Играйте PUBG онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Всеки, който има малък интерес към електронните спортове, знае за PUBG: Battlegrounds. Играта, разработена от PUBG Corporation, е жанр на кралската битка, където конкурентите се бият до смърт. В една игра има до 100 играчи, които се стремят да се убият един друг.

Многобройни функции правят играта предизвикателна и вълнуваща. Играта е подобрение на предишните модификации, създадени от Brendan Greene, с прякор „PlayerUnknown“. и вдъхновен от филма Battle Royale. Това го прави реалистичен, а способността да надгражда съществуващите идеи го прави много изискан.

Как се играе PUBG?

Как се играе PUBG?

Първата версия на PUBG беше специално за Microsoft Windows. Това беше през март 2017 г., направено чрез модел за ранен достъп, задвижван от Twitch. Първата пълна версия се случи през декември 2017 г. с издания за Xbox Game Preview и Xbox One по-късно през същия месец. Пълното издание се случи през 2018 г. През същата година беше пусната безплатна версия на PUBG за мобилни устройства с iOS и Android заедно с порт за PlayStation 4. През 2020 г. беше пусната по-мощна версия, за да се приспособи стрийминг на стадиони.

След пълното му пускане, над 50 милиона копия на PUBG бяха продадени до юни 2018 г. Днес има над 400 милиона играчи, регистрирани в PUBG. Често достига пикове от над 3 милиона едновременни играчи. Мобилната версия записа повече от милиард изтегляния до март 2021 г., като спечели повече от 6,2 милиарда долара.

Играта

В началото на играта играчите се пускат на остров с карта. Тук те веднага се заеха да търсят оръжия, за да се защитят и да атакуват съперници. Те трябва да останат в рамките на картата във всички точки. С напредването на играта размерът на безопасната зона продължава да се свива.

Играчът трябва да се стреми да бъде на сигурно място през цялото време, за да намали шансовете за фатални атаки. Бързото мислене и отговорите са основни умения за победа. Рецензентите похвалиха способността на игрите да посрещнат играчи с бавно ниво на умения, като в същото време остават предизвикателство за тези с напреднали умения.

Жанрът Battle Royale дължи голяма част от популярността си на PUBG. Той популяризира жанра толкова много, че веднага след първоначалното му пускане, Epic се премести да създаде модел на Battle Royale на своята игра Fortnite. Неговият ефект също доведе до създаването на клонинги в Китай в неофициално качество. Успехът на играта е признат с няколко номинации в категорията Игра на годината.

Играта печели награди като Мобилна игра на годината (PUBG Mobile) на 36-ите награди Joystick, Esports игра на годината на наградите SXSW Gaming Awards 2018 2018, Най-добра мултиплейър игра на The Game Awards 2017 и много други. Някои страни като Гуджарат (Индия), Ирак, Непал, Йордания и провинция Ачех в Индонезия смятат, че хората играят твърде много.

Как се играе PUBG?
Залагания на PUBG: Battlegrounds

Залагания на PUBG: Battlegrounds

Популярността на PUBG вече го прави апетитен инструмент за залагания. Сайтовете за онлайн залагания и залагащите го харесват еднакво. Това е лесна игра за залагане, особено ако сте редовен залагащ на спорт. Дори и да сте начинаещ, ще разберете PUBG: Battleground залагането е лесно. Просто трябва да направите следното правилно:

Научете играта

Това се казва във всички игри, но е смешно колко много хора го игнорират. Залагането на PUBG изисква да знаете повече от целта на играта. Трябва да разберете дейностите по време на игра и как те влияят на резултата. Кои са най-смъртоносните оръжия? В кои рундове са убити най-много играчи? Колко време отнема една карта?

Познаването на тези неща ще ви помогне да правите повече от обикновени залагания. Можете да научите играта, като играете или отделяте време, за да гледате другите. Гледането на състезания също ви позволява да идентифицирате най-добрите играчи, което е от решаващо значение при залагането.

