Играйте League of Legends онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

League of Legends (LoL) се превърна в една от най-популярните игри в историята на игрите, като милиони играят с часове всеки ден. Това е мултиплейър онлайн бойна арена (MOBA), издадена от Riot Games през 2009 г. Тя беше интегрирана като eSport в World Cyber Games преди четири години.

Играта съчетава бързи действия и стратегия, които може да не намерите никъде другаде. Заедно с това идва и множество други функции, които го правят единствен по рода си за много играчи. Други забавни елементи на играта включват възможността да се присъедините към салона и да гледате поточно съдържание, като филми и предавания, докато играете. LoL всъщност се смята за най-популярната MOBA в света.

Как работи League of Legends eSport

Как работи League of Legends eSport

Лигата на легендите, или LoL, както е съкратено, е видео игра за мултиплейър онлайн бойна арена, публикувана от Riot игри. Тя беше официално пусната на 27 октомври 2009 г. Играта се играе или като един играч (соло) или с два отбора от по петима играчи.

Играта се основава на непрекъсната онлайн битка между два отбора от петима играчи, като играчите започват като „новаци“ и стигат до пълноправни шампиони, използвайки точки опит или XP, както се нарича в играта.

Играчът натрупва опит, като убива миньоните на противниковия отбор, обозначени като "месо", в началото на играта и впоследствие убива играчи. Точките опит се присъждат на играча с последното убийство. Играта се печели от отбора, който убие генерала на противниковия отбор.

Важни елементи на играта

League of Legends е игра, която се върти около натрупването на злато, опит и нива. Играта използва тези три фактора, за да определи колко добре се справяте. Златото е най-често срещаната от тези статистики, като нивата са втората най-често срещана статистика, докато опитът не се използва толкова много. Общото злато на вашия отбор ще определи колко пъти можете да купувате артикули, докато вашето ниво определя какви артикули можете да закупите във всеки отборен магазин.

Златото се печели чрез убиване на чудовища или миньони, които се намират на всяка лента на картата. Точките опит се печелят, като стоите близо до вашата джунгла или убивате вражески шампиони на която и да е лента на картата, докато изравняването ще ви осигури постоянни подобрения на характеристиките, които остават дори след смъртта.

Как работи League of Legends eSport
Залагания на League of Legends

Залагания на League of Legends

Залагането на League of Legends е един от най-разпространените и популярни начини да се забавлявате в залаганията на електронни спортове. Има много професионални лиги, достъпни за залагания, като LPL, LCS и CBLoL.

Къде да търся LoL залози

League of Legends е популярна игра и има много начини за залагане на тази игра. Най-известните уебсайтове за залагания за League of Legends са Betway, Bet365 и Unibet. Тези сайтове предлагат коефициенти за всичко - от предстоящата карта до победителите в конкретни мачове.

Но всъщност можете да намерите залози на League of Legends в други сайтове за игри, стотици от тях. Прочетете онлайн ревюта на различни сайтове за залагания, за да разберете кои отговарят на вашите нужди от залагания.

Видове залози на League of Legends

Има много различни видове залози на League of Legends. Те включват най-често срещаните опции, като например кой ще спечели, кой ще умре първи и кой ще бъде следващият шампион. Има и повече нишови залози със специфични условия като „кой ще умре последният човек“ или „ще има ли дракон по всяко време по време на тази игра“

Залагания на League of Legends
Защо LoL е толкова популярен?

Защо LoL е толкова популярен?

League of Legends постоянно е любимец на публиката от излизането си през 2009 г. Това е една от най-популярните игри там и не е трудно да се разбере защо. Играта включва дълбоки познания, харизматични герои и красиви визуализации, съчетани със състезателна игра, която кара играчите да се връщат. Не е чудно, че толкова много хора се опитват всеки ден в това огромно заглавие.

Интернет общността на League of Legends

League of Legends е едно от най-успешните заглавия в историята на електронните спортове, с над 100 милиона играчи месечно. Самата игра се е развила с течение на времето, но общността около това заглавие също се е променила.

Онлайн общността на League of Legends някога е била доминирана от милениали, предимно бели мъже на възраст между 18 и 35 години. С времето той се превърна в разнообразна база играчи, състояща се от хора от всички слоеве на живота и различни раси.

В днешно време хората търсят нещо повече от просто да играят игри; те търсят начини да се свържат с други играчи. Когато геймърът дойде в League of Legends, те знаят, че ще бъдат добре дошли в общност, която ще им даде шанс да се състезават и да се забавляват. Това не само им помага да се свържат с другите, но също така им помага да укрепят собствената си идентичност.

