Играйте Mortal Kombat онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Много от по-популярните игри за електронни спортове са от доста скорошни франчайзи. Серията Mortal Kombat обаче е различна, защото от края на 90-те години на миналия век се провеждат състезателни турнири. Това означава, че предшества самата концепция за интернет-базирани спортни хазарти. Докато по-късните части на Mortal Kombat направиха напредък в графиката и геймплея, основните елементи са останали същите от излизането на първата игра през 1992 г. Играчите контролират герой, който трябва да се бие срещу врагове в мачове 1 срещу 1. Когато играчът или врагът са изчерпани с достатъчно здраве, те могат да бъдат убити с завършващ ход.

В зависимост от избрания герой има комбинация от невъоръжени и базирани на оръжия стилове за атака, които да използвате. Mortal Kombat esport залаганията са сравнително прости. Залагащият обикновено трябва да предвиди кой от двамата играчи ще спечели победа. Следователно този стил на залагане има широка привлекателност.

Какво прави Mortal Combat отличителен?

Какво прави Mortal Combat отличителен?

В рамките на електронните спортове има много бойни игри, от които хората могат да избират. Mortal Kombat издържа през десетилетията, защото предлага уникално изживяване както за играчи, така и за зрители. Действието се развива във фантастична вселена, пълна с много запомнящи се герои. Scorpion, Sub-Zero и Johnny Cage се превърнаха в емблематични фигури за феновете на видеоигрите. По-късните игри са лицензирали други герои от популярната култура. Това означава, че феновете на електронните спортове могат да залагат на Фреди Крюгер, Джейсън Вурхис, Хищника, Терминатора и Робокоп, за да назовем само няколко.

Серията също стана отличителна благодарение на прословутите си насилствени завършващи ходове. Те са известни като "смъртоносни" и са склонни да бъдат изключително брутални. Въпреки че това може да отблъсне някои от по-слабодушните фенове на киберспорт залаганията, тези поредици са на почит от тези, които се наслаждават на висцералните медии. По същество той предоставя същия вид забавление, което се наблюдава на гладиаторските арени от миналото. Прави го обаче в дигитална фантастична обстановка.

Какво прави Mortal Combat отличителен?
Залагания на Mortal Kombat

Залагания на Mortal Kombat

Залагането на Mortal Kombat е много по-просто от много други киберспорт игри там, благодарение на ограниченията на мачовете. Те изправят двама играчи един срещу друг. Ако играчът просто иска да направи прогноза за победителя от кръга, тогава коефициентите са доста справедливи. Ако конкурентите са равностойни, това може да даде на играчите шанс 50/50. Поради тази причина по-голямата част от залозите на Mortal Kombat се въртят около избора на потенциален шампион в мача.

Има обаче и други варианти, ако хората искат нещо по-сложно. Вместо това те биха могли да заложат дължината на мача или броя на рундовете. Героите обикновено умират от пълно изчерпване на здравето им или поддържане на Fatality. Може да се направи залог, като се предвиди кой ще се случи.

Броят на рундовете в рамките на мача може да варира значително. Това ще зависи от действията на играчите. Понякога букмейкърът предлага над/под залог за общия брой кръгове на мач. Като алтернатива, комарджият може да заложи колко рунда ще спечели отделен герой. Ако случаят е такъв, тогава те трябва да знаят силните и слабите им страни. Също така е важно да сте наясно с всички ръбове, които другият герой може да има, преди да направите залог.

Залагания на Mortal Kombat
Защо Mortal Kombat е популярен?

Защо Mortal Kombat е популярен?

Не случайно този сериал продължи толкова дълго. Още от първата игра разработчиците успяха да създадат нещо, което да се хареса на много различни играчи. Той предлага познатата механика на други бойни заглавия, но със задоволителен кръгов край благодарение на функцията Fatality. Това означава, че дори губещият може да се наслади на висцерална анимация на завършването на героя. Контролите също са лесни за научаване и са останали последователни за повечето игри. Популярността беше увеличена от мултимедийни добавки към франчайза, включително няколко екшън филма.

Интернет общност

От сериалът съществува от 30 години, има смисъл да има процъфтяващ фендъм. Интернет събра ветерани играчи, които помнят по-старите вноски и ново поколение, обсебено от по-късните. По отношение на електронните спортове има няколко популярни форума. Те могат да информират хората за новите събития в турнирите. Тези сайтове също са добри ресурси за избор на потенциален победител. Много професионални играчи на Mortal Kombat дори публикуват онлайн видеоклипове с най-добрите си изпълнения в кръг. Гледането им е чудесен начин да проучите техните силни и слаби страни.

