Играйте Smite онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Smite е мултиплейър онлайн бойна арена (MOBA), където играчите се обединяват в митологична обстановка. Действието се развива в свят, където боговете от много различни култури се борят за господство. В стандартния режим на завоевание всеки отбор се състои от 5 члена. Те трябва да използват своите различни способности и тактики, за да се бият с противникови отбори и NPC миньони.

Ако комарджиите търсят достатъчно усърдно, те ще намерят приложение за залагания на електронни спортове, което включва Smite. В миналото това би било практически невъзможно. Нещата обаче започнаха да се променят. Играта вече е достъпна за PC, Xbox One, PlayStation 4 и Nintendo Switch. Това разшири приема на нови играчи. В резултат на това повече хора се интересуват от залагания в Smite турнири. Всеки Бог има четири различни способности. Те могат да включват повреда на зоната, полиране или контрол на тълпата. Тъй като играчът трупа опит по време на мача, тези черти могат да бъдат подобрени. Боговете са в състояние да достигнат максимално ниво от 20. Златото се използва за закупуване на предмети за увеличаване на силата и защитата. Печели се чрез убиване на врагове или продажба на предмети.

Какво прави Smite отличителен?

Какво прави Smite отличителен?

Има много MOBA. Въпреки това, Smite се отличава благодарение на дисплея от трето лице. Това е освежаващо възприемане жанра което обикновено предпочита поглед отгоре надолу. В резултат на това играчите изпитват по-голямо чувство за потапяне в играта.

Присъстват всички стандартни тропи от този тип игра. Те включват ясно дефинирани екипни роли, създаване на герои и върховни способности. Въпреки това, тези механики са поставени в разказ, който се харесва на широк кръг от хора. Митологията е много популярна тема. Той продължава да намира по-голяма привлекателност благодарение на хитове като God of War и Assassins Creed. Играчите на Smite могат да поемат контрола над любимите си богове и да научат за нови.

Какво прави Smite отличителен?
Залагания на Smite

Залагания на Smite

Има много сайтове за esport залагания, които предлагат залагане на емблематични MOBA, като напр. Лигата на легендите. Въпреки това, комарджиите може да имат затруднения да намерят такъв, който да обслужва феновете на Smite. Най-добре е да потърсите тези пазари в нишови сайтове на букмейкъри за фентъзи игри. Те ще имат по-голям шанс по време на ежегодния световен шампионат по Smite. Играчите могат да направят своите прогнози за това кой отбор ще се окаже на върха. Те могат също да се съсредоточат върху отделни играчи, като залагат на потенциален MVP.

Осведомеността за играта от букмейкърите се увеличи през 2015 г., когато беше пусната на конзолата Xbox One. Това го направи една от първите MOBA, които се разшириха от компютърни към конзолни игри. Продължава да расте с бързи темпове. В резултат на това изглежда вероятно той да стане още по-известен сред общностите за залагания на еспорт.

В рамките на състезателна обстановка Smite се играе в мачове 5 срещу 5. Залагащите трябва да изберат отбора с най-голяма сплотеност. Всеки член ще има конкретна роля. Това ще включва AD Carry, Jungler, Mid, Solo или Support. Кръговете често могат да бъдат хаотични с висок акцент върху действието. Въпреки това, печелившите отбори също са склонни да използват тактики за преодоляване на опонентите си.

Залагания на Smite
Защо Smite е популярен?

Защо Smite е популярен?

Ключът към популярността на Smite е неговият новаторски избор на дисплей. Фактът, че играчите имат безплатен достъп до съдържание, също доведе до здравословно количество нови потребители. Hi-Rez Studios продължава да актуализира играта и да позволява на феновете да кажат мнението си онлайн. Геймплеят не е прекалено сложен. Много е подобен на много други примери за MOBA. Тези видове esport игри също са популярни сред комарджиите, защото са вълнуващи за гледане и може да бъде сравнително лесно да се предвиди потенциален победител.

Интернет общност

Smite успява да обедини две общности заедно. Първият е феновете на MOBA, които търсят нещо по-свежо. Вторият е тези, които обичат да научават за древните митологии на различни култури. Компанията зад Smite насърчава играчите да бъдат активни в своите онлайн форуми.