Игра на League of Legends онлайн

За да играете League of Legends, трябва да изтеглите приложението League of Legends на вашето устройство и да създадете акаунт в Riot Games. Ще ви трябва настолен или лаптоп, смарт телевизор или мобилно устройство, което поддържа приложението.

След това просто отваряте приложението на вашето устройство и избирате „регистрация“ от главния екран, за да създадете акаунт. Ако искате да играете с други хора, уверете се, че вашата интернет връзка е достатъчно бърза за мултиплейър игри.

Защо LoL е толкова популярен?
Играчите на Big League of Legends

Играчите на Big League of Legends

The League of Legends е масивна мултиплейър онлайн игра, която изисква различни умения, включително стратегия, работа в екип, умения и рефлекси. От самото си създаване играта вижда как суперзвезди идват и си отиват.

Някои имена обаче са синоними на тази игра. Един от най-известните играчи в тази игра е Lee "Faker" Sang-Hyeok. Той е спечелил множество състезания и е бил топ играч в продължение на пет поредни години. Други топ играчи включват следното:

 • Бьоргсен
 • Карса
 • Smeb (пенсиониран)
 • Perkz
 • The Shy
 • Новобранец
 • Рекълс
 • Узи
 • шапки
 • Vizicsacsi

Защо играчите обичат играта?

League of Legends е уникален пример за това как дизайнът се развива, за да отговори на променящите се нужди на своите играчи. Геймплеят е в крак с технологичния напредък и пазарните тенденции, като същевременно поддържа непрекъснато нарастваща конкурентна сцена. Това прави много забавно изживяване от началото до края.

Друга причина, поради която играчите обичат League of Legends, е, че това е мултиплейър игра. Този тип игра позволява на играчите да работят заедно със своите съотборници, за да успеят. По този начин те имат какво да научат един от друг и да общуват. Не всички видеоигри идват с това ниво на социален аспект.

Не на последно място, играчите обичат League of Legends заради състезателния му характер. В тази игра отборите се състезават един срещу друг в различни режими. Това е стратегическа игра, в която играчите се борят за победа. Крайната цел е да се унищожи връзката или базата на противниковия отбор. Да, красотата на всяка игра се крие в състезанието.

Играчите на Big League of Legends
Има ли Световно първенство по League of Legends?

Има ли Световно първенство по League of Legends?

Отговорът е да. Известно е като Световното първенство на League of Legends, и се провежда всяка година. Събитието няма фиксирана начална дата и място, но обикновено се провежда в Европа или Северна Америка през септември или октомври. От откриването му през 2011 г. броят на отборите, участващи в турнира, непрекъснато нараства.

Първото Световно първенство на League of Legends (2011) имаше осем отбора, докато изданията през 2012 и 2013 г. видяха съответно 12 и 14 отбора, които се борят за желаната титла. Между 2014 и 2016 г. в турнира участваха общо 16 отбора. Този брой ще нарасне до 24 между 2017 и 2019 г. През 2020 и 2021 г. обаче броят на участниците спадна с двама.

По отношение на гледаемостта, милиони фенове по целия свят се настройват да гледат Световно първенство на League of Legends. През 2018 г. близо 100 милиона души са гледали събитието. Това е показател за това колко популярен и изявен е шампионатът. Гледайки наградния фонд, това прави турнира още по-голям. Всеки от най-добрите четири отбора получава своя справедлив дял от наградата, която обикновено е значителна сума пари.

Как се представиха отборите

Общо осем отбора са спечелили шампионата от началото му през 2011 г. Въпреки това само два отбора са полагали ръка на титлата повече от веднъж. Те включват T1, който спечели титлата през 2013, 2015 и 2016 г., и Gen.G, който претендира за титлата през 2014 и 2017 г. Другите отбори, които са били короновани за шампиони, включват Fnatic (2011), DWG KIA (2020), Invictus Gaming (2018), J Team (2012), FunPlus Phoenix (2019) и Edward Gaming (2021).

Има ли Световно първенство по League of Legends?
Залагания на Световното първенство на LoL

Залагания на Световното първенство на LoL

Световното първенство на League of Legends е огромна възможност за хора, които обичам да залагам на електронни спортове. Много хора залагат на любимите си отбори за победа. Това е благодарение на много уебсайтове за залагания на eSport, които позволяват на залагащите да се регистрират и да правят залози. В този турнир залагащите имат широк спектър от залози, от които да избират, включително кой ще спечели турнира и победителят в индивидуалните мачове, наред с други.

Региони с най-висок рейтинг в Световното първенство на League of Legends

Нека да направим пътуване надолу по лентата на паметта и да разгледаме страните или континентите, които са спечелили Световното първенство на League of Legends. Те включват Южна Корея, Китай, Северна Америка, Европа и Източна Азия (Хонконг, Тайван, Макао и Югоизточна Азия).

