Играйте Hearthstone онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Hearthstone е добре прието заглавие за киберспорт, разработено и публикувано от Blizzard Entertainment. Въпреки че тази дигитална колекционерска игра на карти (CCG) беше пусната едва през 2014 г., тя привлече вниманието на над 100 милиона залагащи на електронни спортове в световен мащаб. Безспорно една от най-завладяващите характеристики на Hearthstone е, че той заема своите герои и предмети от World of Warcraft. Тази масивна мултиплейър онлайн ролева игра (MMORPG), която също беше пусната от Blizzard Entertainment преди близо две десетилетия, идва с дизайн с отворен свят.

Тя дава възможност на геймърите да участват в множество вълнуващи дейности, като завършване на мисии и борба с чудовища. Както се надяваха разработчиците му, той постигна невероятен търговски успех, като по този начин постави основите за създаване на осем големи пакета за разширение.

Hearthstone карти

Hearthstone карти

Картите са в основата на играта на Hearthstone. Обикновено този esport идва с тези четири типа:

 • Миньон карти
 • Спелски карти
 • Карти за герои
 • Карти с оръжия

По-специално, всяка карта е уникална и представлява способностите, ефектите и героите, които играчите могат да притежават по време на мачовете. Например, картите със заклинания задействат специфичен еднократен ефект и играчите могат да ги използват, за да унищожат своите опоненти или прислужниците на последните.

Hearthstone карти
Геймплей на Hearthstone

Геймплей на Hearthstone

Привлекателният аспект на Hearthstone е лесният му геймплей и може да се играе както на PC, така и на Mac. Потребителите на Android/iPhone също могат да изтеглят мобилните версии на този esport и да имат времето на живота си да го играят.

Hearthstone е състезателен киберспорт за двама играчи, който се предлага с мачове 1 срещу 1. Всеки може да се похвали с двама опоненти, участващи в битка, докато се редуват да играят картите си. Играчите са свободни да призовават „миньони“, които могат да участват в мачовете от тяхно име, което означава, че битка може да бъде между компютърно контролиран участник и човек или двама човешки опоненти.

В Hearthstone играчите избират „герой“ от легендата на Warcraft, който да ги представлява. Някои от наличните режими на игра са:

 • Самостоятелни приключения
 • Арена
 • Дуели
 • Бойни полета
 • Сбиване в механа
Геймплей на Hearthstone
Залагане на Hearthstone

Залагане на Hearthstone

Hearthstone е класифицирана като една от най-добрите киберспорт игри, на които можете да залагате, изяснявайки защо много играчи са се заели с нея. Когато някой иска да заложи на това, трябва да потърси реномиран уебсайт за залагания на Hearthstone. Платформата, която човек предпочита, трябва да осигури отлични коефициенти и страхотни бонуси за залагащите в тази игра.

Но успешното залагане на Hearthstone изисква повече от просто избор на най-добрият сайт за залагания на киберспорт. Играчите също носят отговорността да научат как работи или какво се очаква от тях. Обикновено те могат да залагат на лицата, които вероятно ще спечелят мачовете и други фактори, като роли и карти на играчите. В допълнение, залагащите трябва да се запознаят с наличните залози на Hearthstone esport. Те включват:

 • Победител в мача
 • Обърнете залози
 • Специални залози
 • Залагания с реални пари
 • Хендикап залози

Играчът трябва да разбере какво означава всеки от тези залози, преди да ги направи. Например, победителят в мача е подходящ за тези, които планират да заложат на играча, който смятат, че ще спечели конкретен мач. От друга страна, специалните залози са по-специфични. Играчът може да заложи на нещо като играч, който е вероятно да завърши конкретна дейност по време на мача първи или картите, които играчите ще използват, докато мачовете напредват.

Залагане на Hearthstone
Защо Hearthstone е популярен?

Защо Hearthstone е популярен?

Някои хора не разбират защо Hearthstone е един от най-харесваните днешни електронни спортове. Истината е, че има много причини да се обясни това. Те включват:

Интернет общност на Hearthstone

Hearthstone спечели благоволението на милиони регистрирани играчи, които прекарват часове в игра. Повечето от тях взаимодействат със своите връстници на различни форуми и уебсайтове в социалните медии. Някои от темите, които обсъждат, включват предстоящи турнири и съвети, за да се насладите на тази дигитална игра с карти, която помага на начинаещите да се впуснат в своето пътешествие за игра и залагане на Hearthstone.

Игра Hearthstone онлайн

Това е нещо друго, което накара популярността на Hearthstone да нараства постепенно през годините. Играчите не трябва да отговарят на някакви сложни изисквания, за да се насладят на тази игра. Те трябва само да получат устройства с препоръчаните изисквания за процесор и операционна система. Те включват AMD® Athlon™ 64 X2 или Intel® Pentium® D и Windows 7, Windows 8, или Windows 10.

Големите играчи на Hearthstone

Друг елемент, който увеличи популярността на този CCG, е неговата удобна за начинаещи, която отваря вратите за аматьори да се превърнат в големи играчи на Hearthstone. Струва си да се отбележи, че Blizzard Entertainment изисква всички играчи да изследват „Нови рангови играчи“ преди да се присъедините към правилно класирани режими. Това им позволява да играят срещу други неопитни геймъри и да получават безплатни пакети, докато играта напредва.