Изберете правилния сайт за залагания на esport

Сайтовете за залагания предлагат почти същите коефициенти. Те обаче са други фактори, които определят дали сайтът е добър за вас. Лицензиран ли е във вашата страна? Какви валути приемат? Има ли транзакционни такси? Въпреки че е възможно да играете на сайт за онлайн залагания, който не е лицензиран във вашата страна, вие освобождавате привилегията за защита на играча, когато направите това.

Залагания на PUBG: Battlegrounds
Защо PUBG: Battlegrounds е популярен?

Защо PUBG: Battlegrounds е популярен?

Повечето играчи на PUBG дори не спират да се замислят защо толкова обичат играта. Вероятно ще ви погледнат празен поглед и ще се чудят защо задавате тъп въпрос, ако ги зададете. Това риторично ли е? За тях играта просто е създадена, за да бъде обичана. Но ето какво трябва да кажат тези, които си правят труда да отговорят:

Тръпката

В много онлайн форуми играчите казват, че тръпката, която идва с PUBG, е несравнима. Рискът и приливът на адреналин, които идват с опитите за оцеляване в намаляващо пространство и безмилостните атаки, са пристрастяващи. Изисква много умения, за да оцелееш. Колкото по-малко оставате в играта, толкова по-рискова става - смешно, а? Също така, нокаутирането на опоненти носи голямо удовлетворение. Това е като бягство от реалния живот, шанс да излезете в ситуации, които обикновено се въздържате.

В един конкретен форум играчите са съгласни, че Брендън Грийн, творческият ум зад играта. "Знае нещо, което другите дори не са започнали да концептуализират." Предишният му опит в индустрията помогна за създаването на режим Battle Royale, който е несравним.

Страхотни функции

PUBG има отлични характеристики от първо ниво, всички чудесни като качество. Има нови функции, които трябва да бъдат отключени на всяко ниво, вариращи от оръжия до награди. Добавянето на нови функции във всяка актуализация означава, че играчите могат да имат „нова“ игра всеки път, когато играят.

Когато много други игри имат само текстови чатове, PUG позволява на играчите да разговарят с други хора. Това прави изживяването при игра още по-реално. Играта също има функция против измама за подобряване на честната игра.

Поддържа различни нива на умения

Критиците, които оценяват играта, казват, че тя е също толкова подходяща за начинаещи, колкото и за професионалисти. Как успя да съчетае простота и изтънченост, държи PUBG главата и раменете над много други игри.

Защо PUBG: Battlegrounds е популярен?
Наличност онлайн

Наличност онлайн

Това е основно изискване за всяка видео игра днес. Трябва да е лесно да се играе както през LAN мрежа, така и в световната мрежа. PUBG няма изоставане спрямо стабилни връзки. Играчите, разделени от големи географски разстояния, могат да играят един срещу друг, без да се притесняват за обособеността на своите сървъри. Тази наличност прави PUBG социална игра, която може да събере играчи от цял свят без разочарованието, причинено от някои игри.

Залагания

Манията за залагания послужи за повишаване на популярността на електронните спортове. Като една от най-добрите игри, PUBG е обичан от множество сайтове за електронни спортове. Тъй като много хора го намират в сайтовете за залагания, броят на хората, които се присъединяват към битката като играчи и последователи, се увеличава.

Мобилна съвместимост

PUBG изглежда много ясно знае значението на мобилния телефон днес. Те показаха това, като пуснаха силно отзивчива мобилна версия на играта. Те го направиха безплатна за игра. Тази версия вече има повече от милиард изтегляния до март 2021 г. И тези числа не спират. Мобилната версия позволява на хората да играят в движение или във всяка позиция, докато са в къщата.

Модел на Stadia

PUBG вече се справяше добре с PC, Xbox и PlayStation 4 съвместими версии. След това направиха една по-добра и пуснаха друга версия за стрийминг на стадиони през 2020 г. Това даде на играта ново измерение. Въпреки че блокирането, свързано с коронавирус, създаваше преди всичко неудобство на света по това време, вълнението сред феновете на PUBG все още беше голямо.

Идеята за лични турнири, когато блокирането бъде премахнато, им даде нещо, което да очакват с нетърпение и нещо, от което да се вълнуват по време на мрачен период. Мнозина отидоха на практика, за да изострят уменията си в готовност за състезание, ако и когато това отново е възможно.

