Играйте Rainbow Six Siege онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Публикувана от Ubisoft преди няколко години, Tom Clancy's Rainbow Six Siege в момента е в категорията на високопоставените e-спорт игри. Повечето хора наричат тази видео игра шутър от първо лице (FPS), която Ubisoft Montreal пусна през 2015 г., като R6. Първоначално тя беше достъпна за Xbox One, Microsoft Windows и PlayStation 4. Няколко години по-късно, през декември 2020 г., беше пусната обновена версия Rainbow Six, която може да се играе на Xbox Series X/S и PlayStation 5, което направи тази игра достъпна за повече FPS фенове по целия свят.

Прави впечатление, че Rainbow Six замени Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots, който беше отменен през 2014 г. поради технически усложнения. Ubisoft реши, че е най-добре франчайзът Rainbow Six да позволи на играчите да имитират някои от известните в света антитерористични оперативни работници. Екипът, който създаде Rainbow Six Siege, беше ориентиран към детайлите, за да създаде най-достоверните сцени на обсада. Това изискваше умения за разработване на видеоигри от най-високо ниво и задълбочени изследвания за разбиране на военните операции в реалния живот. Разработчиците на R6 дори трябваше да се съветват с мощни антитерористични части от различни части на света.

Как се играе Rainbow 6 Siege?

Как се играе Rainbow 6 Siege?

Залагащите, които планират да залагат на R6 eSport, трябва да научат как работи тази високо аплодирана игра. Той използва технологията RealBlast на Ubisoft, която позволява предоставянето на разрушителна среда.

Това означава, че системата е динамична, насърчавайки играчите да си сътрудничат и да бъдат нащрек, за да овладеят заобикалящата ги среда. Освен това наличните карти са впечатляващо разнообразни, с отличителни характеристики като местоположение, време на деня, мащаб и дизайн. По-специално, всеки от тях представлява ново предизвикателство, за да подтикне играчите да разработят нови тактики.

Rainbow Six Siege идва с два типа оператори – нападатели и защитници. Ролята на първия е да наруши, изчисти и поеме контрола върху целта. От друга страна, защитникът има задачата да задържи целта и да направи всичко необходимо, за да предотврати нападателите да пробият през входовете.

Играчът решава каква роля иска да играе в наличните режими на игра, включително заложник, защитена зона, бомба, ситуации и тактически реализъм. Освен това им е позволено да персонализират своите оръжия и оборудване, в зависимост от това, което смятат, че им подхожда. Всеки оператор има право на следното:

 • Две джаджи: R6 има 36 от тях към момента на писане на тази публикация.
 • Вторично оръжие: Над 70 уникални вторични оръжия са налични в тази игра.
 • 1 – 3 основни оръжия: Играчите могат да ги персонализират, като използват скинове на прикачени файлове, оръжия или талисмани.
Как се играе Rainbow 6 Siege?
Как да залагате на Rainbow Six Siege

Как да залагате на Rainbow Six Siege

Залагането на Rainbow Six Siege е нещо просто. Играчите могат да правят залози, докато са в уюта на домовете си или на всяко друго място, което считат за подходящо. Те обаче първо трябва да намерят най-доброто Сайт за залагания на eSport, регистрирайте се като залагащ и потвърдете техните акаунти. Платформата за залагания може да поиска документи за потвърждение, като например издаден от правителството документ за самоличност, потвърждаващ, че играчът е навършил законовата възраст, необходима за хазарт в тяхната юрисдикция.

Преди да заложи на R6, играчът трябва също да избере метод за депозит/теглене, за да финансира своите хазартни сметки и да премести финанси от тях. След това също е разумно да проучите залаганията на електронни спортове, за да разберете основите на залозите R6 и най-добрите практики, които да спазвате. Някои от подробностите, които си струва да откриете, са опциите за залагане и турнири R6.

