Играйте Heroes of the Storm онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Heroes of the Storm (HotS) е игра за мултиплейър онлайн Battle Arena (MOBA). Типичният мач включва два отбора по пет, които се бият на произволно бойно поле. Всеки отбор има една и съща цел, да унищожи базата на своя противник. Включените екипи използват тактически и аркадни елементи за постигане на основната цел.

Без съмнение Heroes of the Storm продължава да се противопоставя на повечето от очакванията си. В нейната връзка има забързани битки в различни среди, всяка от които служи за уникална цел. Както подсказва името, Героите оказват значително влияние върху резултата от играта. За разлика от конвенционалните MOBA изживявания, играчите не трябва да се притесняват за пазаруване на произволни артикули или забавни игри, за да изхабят решителността си.

Уникални атрибути

Уникални атрибути

По време на играта играчите трябва да се бият здраво и бързо. И най-важното е, че от тях се очаква да работят като екип, за да се противопоставят на всеки напредък на врага и да измислят своите стратегии. Въпреки това, ето четири атрибута на Heroes of the Storm, които го поставят на ниво по-високо от другите MOBA игри.

Избор на герои и роли

HoTS комбинира селекция от някои героични герои от вселените на игрите на Blizzard. Тези герои са категоризирани като Воини, Поддръжници, Убийци или Специалисти. Играчите трябва да се запознаят с всеки един от тези герои, което е от съществено значение за разбирането как техните уникални атрибути синергизират на картата.

Изравняване на отбора

Работата в екип е от ключово значение за всеки екип, за да бъде ефективен в своята мисия. Всеки играч допринася за споделен набор от опит, така че изравняването на екипа играе основна роля за гарантиране на играчите да извлекат ползите от усилията си.

Система за таланти

Всеки герой, включен в тази MOBA игра, има уникални умения, разкрити с напредването на играта. В идеалния случай тези таланти заменят това, което често се предлага в „магазина за артикули“, намиращ се в конвективните игри.

Динамично бойно поле

Всяко от бойните полета на Heroes of the Storm предлага уникален геймплей и цели. Играчите трябва да се пазят от точките на интерес и конфликти, за да спечелят вярността на наемниците, населяващи бойното поле.

Уникални атрибути
Залагане на Heroes of the Storm

Залагане на Heroes of the Storm

Подобно на други MOBA игри, HotS се радва на огромни последователи в сцената на киберспорт игрите. Въпреки че Heroes of the Storm не е класиран сред най-играните киберспорт игри, някои играчи остават истински заинтересовани да правят залози в тази игра.

Както при всяка форма на онлайн залагания на киберспорт, играчите могат да бъдат затрупани от море от съвети за залагане, обхващащи различни HotS събития. Най-важното обаче е да разберете различните видове залози, достъпни за залагащите, които се интересуват от залагането на Heroes of the Storm.

Победител в мача

Класическият залог за победител в мача несъмнено е най-разпространеният вид залог в електронните спортове. Този залог изисква от играчите само да предскажат победителя в двубоя. Както се очакваше, фаворитът ще има по-ниски коефициенти от аутсайдерите.

Победител на картата

Залогът за победител в картата включва предвиждане на отбора да спечели определена карта. Опитните залагащи HotS намират този залог за особено привлекателен, когато правят залози на живо. В идеалния случай е лесно да се предвиди резултатът от дадена карта, като се разгледат избраните герои.

Залагане на хендикап

Играчите, които се интересуват от минимизиране на рисковете, фантастични залози на хендикап. В идеалния случай този залог е подобен на залога за победител в мача, само че заложеният отбор има някои победи, добавени към резултата на отбора.

Първи кръвни залози

Както подсказва името, първата кръв се отнася до първото убийство. Този залог може да бъде хит или пропуск, тъй като изисква от играчите да предвидят отбора, който ще направи първия резултат. В идеалния случай първите кръвни залози се препоръчват предимно за опитни, които разбират динамиката на играта.

Залагане на Heroes of the Storm
Защо Heroes of the Storm е популярен?

Защо Heroes of the Storm е популярен?

Heroes of the Storm непрекъснато става популярен въпреки първоначалната си мрачна перспектива. Една от основните причини за неговия стабилен растеж е, че разработчиците на игри са изместили фокуса си върху предоставянето на максимален баланс на играчите. Освен това HotS предлага по-жизнеспособни блайндове, забавни таланти и най-важното - фантастични взаимодействия с герои.

Докато пускането на съдържание е сравнително бавно, разработчиците на HotS компенсират това, като обслужват играчите с редовни актуализации на баланса, преработки, корекции на геймплея и някои сезонни събития. С играчи, обслужвани с широк спектър от епични моменти, тази игра има всичко, което да обича. В допълнение, наситените с екшън отборни битки, любимите герои и превъзходната графика са достатъчни причини, поради които тази киберспорт игра продължава да процъфтява.