Игра на Mortal Kombat онлайн

В миналото нито една от ранните игри на Mortal Kombat не е предлагала онлайн игра. Това се промени с по-актуални издания. Например, когато Mortal Kombat 11 излезе през 2019 г., се препоръчваше играчите винаги да остават свързани с мрежата. Някои от мини игрите бяха достъпни само през интернет. Това следва една популярна тенденция в индустрията като цяло. Последните поколения конзоли осигуряват постоянна връзка, така че да могат да се инсталират нови актуализации. Извън режима на историята играчите могат да предизвикват приятелите си онлайн чрез мачове за мултиплейър. Този режим обикновено е основата за eSport турнири.

Големи играчи на Mortal Kombat

През цялата история на този франчайз организаторите на шампионата са предпочитали най-новата вноска за използване в състезания. В момента това е Mortal Kombat 11 (MK11). Следователно, комарджиите трябва да познават най-добрите играчи в тази конкретна титла, ако искат да увеличат шансовете си за успешен залог. Много eSport игри включват шампиони от различни среди. Въпреки това, всички топ играчи за MK 11 са от САЩ. Техните геймърски тагове са Wuuuzie, Burninini007, Woolender, Han Rashid и Fadedsal. Важно е да се отбележи, че успехът на играча често зависи от избрания герой.

Защо Mortal Kombat е популярен?
Световно първенство по Mortal Kombat

Световно първенство по Mortal Kombat

Най-добрият сайт за залагания на esport ще предлага пазари за най-големите турнири в общността на Mortal Kombat. Този сериал се фокусира върху измислено състезание, където всички най-велики бойци във вселената се събират. Ето защо е изненадващо да се отбележи, че няма окончателно събитие в реалния свят за esport. Има няколко причини за това.

Разработчиците редовно пускат нови игри на Mortal Kombat. На теория това не би било проблем. Други франчайзи като напр CoD и бойно поле всъщност се възползват от актуализираните вноски, за да участват в мачове с висок профил. Въпреки това, когато излезе най-новата игра Mortal Kombat, тя създава нулиране в общността. Освен това разработчиците спират да предоставят жизненоважни актуализации на популярни по-стари заглавия.

Въпреки тези проблеми, комарджиите все още могат да залагат на изобилие от първенства, базирани на Mortal Kombat. Те са склонни да се фокусират върху един локализиран регион. Добрите примери включват Северноамериканската лига и Ла Лига. InterKontinental Kombat се опитва да обедини повече общности. Въпреки това, той е ограничен главно до Океания и Европа. Един от най-мащабните турнири е ESL Mortal Kombat X Pro League. Победителят често се нарича Световен шампион. Въпреки това, на общността на Mortal Kombat eSports липсва нещо, което би могло да се счита за световна купа.

Световно първенство по Mortal Kombat
Залагания при доставчици на електронни спортове

Залагания при доставчици на електронни спортове

В Япония, пазарът за залагания за серията Mortal Kombat е сравнително популярен. Въпреки това, комарджиите на Запад ще забележат, че това е много по-ниша. Може да се затрудняват да намерят приложение или сайт за залагания на електронни спортове, който обслужва тези турнири. Mortal Kombat 11 е най-новата част от поредицата. Затова повечето букмейкъри ще се съсредоточат върху него. Играчите също ще имат по-голям късмет в намирането на пазари по време на едно от високопрофилните събития на Mortal Kombat. Вероятността да има пазар за залагания ще зависи от това колко внимание ще спечели от медиите като цяло.

Въпреки че намирането може да бъде трудно онлайн сайтове за залагания на киберспорт със залаганията на Mortal Kombat има някои неща, за които трябва да внимавате. Най-добрите доставчици ще предложат набор от различни опции за залагане. Залаганията за кръгъл победител са популярни за много хора. Някои залагащи обаче ще искат нещо по-конкретно. Също така е добра идея да изберете доставчик, който предлага достъп до потоци на живо от мачове. Най-малкото, те трябва да предоставят актуална статистическа информация под формата на графики. Ако Mortal Kombat стане по-известен в общността на електронните спортове, тогава може да има увеличение на сайтовете за залагания, които се фокусират върху него.