Когато залагате на Rainbow Six Siege, опитните играчи първо анализират наличните мачове, преди да заложат парите си. За да ги видите, трябва да отидете в центъра за електронни спортове на избрания от тях сайт за онлайн киберспорт залагания и да кликнете върху „Rainbow Six Siege“. За първи път се съветва да залагат малки суми, за предпочитане $10 - $20. Това им позволява да бъдат в безопасност, тъй като може да не разберат дали шансовете са в тяхна полза или не.

Как да залагате на Rainbow Six Siege
Защо R6 е популярен?

Защо R6 е популярен?

Rainbow Six Siege е сред стрелците от първо лице с най-известните играчи в световен мащаб. Вижте някои от факторите, обясняващи растящата му популярност в процъфтяващата игрална индустрия.

Интернет общност

Rainbow Six Siege може да се похвали с огромна, разнообразна интернет общност, което допринася за това да бъде достоен конкурент на други видеоигри като CS: GO и Лигата на легендите. Неговите членове често си взаимодействат чрез различни платформи или форуми, където обсъждат тази игра, включително нейните фантастични характеристики и недостатъци.

Тъй като онлайн общността на Rainbow Six Siege е сплотена, обичайно е да намерите любителите на R6 да споделят съвети относно залагането на него. Някои говорят за най-надеждните букмейкъри в световен мащаб и ценни стратегии за използване на техните услуги. Други обучават приятелите си как трябва и какво не трябва да залагат на R6.

Игра Rainbow Six Siege онлайн

Нещо друго, което повиши популярността на тази игра, е нейната отлична възможност за игра онлайн. Всеки може да се наслади да играе тази игра, стига да отговаря на препоръчаните системни изисквания R6, включително:

 • Операционна система: 64-битова версия (Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 или Windows 10)
 • RAM: 8 GB
 • процесор: Intel Core i5-2500K @ 3,3 GHz
 • DirectX: 11
 • Поддържани контролери: Трябва да е съвместим с X-Input
 • Харддиск: 85,5 GB
 • Звук: DirectX-съвместима карта, инсталирана с най-новите драйвери
 • Видео карта: AMD Radeon HD7970 или Nvidia GeForce GTX 670

За щастие, някои от тези изисквания за настройка на R6 подлежат на договаряне. Например, играчът може да получи 6 GB RAM вместо 8 GB RAM.

Защо R6 е популярен?
Играчите на Big Rainbow Six Siege

Играчите на Big Rainbow Six Siege

Не е изненадващо, че любовта на някои R6 ентусиасти към тази игра е вдъхновена от нейните топ играчи и постиженията, които са постигнали. Например, Psycho, чието истинско име е Густаво Ригал, играе този киберспорт от дълго време.

Този бразилски играч на ESL стана втори по време на Six Invitational 2020 като член на емблематичния отбор R6 Ninjas in Pyjamas, който спечели турнира през 2021 г. Ригал в момента (от 2021 г.) е лидер на отбора в играта. Безброй фенове на R6 го играят, за да се опитат да бъдат толкова добри като него, и други забележителни играчи като Трой "Канадец" Ярославски, Джереми "HysteRiX" Мао Сюан Тан, Njr, JRDN и Музи.

Защо играчите на R6 обичат играта?

По-голямата част от играчите на Rainbow Six Siege не могат да се насладят на това, благодарение на някои от неговите уникални функции, които вдигат летвата за всеки съвременен геймър. Например, тази динамична видео игра идва с интригуваща селекция от оператори, чиято комбинация от умения и джаджи им позволява да се открояват.

Геймърите, които се стремят да процъфтяват в играта на R6, трябва да бъдат първокласни стратегически планери. Те също така трябва да притежават изключителни умения за критично мислене и да могат да влязат в състояние на поток без усилие. В допълнение, Rainbow Six Siege има непредсказуемост, която изисква играчите да бъдат нащрек по всяко време – няма място за самодоволство.

Как се играе Rainbow Six Siege?