Наличност онлайн
Има ли турнир PUBG: Battlegrounds?

Има ли турнир PUBG: Battlegrounds?

PUBG: Battlegrounds има глобално състезание, известно като PUBG Global Championship. Това е еквивалентно на световна купа. Провежда се ежегодно и събира 32 отбора от цял свят. Това също е популярно събитие за онлайн залаганията на eSport, тъй като изправя най-добрите играчи един срещу друг. Шампионатът обикновено бележи края на PUBG състезателната година.

Хостинг

Всяка година се избира различен домакин. Домакинът поема всички организационни дейности, от пристигането на играчите до настаняването и действителния геймплей. Корея е домакин на 2021 г PUBG Global Championship. Той ще се проведе в Paradise City, Инчхон. Това е един от най-добрите хотели в Корея. 27 отбора живеят в хотела за едномесечното събитие. Мястото има и онлайн модификация, която ще побере пет отбора от Китай, които не можаха да се свържат с останалите поради проблеми с визи за пътуване.

Домакини на церемониите ще бъдат Стивън Пиърс (Toffees, САЩ), Джеймс Карол (Kaelaris, Обединеното кралство и Джон Робърт Сарджент (JoRoSaR, Великобритания). Ще има също седем коментатори и седем анализатори, привлечени от цял свят. Има също домакини и коментатори от десет други езика и региона - корейски, руски, китайски, азиатски, виетнамски, тайландски, турски, европейски, латинска Америка и домакини Корея.

Има ли турнир PUBG: Battlegrounds?
Форматиране

Форматиране

32 отбора участват в Глобалния шампионат. въпреки че турнирът е с покана, привилегията е разширена и до отбори, които са се отличили през цялата година. Ако станете най-добрият отбор в състезанието във вашия регион, получавате автоматична покана.

Държавите от Азия/Тихоокеанския регион (APAC), Европа и Америка се класират, като спечелят Континентални серии в съответните им области. Победителите в лятната Шампионска лига на PUBG също получават слот. Отборите се поставят в зависимост от тяхната квалификационна част.

Решение за ранг (правило за точки)

На Глобалния шампионат състезанието започва с кръг за решение за ранг. Целта на това е да даде на отборите конкурентни позиции (1-32). Отборите са групирани в четири групи по осем. Отборите в група играят помежду си по кръгова система. През първата седмица на състезанието се играят шест мача дневно.

Най-добрите 16 отбора от този кръг се класират за старт в Първото седмично оцеляване. Отбори на позиции 17-31 попадат в списък на чакащите за първото седмично оцеляване. 32-ият отбор пропуска седмичното оцеляване и отива в етап от най-ниските 16.

Седмично оцеляване (правилото на WWCD)

През делничните дни се играят 16 мача от 16-те най-добри. Целта е да се получат '16 победители от пилешка вечеря.' Когато спечели игра, отборът се класира за седмичните финали и излиза от Weekly Survival. Следващият отбор заема мястото си в списъка на чакащите. Това продължава, докато има 16 отбора в седмичните финали.

Долните 16 (правило за точки)

Отбори, които не успеят да влязат в седмичните финали плюс отбор #32, играят на този етап, за да намерят участници за друго седмично оцеляване. След като се намерят числа 17-31, кръгът приключва и долният отбор пада до друг най-долен 16.

Седмични финали (правило за точки)

На този етап се играят десет мача. Целта е да се намерят отбори 1-16 за предстоящото Weekly Survival. Деветте отбора с най-много точки в седмичните финали се класират за Големите финали. Ако един и същи отбор спечели последователни седмични финали, общият брой на квалификационните места с общи точки се увеличава.

Голямо оцеляване (правилото на WWCD)

В този кръг участват отбори на позиции 13-31 в регистъра на точките. Всеки победител в мача влиза в големите финали. 32-ият отбор по общи точки напуска състезанието. В този кръг се играят четири мача.

Големи финали (правило за точки)

В последния кръг се играят 15 мача. Отборът с най-много точки е шампион на турнира.

Форматиране
Излъчване

Излъчване

Мачовете се излъчват на живо в официалните PUBG YouTube и Twitch Channels.