Досега (към 2021 г.) Южна Корея е най-успешната страна в турнира, като взе престижната титла огромни шест пъти през 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 и 2020 г. Но това не е всичко, като отбори от тази страна също са били вицешампиони пет пъти, през 2012, 2015, 2016, 2017 и 2021 г.

Китай претендира за титлата три пъти, през 2018, 2019 и 2021 г., и страната е втора в три сезона, включително 2013, 2014 и 2020 г. Европа и Източна Азия са короновани за шампиони по веднъж, докато Северна Америка тепърва ще спечели титлата. Последният обаче се класира в четворката през 2011 г. (два отбора) и 2018 г. (един отбор).

Залагания на Световното първенство на LoL
Залагания на League of Legends при доставчици

Залагания на League of Legends при доставчици

Уебсайтовете за Esport залагания са страхотни за тези хора, които обичат да залагат на конкурентни видео игри. С тези сайтове можете да залагате на отбори, играчи, събития, резултати от мачове и т.н. Има стотици сайтове за eSport залагания, които предлагат широка гама от услуги и функции. Това означава, че намирането на платформа за залагания lol esport не е голяма работа.

Въпреки това, като залагащ, трябва да намерите такъв с първокласно обслужване и справедливи коефициенти. Ако нямате представа за платформата за онлайн залагания, с която имате работа, би било най-добре да не залагате на даден мач, защото някои уебсайтове просто ще вземат парите ви, без да ви дадат нищо в замяна. Може да ги наречете измами!

Когато залагате на League of Legends при който и да е доставчик, може да искате да проверите дали сайтът:

 • Има надеждна система за поддръжка на клиенти
 • Има надеждни методи на плащане
 • Редовно се одитира за справедливост
 • Изплаща на победителите, без да задържа парите им без основателна причина
 • Има широк гама от eSport игри да залагате освен на League of Legends
 • Лесен е за използване

Някои от най-добрите сайтове за залагане на League of Legends включват:

 • 1xBet
 • 22Залог
 • Betway
 • MelBet
 • Betsafe
 • Казумо
 • Unibet
 • TonyBet
Залагания на League of Legends при доставчици
Следвайте най-добрите отбори на League of Legends и залагайте точно

Следвайте най-добрите отбори на League of Legends и залагайте точно

Залагането на League of Legends esports може да бъде както забавно, така и печелившо. С нарастването на популярността на тази игра, залагането на нея се превърна в любимо за много хора. Има много начини да залагате на League of Legends, но всеки играч трябва да стъпва внимателно, за да избегне загубата на парите си така или иначе.

При това те трябва да вземат предвид много различни фактори, преди да направят своите залози, включително история на представянето на играчите, подробности за представянето на отбора и други фактори, които е по-трудно да се предвидят с точност по време на залагането.

Въпреки това следването на представянето на най-добрите отбори на League of Legends и залагането на тези отбори може да е един от по-добрите подходи в това отношение.

Последна форма

Въпреки че има отбори с голяма история в този спорт, не се заблуждавайте да мислите, че миналото на отбора винаги ще определя изхода на мача. Един отбор може да бъде защитник на шампионата, но да има три или четири поредни загуби в конкретен турнир.

Ето защо си струва да проверите последните печалби, преди да заложите на тях. Един отбор може да спечели определено количество игри подред и би било много изкушаващо да заложите на тях, но не си струва да залагате последните победи на всички отбори. Така че, очаквайте всичко, след като заложите на lol esports.

Проверете записа за директни срещи

Преглеждането на директния рекорд преди залагане на мач от League of Legends е наложително за успеха на вашия залог. Тяхната форма е отличен показател за представянето на отбора срещу техния противник и е перфектен начин да се определи кой отбор ще спечели мача.

Например, ако отбор А е играл срещу отбор Б пет пъти и е загубил само една игра от петте, това означава, че отбор А има процент на победа от 80%, докато противникът е успял само 20%. Ако двата отбора се срещнат в мач от League of Legends, отбор А има по-високи шансове за победа от отбор B. Но отново трябва да внимавате, тъй като много може да се е променило. Разстройство е много възможно в такива случаи.

Следвайте най-добрите отбори на League of Legends и залагайте точно
Проверете коефициентите на букмейкърите

Проверете коефициентите на букмейкърите

Коефициентите на букмейкърите в мач от League of Legends могат да бъдат индикатор за това кой отбор ще спечели. Въпреки това, много хора не осъзнават значението на тези шансове. Разбира се, никой букмейкър няма да даде на по-силен отбор високи коефициенти и обратно. Проверявайки тези коефициенти, можете да се уверите, че не залагате на сляпо и не влагате парите си за нещо, което може да не ви свърши работа.