Игра на киберспорт онлайн

Няма режим за един играч за Smite. Вместо това всеки рунд включва свързване с приятелски и съперничещи играчи онлайн. Други игри от този жанр обикновено имат проблеми с комуникацията. За щастие Smite има много впечатляваща система за текстов чат. Потребителите могат да избират от списък с конкретни фрази, така че екипът да може да си сътрудничи заедно.

Защо Smite е популярен?
Големи играчи на електронни спортове

Големи играчи на електронни спортове

Докато Smite със сигурност е a екипно фокусирана игра има няколко професионални лица, които са попаднали на вниманието на комарджиите. Някои от най-големите имена, на които хората са залагали (и техните роли), включват:

 • MLCSt3alth (средна лента)
 • Yammyn (средна лента)
 • emilitoo (ловец)
 • Венену (средна лента)
 • Cyno (Jungler)
 • sam4soccer2 (Jungler)
 • NeilMah (Поддръжка)
 • Jarcorrr (соло платно)

Защо играта е обичана от играчите?

Основната причина за успеха на Smite е неговата гледна точка от трето лице. Това го отличава от други жанрови заглавия, които традиционно избират дисплей отгоре надолу. Има и ярък и цветен художествен стил, съчетан с приличен набор от режими. Smite е безплатна за игра и срещу справедлива такса играчите получават достъп както до настоящи, така и до бъдещи DLC.

Големи играчи на електронни спортове
Как се играе

Как се играе

Първото нещо, което играчът трябва да направи, е да реши каква отборна роля иска да играе. Това ще повлияе на характера на Бог, който в крайна сметка ще контролират. След като мачът започне, 5-те играчи работят заедно, за да се бият с опонентите си и да защитават територия. По време на мача има възможности за закупуване на нови способности и подобрения.

Най-големите отбори на Smite

Следните отбори са спечелили всеки от Smite World Championship. Ето защо комарджиите ще искат да следят за тях, когато търсят залог:

 • Когнитивна премия
 • Epsilon eSports
 • NRG електронни спортове
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Питсбърг Найтс
 • Атлантида Левиатан
Как се играе
Световна купа Smite

Световна купа Smite

От 2015 г. Световното първенство по Smite (SWC) се провежда на годишна база. Той кани 10 от най-добрите отбори от Север Америка, Южна Америка, Китай и Европа да се състезават за награден фонд от 2,6 милиона долара (и нарастващ). Това световно първенство по киберспорт е доста подобно на тези, наблюдавани в по-традиционните видове спорт. Форматът на турнира включва етап на класиране с двойна елиминация, последван от рунд с нокаути с единична елиминация.

Северноамериканските отбори са склонни да доминират. Тези със седалище в Великобритания и Германия също се справи добре през последните години. През 2022 г. Jarcorrr от отбора на Atlantis Leviathans беше определен като най-ценен играч.

Когато Hi-Rez Studios за първи път беше домакин на турнира, той беше сравнително малък. Оттогава той постигна по-високо ниво на признание в хазартната индустрия. Това е увеличено, тъй като наградният фонд продължава да става все по-доходоносен. Тези високи залози предизвикаха повече сайтове за esport залагания да се обърне внимание. Доста малкият брой отбори също означава, че играчите имат по-голям шанс да изберат победител. Тези, които искат да гледат това световно първенство по eSport на живо, могат да го направят с помощта на онлайн приложения за стрийминг.

Световна купа Smite
Доставчици на залагания Smite

Доставчици на залагания Smite

Това не е играта, която обикновено се намира в масовия букмейкър. Въпреки нарастващата популярност Smite е по-скоро култова игра. Това означава, че комарджиите ще трябва да търсят нишови уебсайтове. Най-добрите сайтове за залагания на електронни спортове ще предложат голям набор от заглавия, на които да залагате. Ако съдържат широк избор от пазари, тогава Smite може да е един от тях.

Може да отнеме време да търсите доставчик, който предлага тази игра. Търсенето може да се стесни, като се съсредоточи върху такива, които наблягат на мултиплейър онлайн игри на бойна арена. Нови пазари също могат да се отворят, когато стартират Smite Pro League и Smite Console League. Затова комарджиите трябва да следят кога ще се проведат тези турнири.

Най-добрите доставчици ще предложат приличен избор от опции за хазарт за този тип игри. Популярни са опциите за залагане, като прогнозиране на печеливш отбор и най-високо поставен играч. Въпреки това, играчът може да иска да избере по-конкретни. Примерите могат да включват залагане на точните обстоятелства на победа в кръг или броя на убийствата в мач.

