както професионалните рецензенти, така и залагащите предоставят отзиви за опита с онлайн заведения за залагания на киберспорт.

Интернет общност
Коефициенти за залагане на StarCraft

Коефициенти за залагане на StarCraft

Професионалните играчи продължават да усъвършенстват уменията си, за да играят професионално на StarCraft II. Тъй като играта е пионер в електронните спортове, някои отбори и играчи усъвършенстват занаята повече от десетилетие. За залагащите има широка гама от опции за избор, включително повече от 500 уважавани отбора в игралната верига.

Ако е запознат с играта и основните играчи, залагащият може успешно да избере победителите в турнира SC II. От WSC до Национален електронен спорт, състезанията се наблюдават отблизо от заведенията за залагания, които предлагат коефициенти и достъп до начини за законно залагане на състезания по електронни спортове.

Залагащите обикновено преглеждат съображенията, преди да заложат пари. Познанията за играта са полезни. Опитните играчи може да имат по-голям късмет при избора на победител. Ако е запознат със схемата, играчът може да разбере как конкретен състезател побеждава конкуренцията, което е добра информация за залагащия. Хазартът на живо също е от съществено значение за разумното залагане. Като гледа играта на живо, по-добре има информация в реално време за това как се развива мачът или как се представя конкретен играч, преди да заложи на любим състезател за спечелване на турнир.

Хазарт

Проучването на сайтове за хазарт за електронни спортове е от решаващо значение, за да се гарантира, че хазартът получава най-добрите коефициенти, преживява бързи тегления и се конкурира на ниво. Лицензираните сайтове ще представят най-реномираните състезания в индустрията по целия свят. Да знаете как да залагате е също толкова важно, колкото и да разберете къде да залагате. От класиране на професионални отбори до историческа статистика, знанията са от ключово значение за избора на победители в SC II esports залагания.

Разчитането на коефициентите на букмейкърите не е ефективно като дълбоко разбиране на пазара и познания за конкретен играч и неговата способност да се представя. Въпреки това коефициентите служат като ориентир, давайки на начинаещите разбиране за вероятния резултат от състезанието въз основа на съображения, като игрални умения и минали победи.

Коефициенти за залагане на StarCraft
Съвети и трикове

Съвети и трикове

Онлайн залагащите предпочитат стратегически игри, като SC II в големите букмейкъри. Стабилното залагане на турнири StarCraft II продължава, тъй като цифровите платформи за електронни спортове предлагат коефициенти преди турнирите. От един букмейкър до друг коефициентите варират. Залагащите могат да залагат предимно на победители от мачове и турнири.

Някои турнири предлагат най-доброто от пет или най-доброто от три, което дава на залагащите възможност да променят залога. От хендикапи до отбелязани точки, играчите се опитват да увеличат максимално възвръщаемостта, като избират играчи с най-добри шансове за печалба. Спортните букмейкъри SC II понякога предлагат коефициенти за това колко далеч може да напредне играчът по време на турнир.

Букмейкърите се борят с актуализирането на коефициентите за събития на живо. Закъснението дава на залагащите прозорец да правят залози преди промяната на коефициентите. Важно е залагащите да гледат турнири и шампионати, за да осигурят най-добрите възможности за избор на победителите.

Ако онлайн букмейкърът не предлага гледане на живо, YouTube и Twitch са алтернативи. И двете платформи за видео стрийминг имат споразумения с Blizzard за стрийминг на турнири на живо. Ето няколко съвета, които трябва да имате предвид, докато залагате на StarCraft II.

  • Не пренебрегвайте малките турнири, които предлагат прилични коефициенти и възможности за залагане.
  • Вижте присъствието на играча в социалните медии, за да сте в крак с информацията, което може да повлияе на играта.
  • Минали успехи не гарантират непременно бъдещите победи на геймъра
Съвети и трикове
Разрастването на StarCraft

Разрастването на StarCraft

Организациите на StarCraft са домакини на голям брой турнири по целия свят годишно. Blizzard Entertainment продължава да си партнира с нови компании, за да планира нови вълнуващи турнири. Споразумения между Blizzard и DreamHack, шведска компания за игри, призната от Гинес за домакин на най-голямото LAN парти в света, гарантира, че новите турнири ще се предават на милиони в световен мащаб.

Всъщност Blizzard увеличава наградните фондове, ход със сигурност ще мотивира, привлече и задържи про-играчи за глобални SC II събития. Въпреки че популярността на StarCraft II в Южна Корея продължава, новите партньорства могат да помогнат за издигането на марката до още по-високо ниво на признание в Европа и чужбина.

В продължение на повече от десетилетие StarCraft II тласна границата, за да спечели значителен дял от пазара на електронни спортове. Пионер, който постави стандарта за бъдещите марки, играта продължава да се развива, променяйки начина, по който достига до глобалната общност SC II. Подготвяйки сцената за следващата глава, турнирите с висок профил служат като фон за нарастващия пазар на залагания SC II.

Глобалните конкуренти постигат високи профили, подобни на професионалните спортни играчи, а големите марки продължават да спонсорират и инвестират в играта. В резултат на това милиони фенове се обръщат към StarCraft II игрови събития за забавление и вълнение.

Разрастването на StarCraft