Rainbow Six Siege се превърна в широко предпочитан киберспорт, защото е лесен за игра и овладяване. Заинтересованите играчи могат да започнат, като разгледат безбройните ръководства за начинаещи R6, налични онлайн. След като познават основите на този FPS, те трябва да изградят най-добрата настройка за тази игра.

Но постигането на игра от най-високо ниво изисква много повече. Съветваме играчите да експериментират с различни оператори, режими на игра и джаджи, докато намерят стил на игра, който им пасва идеално. Новодошлите не трябва да се страхуват да се изправят срещу други оператори на техните нива и да се напрягат, за да се издигнат до различни етапи.

Играчите на Big Rainbow Six Siege
Най-големите R6 играчи и отбори

Най-големите R6 играчи и отбори

Big Rainbow Six Siege играчи и отбори също изиграха значителна роля в увеличаването на популярността на тази игра в световен мащаб. Много хора следят R6 турнири, за да гледат представянето им и да видят кой печели. По-долу са някои от най-високопоставените отбори на R6 и няколко от техните най-квалифицирани играчи.

 • Нинджи в пижами: Psycho, Muzi, Kamikaze, pino и JULIO
 • Team Liquid: NESKWGA, psk1, Paluh, muringa и Xs3xyCake
 • TSM FTX: Beaulo, Merc, Chala, Geo и Achieved
 • MIBR: Faallz, LuKid, FelipoX, reduct и Rappz
 • Team oNe Esports: Neskin, Levy, Lagonis, Alem4o и KDS
 • Giants Gaming: HysterRIX, Lunar, SpeakEasy, jrdn и Ysaera
 • FURIA Esports: Lenda, Highs, R4re, Miracle и Fntzy
Най-големите R6 играчи и отбори
Има ли шампионат на Rainbow Six Siege?

Има ли шампионат на Rainbow Six Siege?

да. Има световно първенство по Rainbow Six Siege, където 45 национални отбора се състезават, за да докажат, че са най-добрите в играта на тази стрелба. Участващите отбори трябва да са от една националност, като всеки от техните играчи има гражданство в юрисдикцията, която представляват. За съжаление, само двадесет от тях стигат до финалния етап, а победителят си прибира Rainbow Six Световна купа трофей и впечатляващия 1 милион долара (което може да се промени по всяко време)!

По-специално, Ubisoft организира световната купа R6 през лятото на 2021 г. Като първото по рода си, това събитие беше голямо нещо за цялата общност на Rainbow Six и страхотно допълнение към тази екосистема на електронните спортове.

Той представи идеалната възможност за най-талантливите играчи на Rainbow Six Siege да се насладят на тази игра със стрелба, докато демонстрират своето майсторство в нея. В допълнение, повечето фенове на R6 грабнаха този шанс, за да демонстрират своята безспирна подкрепа за любимите си отбори и да споделят с други, подкрепящи същата страна.

Ubisoft покани първите четиринадесет отбора да участват във финалите на шампионата Six Invitational 2021. Това бяха от Мексико, Австралия, Бразилия, Испания, Русия, Южна Корея, Канада, Франция, Германия, Китайски Тайпе, Обединеното кралство, Япония, Италия и Съединените щати. Останалите 31 трябваше да се борят да бъдат сред 20-те отбора на финалния етап.

Отбори, участвали в Six Invitational 2021

За съжаление Virtus.pro и Wildcard Gaming не успяха да стигнат до Париж за този R6 турнир поради пандемията Covid-19. 18-те отбора, които присъстваха на Шест покани 2021 бяха: Ninjas in Pyjamas, Team Liquid, Oxygen Esports, FaZe Clan, Parabellum Esports, Spacestation Gaming, Giants Gaming, G2 Esports, Team oNe Esports, MIBR, Team Empire, Mkers, DarkZero Esports, CYCLOPS Cloud athlete9 gaming, FUR , BDS Esports и TSM FTX.