Доставчици на залагания Smite
Следвайте забележителни отбори

Следвайте забележителни отбори

Ако комарджиите искат да получат предимство и да залагат по-точно, тогава си струва да следвате най-добрите отбори в тази общност за електронни спортове. Гореспоменатите победители в Smite World Championship са идеални, за да следите. Най-добрите отбори също ще се стремят да предават своите мачове. Това дава на играчите възможност да разберат по-добре своите силни и слаби страни. Също така е разумно да анализирате всеки отделен играч. Тъй като всеки член на екипа има специфична роля, залагащите ще знаят по кой набор от критерии да ги преценят.

 • Junglers трябва да са добри в бързото изпращане на големи количества миньони.
 • AD Carry трябва да оцелее по-голямата част от играта с по-слаби статистики, преди да доведе отбора до победа през по-късните етапи.
 • Мид трябва да осигури много подкрепа, когато е необходима.
 • Solos осигурява помощ по време на отборни битки и завършване на цели. Следователно те трябва да бъдат доста универсални.
 • Както подсказва името, играчът за поддръжка помага на останалите, за да може екипът да бъде възможно най-успешен.

След като комарджиите знаят ролите, които има всеки играч, това ще им помогне да разберат какво прави най-добрия вид професионален отбор.

Следвайте забележителни отбори
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Професионалисти

 • Цветният и забавен дисплей ще се хареса на широк кръг от залагащи.
 • Тези, които се интересуват от митологията, със сигурност ще извлекат много от играта.
 • Екипът зад играта редовно я актуализира, за да я поддържа възможно най-балансирана.
 • Разнообразието от различни богове поддържа мачовете интересни.
 • Smite е освежаващ поглед върху жанра.

Против

 • Действието на мачовете може да стане доста хаотично. Ето защо комарджиите, които предпочитат по-прости игри за електронни спортове, може да се почувстват претоварени и объркани.
 • След като Smite излезе през 2012 г., някои хора може да намерят двигателя на играта за малко остарял.
 • За да разберат играта по-добре, комарджиите могат да изберат да я играят. Проблемът е, че отнема много време, за да научите тънкостите и изходите от него.
 • Акцентът върху баланса означава, че може да бъде трудно да се определи кой герой на Бог има най-голям шанс да спечели.
 • Играта не е предназначена за играчи, които искат соло изживяване.
Предимства и недостатъци
Разбиране на коефициентите за залагане на Smite

Разбиране на коефициентите за залагане на Smite

Има редица променливи, които ще повлияят на коефициентите на залог на Smite. Най-важният фактор ще бъде естеството на самия залог. Например, прогнозирането на категоричен победител ще има много различни коефициенти да залагате на следващата структура за сваляне или убийство.

Най-добрият сайт за залагания на esport ще предложи на хората приличен набор от опции за залагане за Smite. Играчите могат да се сблъскат с редица различни опции за коефициенти. Американските коефициенти са най-често срещани в сайтовете на американските букмейкъри. Те са представени със знак + и -. Първият представлява аутсайдера, докато вторият представлява най-вероятния победител.

Играчите на Smite може също да забележат дробни коефициенти. Те показват размера на потенциалните печалби под формата на дроб. Например, ако лицето успее да спечели залог с коефициент 5/1, неговите приходи ще бъдат пет пъти по-големи от сумата, която е заложил.

Има също много сайтове, които могат да предлагат десетични коефициенти за игрите на Smite. Те са подобни на дробните, но вместо това използват десетична запетая. Ако някой заложи $15 в игра на Smite с коефициент 2.0, тогава печалбите му ще бъдат удвоени до $30.

Разбиране на коефициентите за залагане на Smite
Съвети и трикове за залагане на Smite

Съвети и трикове за залагане на Smite

Когато става въпрос за този вид залагания на електронни спортове, знанието е сила. Колкото повече играчът знае за Smite, толкова по-голяма е вероятността той да направи печеливш залог. Ето защо е разумно да сте в крак с новите разработки, като следите играчите на Smite и компанията зад играта в социалните медии.

Залагащите могат също да играят сами на Smite. Това ще ги накара да бъдат наясно с пускането на нови пакети God, които биха могли да променят динамиката на бъдещите турнири. Предимство може да се получи и чрез разбиране на ключови понятия. Те включват K/D/A (Убийства/Смърти/Асисти), злато на минута и асистенции на играч.

Съвети и трикове за залагане на Smite