Интернет общност

Интернет общността на HotS е по-привлекателна от другите MOBA, особено играчи, които са нови в играта. Въпреки това е известен факт, че онлайн общността понякога може да стане малко враждебна, тъй като е пълна с всякакви играчи. Това означава, че няма начин играчът да предскаже преживяванията си в общността. Но като цяло играчите на HoTS са склонни да бъдат по-прощаващи и изобретателни към новите играчи.

Игра Heroes of the Storm онлайн

Играчите, които искат да играят HotS онлайн, може да искат да погледнат номера. Без съмнение много играчи на MOBA се събират онлайн, за да играят тази игра, но точният брой във всеки един момент може да бъде подвеждащ. Въпреки това, ако общите статистически данни са нещо, което трябва да се направи, глобалният брой на HotS се оценява на около 7 милиона.

Играчите на Big Heroes of the Storm

Повечето от най-добрите HotS играчи на електронни спортове съществуват от известно време и са участвали в други заглавия на Blizzard. Ако общите печалби в играта са нещо, което трябва да се прецени, следните играчи могат да бъдат класирани като най-изявените играчи в играта.

 • Джонг, Уон Хо
 • Лий, Джунг Хьонг
 • Лий, Дже Уон
 • Аз, Джин У
 • Кан, Уун Сонг
Защо Heroes of the Storm е популярен?
Защо играчите обичат HoTS?

Защо играчите обичат HoTS?

Когато става въпрос за MOBA, Heroes of the Storm несъмнено е сред най-обичаните игри. И ето няколко причини, поради които все по-голям брой играчи на електронни спортове го намират за привлекателен:

 • Има още карти или бойни полета, на които да се насладите
 • Предлага екипно фокусирана игра
 • Има обективно ориентиран дизайн

Как се играе HotS

HoTS е отборна игра. Играчът започва, като избира режима на игра. Има пет режима на игра: срещу AI, Quick Match, Unranked, Ranked и Brawl. Преди да опитат други нива, новите играчи се съветват да започнат с Versus AI, най-ниското ниво. Акаунт от ниво 50 квалифицира всеки играч да играе класирани мачове.

Що се отнася до играта, целта е да се натисне към базата на противника и да унищожи връзката им.

Най-големите играчи и отбори в играта

След HotS Global Championships повечето франчайзинг отбори като Cloud9, Gen.G и Team liquid бяха разпуснати. Други обаче успяха да се задържат и в резултат постигнаха огромен успех в играта. Въпреки това, ето списък на петлите, които са намерили голям успех в турнирите Heroes of the Storm:

 • Простота
 • WildHeart Esports
 • Контрол на тълпата
 • Кислородни спортове
Защо играчите обичат HoTS?
Има ли шампионат на Heroes of the Storm?

Има ли шампионат на Heroes of the Storm?

Известен още като esports World Convention (ESWC) е професионален шампионат, в който участват едни от най-добрите играчи и отбори. Структурирани във формат на квалификациите, отборите, които преминат квалификациите, печелят място, за да представят своите страни на световната купа ESWC.

Какво е Световна купа по HotS?

Световната купа на HotS, известна още като Световното първенство на Heroes of the Storm, се играе за първи път през 2015 г. Този турнир се проведе за първи път в BlizzCon през 2015 г. В този турнир осем отбора се бориха за $500 000. През 2016 г. наградният фонд се удвои, ознаменувайки началото на глобалния шампионат Heroes of the Storm Circuit. Въпреки това, към края на 2018 г., Blizzard обяви намеренията си да намали размера на събитието HotS.

Залагания на световната купа Heroes of the Storm

Играчите, които искат да залагат на глобални събития за електронни спортове, може да искат да залагат на Световната купа на Heroes of the Storm. Първоначално разглеждани като голямо нещо в най-добрия сайт за залагания на електронни спортове, днес на играчите на HotS остават само глобални събития след хода за намаляване.

Любителите на HotS, които се интересуват от Световното първенство или друго глобално първенство, трябва да проявяват силен интерес към отбори или държави, които постоянно се представят на голямата сцена. Например, отборите на Северна Корея и САЩ обикновено са малко над останалите в глобалните събития.

Има ли шампионат на Heroes of the Storm?
Залагания на Heroes of the Storm при доставчици

Залагания на Heroes of the Storm при доставчици

Тъй като Heroes of the Storm става все по-популярна, някои от най-добрите сайтове за електронни спортове се интересуват силно от спорта. Въпреки че някои приложения за залагания на електронни спортове може да не са склонни да отразяват спорта, повечето от „големите момчета“ в индустрията вече са заявили намеренията си. Въпреки това, ето някои сайтове за електронни залагания, които изчерпателно се грижат за HotS esport залагания:

Betwinner

Betwinner бързо се усеща присъствието си сред залагащите на esport Heroes of the Storm. Този букмейкър покрива много събития от електронни спортове по целия свят. Най-важното е, че Betwinner предлага допълнителни пазари за конкретни събития.

22Залог

22Залог е друга предпочитана опция, що се отнася до залагането на HotS. Този букмейкър отразява събитията от киберспорта от известно време. С щедри коефициенти и много пазари за залагания, 22Bet трябва да бъде най-добрият избор за HotS залагащите.