Тези отбори на Rainbow Six Siege трябваше да спазват различни правила, за да останат допустими за този глобален турнир. Например, те имат право да заменят играчи на R6 само преди началото на мача. Освен това им беше забранено да се занимават с каквито и да било дейности, които биха им дали несправедливо предимство пред техните конкуренти, включително използването на грешки или бъгове. Заловените да извършват забранени действия ще претърпят загуби или ще бъдат дисквалифицирани.

Кой спечели Световната купа R6 2021?

Бразилия спечели шампионата на Six Invitational 2021, като Ninjas In Pyjamas зае първото място. Този отбор победи Team Liquid от същата страна с 3-2 на последния етап. Други бразилски отбори, които пътуваха до Париж за това състезание, бяха:

 • FaZe Clan
 • ФУРИЯ
 • Екип един
 • MIBR

Някои от най-добре представящите се играчи, наградени по време на Six Invitational 2021, бяха Paluh, NESKWGA, Beaulo, Pino и JoyStiCK.

Има ли шампионат на Rainbow Six Siege?
Залагания на турнири Rainbow Six Siege

Залагания на турнири Rainbow Six Siege

Залагането на световната купа R6 работи много като залагане на футболни или други електронни спортни заглавия. Играчите трябва първо да изберат отбор, който да подкрепят. Не е задължително да им е фаворит, особено ако коефициентите показват, че е аутсайдер и са замесени пари. Следващото нещо е да създадете стратегия за хазарт, която покрива сумата, която биха искали да заложат, видовете залози R6, които да дадете по приоритет, и приложенията за залагания на електронни спортове, които да изследвате.

Също така е разумно да се запознаете с пазарите за залагания R6, предоставяни от повечето спортни залагания. Един от тях е категоричният победител, който позволява на комарджиите да залагат на отбора, който смятат, че ще си тръгне с трофея от световната купа R6 и парична награда.

Друг пазар на R6 е финалистът на турнира, който предлага коефициенти за това дали даден отбор ще стигне до финалите или не. Регионалният победител също си струва да се проучи. Той позволява на играчите да залагат на отбори в определен регион, като Азия, Европа или Северна Америка.

Залагания на турнири Rainbow Six Siege
Залагане на R6 при доставчици

Залагане на R6 при доставчици

Изборът на надежден доставчик на Rainbow Six Siege е задължителен при онлайн залагане на този FPS. Някои начинаещи се сблъскват с различни проблеми при идентифицирането на най-добрите, но не е сложно. Първата стъпка е да преминете през функциите на сайтовете за електронни спортове, които искате да откриете.

Разумно е да търсите неща като щедри промоции, поддръжка на клиенти от най-високо ниво и поточно предаване на живо. Приложенията за залагане на електронни спортове, които заслужават, също трябва да предоставят много методи на плащане за удобство. Те трябва да включват универсални като PayPal, Bitcoin, Neteller и Skrill.

Някои от най-високо оценените сайтове за електронни спортове за залагания на пазара днес са Betsson, BetWay, 10bet, Betwinner, Casumo, ComeOn, 22BET и Bet365. Те идват с различни функции. Следователно играчите не трябва да очакват същите процеси на регистрация, системи за депозит/теглене или методи за поддръжка. Предоставените бонуси също се различават по вид и награда. Сайтът за залагания R6, с който се залага на комарджия, зависи от нуждите, които планират да задоволят, или от преживяванията, които жадуват.

Играчите трябва да знаят, че R6 не е толкова популярен като титаните в индустрията като League of Legends и Dota 2, въпреки че се опитва да навакса изоставането. Поради това приложенията за електронни спортове, които го предлагат, може да са ограничени, тъй като пазарът му е по-малък.