Залагания при доставчици на електронни спортове
Забележителни отбори

Забележителни отбори

Когато става въпрос за залагания на електронни спортове, винаги е добра идея следвайте най-добрите отбори. По този начин комарджиите могат да правят залози по-точно. Проблемът е, че Mortal Kombat е ограничен, що се отнася до броя на високопрофилните турнири. Следователно хората може да се затрудняват да определят кои отбори са страхотни изпълнители. През годините обаче няколко от тях се доказаха.

Тези организации са склонни да играят в мачове за множество различни заглавия на игри. Много рядко е групите да се фокусират единствено върху поредицата Mortal Kombat. Всъщност от топ 10 само един отбор е играл повече от девет турнира като цяло. Следните групи често се посочват като най-силни претенденти:

 • Ехо Фокс
 • NASR електронни спортове
 • UYU
 • звярско крайбрежие
 • Panda Global
 • Зли гении
 • Благородни електронни спортове
 • Тъмни страни
 • Питсбърг Найтс
 • Около електронни спортове

Когато търсите най-добре представящите се отбори, е разумно да изберете тези, които са се справили добре в други бойни игри. Това е така, защото Mortal Kombat изисква същия набор от умения. Когато две от най-влиятелните групи се изправят една срещу друга, е по-трудно да се определи потенциален победител. Залагащият ще трябва да прецени кой има предимство.

Забележителни отбори
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Професионалисти

 • Това е емблематична поредица от игри, която има 30 години съдържание, на което да се наслаждавате.
 • С всяка нова игра графиката и механиката на играта се подобряват. Залагащите трябва само да изберат потенциален победител от двама състезаващи се играчи. Това им дава добър шанс да направят печеливш залог.
 • През последните години в игрите бяха включени герои от други емблематични елементи на поп културата.
 • Това е идеалният вид игра за хора, които искат лесно залагане.
 • Феновете на висцералния екшън ще се радват да гледат мачове.
 • Има потенциал повече букмейкъри да предлагат пазари на Mortal Kombat в бъдеще.

Против

 • В момента няма конкретен турнир, който да служи като световно първенство.
 • Екстремният характер на насилието може да отблъсне някои комарджии.
 • Между всяка вноска има някои проблеми с последователността на играта. Това може да означава, че играчите се борят да получат важна представа за това какво да търсят при победител.
 • Залагащите най-вероятно ще се борят да намерят доставчик за този пазар.
 • Франчайзът не е постигнал същата популярност на електронните спортове като други високопрофилни марки.
 • За да получат предимство при залаганията, комарджиите трябва да проучат силните/слабите страни на десетки герои.
Предимства и недостатъци
Коефициенти на Mortal Kombat

Коефициенти на Mortal Kombat

Опитните комарджии ще търсят игри, които имат възможно най-малко потенциални победители. По този начин те увеличават шансовете си да направят успешен залог. Mortal Kombat е популярен сред играчите поради факта, че във всеки мач има само двама души, които се борят за победа. Следователно няма средно положение, когато става въпрос коефициенти за esport залагания. Те ще бъдат или 1:1, или 2:1. Ако залогът е фокусиран върху това кой ще спечели мача, тогава сумата може дори да бъде възстановена в случай на равенство.

Ако комарджиите търсят по-примамливи коефициенти с по-добри изплащания, те могат да изберат по-специфичен залог. Например, те могат да предскажат колко дълго ще продължи мачът или колко рунда ще спечели даден герой. Тези залози обаче са и по-рискови. Букмейкърите ще са наясно със статистиката около тези игри. Герои като Sub-Zero имат предимства, които ги правят по-склонни да спечелят. Следователно избраният от играча герой също може да окаже влияние върху коефициентите. Някои букмейкъри също вземат предвид миналите си представяния.

Коефициенти на Mortal Kombat
Mortal Kombat съвети и трикове

Mortal Kombat съвети и трикове

Има няколко стратегии, от които да избирате, всяка с различно ниво на риск. Някои играчи обичат нарочно да залагат на аутсайдер. Причината е, че мачовете на Mortal Kombat са 1 на 1. Следователно дори аутсайдерът вероятно ще спечели евентуална победа. Идеята е, че когато го направят, това ще покрие загубите от други залози.

Друга тактика е да заложите на броя на фаталните жертви в рунд на базата на средната стойност за турнир. Това обикновено е около 2,5. Въпреки това, тези залози имат сравнително ниски изплащания. Независимо от естеството на залога, винаги е разумно да търсите статистически данни за игрите на Mortal Kombat.

Mortal Kombat съвети и трикове