Известни отбори в League of Legends

много различни отбори участват в League of Legends, но това са едни от най-успешните в историята на играта. Те включват:

 • Дамуон
 • KIA
 • TSM
 • Team Liquid
 • T1 Esports
 • Ген.Г
 • Royal Никога не се отказвай
 • Invictus Gaming
 • G2 Esports
 • FunPlus Phoenix
 • Облак 9

Така че, ако искате да залагате в този eSport, това са имената, които може да искате да опитате.

Проверете коефициентите на букмейкърите
Плюсове и минуси с League of Legends

Плюсове и минуси с League of Legends

С доста над 100 милиона активни играчи, да не говорим за милиони зрители и залагащи, е безопасно да се предположи, че League of Legends носи със себе си както житото, така и плявата. Това не само може да бъде възможност за кариера за много играчи, но също така примамва хората към безотговорни залагания, благодарение на пристрастяващия си характер.

Професионалисти

 • Това е възможност за всеки, който иска да бъде конкурентен геймър и да получава заплащане за игра на видео игри. Има и други възможности като коучинг, кастинг и продуциране на съдържание за eSport събития.
 • Играта включва много турнири за игра, гледане и залагане
 • Играта е лесна за научаване и игра, което я прави подходяща за начинаещи
 • Предвид популярността си, League of Legends се предлага на стотици игрови платформи, което означава, че всеки играч или залагащ няма да се мъчи да го намери.
 • Мачовете са кратки, което улеснява гледането на хората, без да им е скучно.
 • Това е мултиплейър видео игра, което означава, че ви позволява да привлечете приятелите си на борда.

Против

 • Той е много конкурентен. Много играчи се отказват, защото не могат да се справят с натиска, който идва с интензивните игри.
 • Играчите за първи път може да се борят с овладяването на играта. Може да им трябва известно време, за да се справят с тънкостите на играта.
Плюсове и минуси с League of Legends
Разбиране на коефициентите за залагане на League of Legends

Разбиране на коефициентите за залагане на League of Legends

League of Legends е популярна игра в света на електронните спортове. Популярността му винаги е нараствала, както и тази на професионалните отбори в тази игра. Като такъв, не е изненадващо, че милиони хора са готови да залагат на тази игра. Разбира се, играчите залагат на различни букмейкъри по различни причини, но ако търсите някаква представа за това какво се случва с коефициентите, трябва да знаете коя платформа да погледнете.

Различни спортни книги, различни коефициенти

Преди няколко години беше възможно намерете най-добрите коефициенти във всяка игра, която искате в любимата си книга за електронни спортове. Въпреки това, с толкова много опции сега, намирането на онлайн спортна залагания с най-добри коефициенти може да бъде трудно, ако не знаете какво да търсите. Има определени фактори, които определят кой сайт има по-добри коефициенти от другите. Те включват минало представяне и популярност сред залагащите.

Направете свое собствено проучване онлайн, за да разберете какво казват другите залагащи за това къде да намерите най-добрите коефициенти на League of Legends. Можете също да разгледате, да речем, пет различни спортни залагания, за да разберете кой има най-добри коефициенти. Имайте предвид, че коефициентите могат да се променят, така че ако откриете това, което смятате, че е най-добрият коефициент в определен момент, тогава не трябва да губите време. Те могат да се променят за части от секундата, не се заблуждавайте.

Разбиране на коефициентите за залагане на League of Legends
Съвети и трикове за залагане на League of Legends

Съвети и трикове за залагане на League of Legends

Много хора се интересуват от залагане на League of Legends, но не знаят как да го направят и затова продължават да губят. Ако искате да залагате на тази игра и да победите букмейкърите в тяхната собствена игра (въпреки че няма гаранция, че винаги ще го правите), ето някои от най-важните неща, които трябва да имате предвид, преди да правите залози.

Потърсете платформа за залагания с най-добри коефициенти. Както беше обяснено в предишния раздел, различните букмейкъри идват с други коефициенти; защо не потърсиш един с най-добрите? Правейки това обаче, трябва да сте сигурни, че сайтът за залагания на esport е истински. Не забравяйте да помислите два пъти, когато сделката е твърде добра.

Направете задълбочен анализ на играещите отбори и изберете един, който има добър шанс за победа. Проверете аспекти като скорошната форма на отбора, директните записи и кои играчи ще играят.

Не преследвайте загубите. Ако загубите залог, би било най-добре да спрете да залагате, докато не намерите друг мач, в който имате шанс. Придържайте се към бюджета си!

Съвети и трикове за залагане на League of Legends