награди

За състезанието има награден фонд от $2,000,000. Всеки седмичен победител получава $30 000. Общият победител получава $600 000. Второто място получава $290,000, третото място получава $150,000, а четвъртото място получава $120,000. Останалите отбори получават награди в намаляващо съотношение. Наградите могат да варират от един шампионат до следващ.

Излъчване
Залагания на PUBG при доставчици

Залагания на PUBG при доставчици

В сегмента на сайтовете за залагания PUBG се споменава, че трябва да изберете правилния доставчик, преди да залагате. Но кои са истинските страхотни доставчици, които вече предлагат залагания PUBG: Battlegrounds. На този въпрос най-добре се отговори, като изпробвате сайтове за електронни спортове, четете ревюта и чувате какво имат да кажат играчите.

 • 1xBet непрекъснато си създава име като водещ доставчик. Първоначално предлагайки само казино игри, марката 1X се впусна в спорта, а сега и в електронните спортове. Това е страхотно казино с хубави оферти за добре дошли, добри коефициенти и обща лекота на използване.
 • 22Залог е друг страхотен доставчик, който да изпробвате. Подобно на 1X, той има страхотни оферти за добре дошли и непрекъснати промоции. Транзакциите са бързи и безплатни, като използвате повечето начини за плащане. Има и много пазари, от които да избирате. Той е номиниран за един от най-прогресивните доставчици през последните години.
 • 888 Казино е на пазара от известно време и винаги е бил лидер. Той има лесен за навигация уебсайт, много е отзивчив и има многослойна сигурност. Освен това има много пазари за залагания и е достъпен в много части на света.

Тъй като залаганията на електронни спортове продължават, доставчиците ще продължат да се подобряват и ще се появят още. Подобренията като приложенията за залагания на esport правят изживяването със залагания още по-добро. Продължавайте да се връщате тук за информация за нови събития в света на залаганията на eSport.

Залагания на PUBG при доставчици
Известни PUBG: Battlegrounds отбори

Известни PUBG: Battlegrounds отбори

Имаше много забележителни PUBG отбори както сега, така и в миналото. Някои се разпаднаха, а други са още живи. Не е изненадващо, като се има предвид популярността на играта. В полза на PUBG: Залагания, този списък се фокусира върху отбори, които все още са активни.

1218 г

Екипът, съставен от Tulika, Kle1n, TTCUX и Marmelad, е е-спорт, организиран в ОНД. Те излязоха в светлината на прожекторите по време на финалите на Spring Split Europe през 2020 г. Те също така завършиха трети на шампионата PMPL-EMEA и бяха подгласници в PUBG Mobile Pro League- Сезон 1/2021: CIS Finals.

Лудият клан

Mad Clan е A-Ter PUBG професионален отбор от Корея. По-рано беше известен като FarmPC E-sports. Играят в категорията PC. Членовете на екипа са Lee Sung-Do 'DAEVA', No Tae-Young 'EEND', Kim Dong-Jun 'Lash' и Yu Jae-Won '2Tap.' Ha "Muker" Young-jin ги тренира. Екипът е един от участниците в глобалното първенство на PUBG 2021, за който любителите на залаганията на електронни спортове трябва да внимават.

Екип на Weibo

Настоящите притежатели на елитната лига на Peacekeeper за 2021 г. са радост за всеки играч на електронни спортове. Екипът се ребрандира от ELG Gaming до сегашното си име след придобиване от китайския микроблогер Weibo. Те победиха Nova E-sports, за да спечелят PMCO Berlin 2019. Те са и настоящи притежатели на елитната лига на Peacemaker. Текущите играчи са Z9, General, Ming, Beizhai и Broncho.

Атака навсякъде

Това е тайландски отбор, съставен от Thanachit 'Jayers' Sonsuwon, Thanachot 'Gems' Sonsuwon, Nattapol 'J4nku2of' Laorngoen, Waritnan 'Glooms' Bangkerdrit, Chanwut 'Boblee' Tangon и Sakun' Sichattioens 'SvichariTT. Те се обучават от Nitipon "nitipon" Klinkajorn. Отборът също е основен участник в PUBG Championships.