1xBet

1xBet е сред най-популярните оператори в традиционните спортни залагания. Този оператор също се откроява в залаганията на електронни спортове, благодарение на своето звездно обслужване на клиентите, щедри стимули, благоприятни коефициенти и различни пазари за залагания.

Залагания на Heroes of the Storm при доставчици
Следвайте най-добрите отбори на Heroes of the Storm и залагайте точно

Следвайте най-добрите отбори на Heroes of the Storm и залагайте точно

Залагането на което и да е събитие от киберспорт изисква известно внимание. В резултат на това важността да следвате най-добрите световни отбори на Heroes of the Storm е от ключово значение за честото правене на правилни прогнози.

Генерал Г

Южнокорейският Gen G е класиран като един от най-добрите отбори за електронни спортове. Този отбор е спечелил осем турнира Heroes of the Storm, печелейки огромните $1,360,000.

Отбор Dignitas

Отбор Dignitas е друг екип, който всеки играч на HoTS трябва да иска да следва. Базиран в Нюарк, Ню Джърси, този отбор рядко разочарова на голямата сцена. Неговият екип Heroes of the Storm е натрупал кумулативно $1,178,555 от тридесет състезания.

MVP

MVP е още един южнокорейски отбор в нашия списък с най-добри отбори. Въпреки че има съобщения, че неговите отбори вече няма да участват в състезанията Heroes of the Storm, той винаги е най-добрият избор, когато е представен на всяко HoTS esports събитие.

След като играчът разбере естеството на състезанието, за него става много лесно да прави правилните прогнози. Освен това всеки играч трябва да бъде в крак с текущите събития и динамиката около спорта, като се има предвид, че различните се променят с течение на времето.

Следвайте най-добрите отбори на Heroes of the Storm и залагайте точно
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Не е нужно много, за да разберете какво предлага Heroes of the Storm. Ето списък с някои от хитовете и пропуските на HotS, които биха могли да заинтересуват играчите и залагащите, които правят залози в играта.

Професионалисти

Играта е забързана, с кратки и вълнуващи битки. Средната скорост на HoTS играта е около 20 минути, достатъчно, за да инвестирате играча, без да бъде източен.

 • Героите нямат статични характеристики
 • Има разнообразие от герои от най-добрите игри с виелици
 • Играчите се сервират с така желаното разнообразие от карти за полезно игрово изживяване.
 • Прости и готини визуализации
 • Играчите се възнаграждават с повишено класиране
 • Играта дава на играчите 30 дни да прегледат миналите си игри и да намерят по-добър начин за състезание
 • Новите играчи могат да тестват играта, преди да изберат да похарчат за играта

Против

 • Опитът може да бъде бавен, ако области, където героите и маниаците са изоставени
 • Играчите нямат възможност да играят любимите си карти
 • Играчите понякога се сблъскват с някои препятствия, базирани на прогресията, които са извън мача
 • Интерфазата на потребителя не може да се персонализира
Предимства и недостатъци
Разбиране на коефициентите за залагане на Heroes of the Storm

Разбиране на коефициентите за залагане на Heroes of the Storm

Всеки залагащ на електронни спортове трябва разберете шансовете ползва се от всяко приложение за залагания на електронни спортове. Като за начало високите коефициенти за залагане на HotS носят най-голяма стойност. Играчите, които искат да залагат на HotS, трябва да разберат коефициентите, предлагани от различните букмейкъри. Ето някои често срещани типове коефициенти на Heroes of the Storm.

 • американски коефициенти: Както подсказва името, американските коефициенти обикновено се използват в Америка. Отличителната функция обикновено има прикрепени знаци плюс (+) и минус (-). В идеалния случай числото със знак минус често показва сумата, която трябва да бъде заложена, за да се спечелят $100.
 • Десетични коефициенти: Използвани предимно в европейските сайтове за залагания, десетичните коефициенти са сред най-лесните за работа. Всичко, което играчът трябва да направи, е да умножи коефициентите по заложената сума.
 • Дробни коефициенти: Повечето букмейкъри предлагат дробни коефициенти. Подобно на десетичните коефициенти, разбирането им е доста лесно. Умножаването на дроба по залога на сумата дава печалбата или спечелената сума.
Разбиране на коефициентите за залагане на Heroes of the Storm
Как най-добре да победим залаганията на Heroes of the Storm

Как най-добре да победим залаганията на Heroes of the Storm

Сега, когато всичко за Heroes of the esport е разчленено до голяма степен, също така е важно да се разгледат начини или подходи, които биха могли да помогнат на играчите да вкусят успеха в играта. Ето няколко ценни съвета за HotS залагащите.

 • Гледайте как опитните залагащи правят своите залози, за да разберат бързо основите
 • Обърнете внимание на статистиката и ангажирайте общността
 • Съсредоточете се повече върху МЕТА тенденциите
 • Залагайте на възможно най-висок коефициент за максимална стойност
 • Уверете се, че практикувате отговорен хазарт
Как най-добре да победим залаганията на Heroes of the Storm