Залагане на R6 при доставчици
Следвайте най-добрите R6 отбори, за да залагате точно

Следвайте най-добрите R6 отбори, за да залагате точно

Няма съмнение, че Rainbow Six Siege идва с процъфтяваща сцена за електронни спортове. Играчите, които се стремят да правят печеливши залози, трябва да следват най-добрите R6 отбори въз основа на тяхното представяне. Някои от тях са както следва:

Team Liquid

След като спечели над 1 милион долара, Team Liquid се гордее с това, че е един от реномираните лидери на киберспорт сцената днес. Изключителните играчи на този отбор могат да се похвалят с огромен опит не само в R6, но и в други добре познати електронни спортни заглавия като CS: GO и Fortnite. В допълнение, той има много победи под колана си, включително наградата от $450 000, която спечели на Six Invitational 2021, след като изтегли второто място.

BDS Esport

BDS е базиран в Женева eSports, който е прибрал над $500 000 чрез игра на R6. Един от най-добрите играчи на Rainbow Six Siege на този отбор е Elemzje, чието представяне е забележително, въпреки че е малко изложен на много R6 тактики. Друг е Шайко, легендарен френски играч, който демонстрира завидни постижения в играта на електронни спортове, благодарение на хипер-фокуса и превъзходната си информираност.

Нинджи в пижами (NiP)

NiP осигури огромните $1 милион, след като се очертава като окончателен победител на Six Invitational за 2021 г. През 2020 г. стана второ на същия турнир; следователно това беше впечатляващо подобрение. Този екип доминира в индустрията за електронни спортове от години, като е бил в нея повече от две десетилетия. Той също така се състезава в Counter-Strike: Global Offensive от дълго време.

Отборна империя

Team Empire е първокласен R6 отбор с репутация за процъфтяване във всички заглавия за електронни спортове, включително Call of Duty, StarCraft II и League of Legends. В неговия списък с изключителни R6 играчи са JoyStiCK, ShepparD, Scyther и Always. Този отбор си осигури първото място в Six Major Raleigh 2019.

Team oNe eSports

Тази бразилска организация за електронни спортове си е спечелила репутация за игра на R6 и други игри като Counter-Strike, League of Legends и Free Fire. Неговите активни играчи на Rainbow Six Siege включват Lagonis, Neskin, KDS, Levy и Alem4o.

Екип SoloMid (TSM)

TSM е друг брилянтен изпълнител в Rainbow Six Siege. Играчите на тази базирана в САЩ организация за електронни спортове също показаха отлични умения за игра на други вълнуващи игри като Apex Legends, League of Legends, Magic: The Gathering Arena и Battlegrounds Mobile India. Beaulo, Merc, Chala и Geometrics са едни от най-забележителните играчи на този отбор R6.

Игра на гиганти

Гиганти разполага с два отбора R6 – испански и сингапурски отбор. Някои от стабилните членове на тази професионална организация за електронни спортове са SpeakEasy и HysteRiX. По-специално, Giants също има отбори, които се състезават в Call of Duty, CS: GO, Fortnite, League of Legends и Rocket League. За съжаление, въпреки че е реномиран отбор на R6, той загуби на Six Invitational 2020.

Следвайте най-добрите R6 отбори, за да залагате точно
Плюсове и минуси с R6

Плюсове и минуси с R6

Въпреки че лети под радара, когато беше представен за първи път на света през 2015 г., Rainbow Six Siege получи безброй положителни отзиви както от играчи, така и от фенове на електронните спортове.

Професионалисти:

 • Различни класове играчи: R6 има много оператори, от които играчите да избират, в зависимост от техния най-предпочитан стил на игра. Примери за тези в басейна на нападателите са Hibana, Thermite, Zero, Kali, Ace, Blackbeard, Thatcher, Nomad, Gridlock, Zofia и Maverick. Списъкът със защитници на тази онлайн тактическа шутър игра идва с оператори като Aruni, Smoke, Wamai, Melusi, Jäger, Warden, Clash и Alibi.
 • Редовни разширителни пакети: Екипът зад разработката на R6 пуска нови пакети за разширение на всеки три месеца. Те включват допълнително съдържание и полезни актуализации на геймплея, за да предложат на ентусиастите на R6 забележителни игрови изживявания.
 • Състезателна сцена: R6 идва с особено конкурентен характер, който нараства постепенно. Силните отбори продължават да се опитват да се подобряват, за да увеличат шансовете си да победят опонентите си. Още по-добре е, че е възможно да разменяте ролите или стиловете на игра и потенциално да хванете съперниците неподготвени.