Известни PUBG: Battlegrounds отбори
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Като една от най-популярните игри за електронни спортове, PUBG: Battle Ground има много плюсове. Но има и няколко недостатъка. Ето какво е добро и не толкова приятно в тази игра:

Професионалисти

 • Мобилна адаптивност – Безплатните изтегляния и страхотното мобилно изживяване привлякоха повече от милиард изтегляния.
 • Наличност в много сайтове за електронни спортове за залагания. Някои дори въвеждат приложения за eSport залагания
 • Страхотни функции като графика, анти-измама и гласов чат.
 • Ефективна игра онлайн
 • Играчите могат да печелят пари в PUBG състезания
 • Режим на поточно предаване на Stadia за физически състезания
 • PUBG приема играчи от всички нива на умения и предлага добро предизвикателство за всяка категория. Взискателният характер на играта помага на играчите да подобрят своята умствена и физическа острота.
 • Съвместим с множество устройства и операционни системи
 • Редовни актуализации, които идват с нови и по-вълнуващи функции

Против

 • Силно пристрастяваща - Невероятната природа на PUBG означава, че много играчи могат да се закачат за нея, особено по-младите. Същото може да се случи и с тези, които залагат на eSport.
 • Неадекватни състезания - Въпреки че вече има много PUBG състезания, огромният брой играчи означава, че те не се обслужват адекватно.
Предимства и недостатъци
Разбиране на коефициентите за залагане на PUBG

Разбиране на коефициентите за залагане на PUBG

Коефициентите на залаганията на PUBG: Battlegrounds не се различават значително от тези на другите спортове. Коефициентите на PUBG се определят основно от региона, от който играете. Има коефициенти, изразени във дроби, десетични знаци или +/-. Без значение как изглеждат коефициентите, сумата, която е вероятно да спечелите в дадена игра, винаги е една и съща.

Например, ако дробен коефициент е 2/1, това означава, че получавате $2, когато заложите $1. Възвръщаемостта е същата, ако поставите $ на коефициент 2,00. Американските шансове са малко по-объркващи, ако не сте свикнали с тях. Фаворитният отбор има коефициент -2, докато аутсайдерът има +2. Като във всеки друг вид залагане, колкото по-висок е коефициентът в PUBG, толкова по-рисков е залогът.

Разбиране на коефициентите за залагане на PUBG
PUBG: Съвети и трикове за залагане на Battlegrounds

PUBG: Съвети и трикове за залагане на Battlegrounds

Избягвайте непознати състезания

За разлика от масовите отбори като футбола, които са трудни за установяване, всеки може да създаде PUBG отбор. Следователно можете да залагате в състезание, където всички отбори са обозначени като професионалисти, но малко от тях са. Избягвайте да залагате на състезания, в които нямате представа кои отбори играят.

От друга страна, винаги отивайте на големи турнири като PUBG Global Championship. Тези турнири са представени в най-добрите сайтове за залагания. Тъй като се опитват да популяризират залаганията на електронни спортове, тези къщи предлагат страхотни промоции, от които можете да се възползвате.

Изберете рискови залози, заложете нисък

Една цел на онлайн залагания на киберспорт е за увеличаване на тръпката. Вълнението в PUBG се повишава, когато правите по-рискови залози. Залозите като продължителността на карта не зависят силно от уменията на играчите, но все пак имат добра възвръщаемост. Въпреки това, когато правите такива залози, винаги внимавайте да залагате ниски, защото шансовете да се случи са минимални.

Залагайте на игри на живо

Намерете уебсайт, който предлага игри на живо и играйте на него. Въпреки нивото на умения на играча, има дни, когато игрите вървят по своя начин, а други, когато нищо не щрака. В игра на живо зависи не само от познатите умения, но и от представянето през деня, за да вземете решението си за залагане.

Запомнете правилата за залагане

Въпреки че са нови, електронните спортни залагания са хазарт. Той носи със себе си всички рискове, свързани с традиционния хазарт. Не забравяйте да залагате трезво, залагайте за забавление, разполагайте с бюджет и не преследвайте победи/загуби.

PUBG: Съвети и трикове за залагане на Battlegrounds