минуси:

 • Понякога сървърите на Ubisoft не работят. Много играчи се оплакват, че са били изключени от R6 внезапно. Други също признаха, че не могат да намерят съвпадения. По-специално, Ubisoft положи всички усилия да разреши тези проблеми и да предостави по-удовлетворяващо изживяване при игри.
Плюсове и минуси с R6
Разбиране на коефициентите за залагане на Rainbow 6

Разбиране на коефициентите за залагане на Rainbow 6

Да се научим да различаваме R6 коефициенти за залагане е от съществено значение за играчите, които планират да залагат на тази тактическа видео игра. Това им позволява да изчислят потенциалните си печалби и да знаят дали трябва да се придържат към конкретен уебсайт за залагания на електронни спортове или не. Обикновено повечето букмейкъри ги показват като десетични знаци, дроби или коефициенти за парична линия R6.

Популярността на десетичните коефициенти R6 нараства, благодарение на тяхната лекота за четене. Играчът трябва да ги умножи със своя залог, за да разбере печалбите си. Например, ако залог R6 идва с коефициент 1,65, ето как те трябва да изчислят печалбата си, ако приемем, че залагат £30:

£30 x 1,65 = £49,5 (Печалбата им е £19,5 след изваждане на първоначалния им залог от £49,5).

Като десетични коефициенти, дробните коефициенти също са доста лесни за разбиране. Например, ако отборът на R6, на който искате да заложите, има коефициент 7/4, това означава, че за всеки £4, който залагате, вие ще получите £7, като печелите от £3.

Коефициентите на Moneyline са изключително популярни сред американските платформи за залагания R6. Те са представени във връзка с -100. Въз основа на техните изчисления, точният символ и число, дадени на конкретна опция за залагане, зависят от това дали букмейкърът смята, че даден отбор R6 ще спечели или загуби. Обикновено знакът плюс показва аутсайдера в мача, докато отрицателният знак показва печелившия отбор.

Разбиране на коефициентите за залагане на Rainbow 6
R6 съвети и трикове за залагане

R6 съвети и трикове за залагане

Всеки играч може да успее да заложи на Rainbow Six Siege, независимо от нивото му на опит. Това е лесно постижимо, ако овладеят няколко практически съвета и трика за R6 залагания. Един от тях е да разбере как работят онлайн букмейкърите като част от тяхното проучване преди залагане. Това прави създаването на техния хазартен акаунт и поставянето на залозите им лесно – спестява им време и им позволява да се съсредоточат върху конкретен мач R6.

Друго нещо, което пламенните залагащи на електронни спортове трябва да направят, е да научат за различни R6 отбори и тяхната история. Помага им да знаят на кого да заложат, за да увеличат вероятността си да получат прилично изплащане. По същество миналото на отбора не е единственият фактор, който си струва да вземете предвид, когато избирате страна по време на онлайн R6 залагания. Играчите също трябва да вземат предвид коефициентите. Ето защо е препоръчително да подкрепите явен фаворит, вместо да се надявате, че аутсайдерът ще се представи по-добре, въпреки че има ниски шансове.

Да бъдеш умен също се препоръчва по време на R6 залагания. Залагащите трябва да се стремят да правят най-добрите ходове въз основа на техните уникални ситуации. Например, ако играч току-що е влязъл в сцената за залагания на електронни спортове, той трябва да избягва сложните залози, докато не разбере напълно как работи всичко. Освен това спечелването на един или два залога не трябва да прави човек достатъчно уверен, за да прави изключително рискови залагания.

R6 съвети и трикове за залагане