Защо играчите на Hearthstone го харесват?

Играчите на Hearthstone го смятат за завладяващ заради всички невероятни предимства, с които идва. Като за начало, тази игра разполага с невероятни визуализации, да не говорим за превъзходен аудио дизайн. Със своя вълнуващ геймплей играчите не очакват нищо друго освен фантастично време, когато влязат в игралните си стаи.

Защо Hearthstone е популярен?
Как се играе Hearthstone

Как се играе Hearthstone

Някои играчи на електронни спортове гравитират към Hearthstone, защото научаването му е неизискващо. Една от стратегиите, които могат да използват, за да усъвършенстват своите игрови умения, е да подобрят последователността си, като се съсредоточат върху играта. Това им позволява да наблюдават правилния ред на миньоните и повишава качеството на тяхното преживяване.

Най-големите играчи и отбори на Hearthstone

Както се очакваше, много ентусиасти на Hearthstone харесват тази игра поради влиянието на някои от най-плодотворните й играчи, като:

 • Санто Кента (слава)
 • Ватару Ишибаши (посеси)
 • Яшима Нозоми (Алутему)
 • Thijs Molendijk (Thijs)
 • Джером Фочер (Монсанто)
 • Брайън Ийсън (кърваво лице)
 • Симоне Лигуори (Лета)
 • Enzo Flock (Warma)

Много играчи също следват популярния Hearthstone отбори, на които да залагате ги по време на състезания. Примерите са:

 • Team Liquid
 • Нова електронни спортове
 • Екип SoloMid
 • Облак 9
 • Fnatic
 • G2 Esports
 • Тайна на екипа
 • Spacestation Gaming
 • Далас империя
 • Другар Гейминг
Как се играе Hearthstone
Има ли шампионат на Hearthstone?

Има ли шампионат на Hearthstone?

да. Има ежегодно световно първенство в Hearthstone и това е огромна сделка за цялата общност на тази игра с карти. Осем забележителни играчи на Hearthstone се състезават за предварително определен паричен награден фонд по време на това състезание. Те са от Европа, Азиатско-Тихоокеанския регион, Америка и Китай.

Първият турнир в Hearthstone се проведе през 2013 г., месеци преди тази игра дори да бъде пусната официално. Blizzard избра осемте изявени играчи на Hearthstone, които взеха участие в това състезание. Артозис (Даниел Рей Стемкоски), един от най-изявените играчи на електронни спортове, спечели това състезание, спечелвайки желаното "Гросмайстор на огнището" заглавие.

Последваха още турнири, като последният беше Световното първенство на Hearthstone 2021, проведено между 18 и 19 декември. Японецът Ватару Ишибаши, популярно известен като "posesi", спечели, като взе невероятната награда от $200 000. Posesi победи славата (Сато Кента) с 3-2 по време на финалния мач, но последният получи и награда от $100 000.

Залагане на световната купа Hearthstone

Любителите на Hearthstone esport залагания могат да посетят YouTube канала на Hearthstone Esports, за да предават поточно мачовете от световното първенство на Hearthstone. Това ще опрости процеса на залагане, като ги снабди с точни подробности относно играчите и турнира. Наличните езици са:

 • Английски
 • японски
 • мандарина
 • испански (LATAM)
 • корейски
 • португалски (LATAM)

Човек трябва да свърже своя акаунт в Blizzard Battle.net и YouTube, за да гледа мачовете от световното първенство на Hearthstone и да получава различни награди. Препоръчително е те първо да научат правилата за допустимост, за да ги спазват и да се насладят на безпроблемно гледане.

Има ли шампионат на Hearthstone?
Залагания на Hearthstone при доставчици

Залагания на Hearthstone при доставчици

Залагането на Hearthstone е много по-удовлетворяващо, когато играчът избере най-високо ниво на приложения за залагания на киберспорт, които го предоставят. Трябва да се отбележи, че това не винаги е лесно, главно за новите ентусиасти на електронни спортове. За кои фактори трябва да внимават тези играчи? Вижте някои от тях по-долу.

Коефициенти

Различни доставчици предлагат различни коефициенти за залагащите на Hearthstone. Залагащите, които копнеят да се насладят на незабравими изживявания от залагания, трябва да изберат платформи с благоприятни коефициенти, тъй като те водят до по-високи изплащания.

Промоции

Бонуси обогатете опита на залагащите играчи. Ето защо тези, които залагат на Hearthstone, трябва да се задоволят със сайтове за залагания на еспорт, предоставящи доходоносни промоции, така че да могат да залагат на повече мачове, отбори или играчи.

Начини за плащане

В най-добрите сайтове за esport залагания приемат различни сигурни начини за плащане за улесняване на надеждни тегления и депозити. Опциите, които предоставя, също трябва да поддържат много валути, за да направят депозирането и тегленето на пари по-удобни за залагащите на Hearthstone по целия свят.

Солидно обслужване на клиентите

Страхотната платформа за залагания на Hearthstone дава приоритет на нуждите на залагащите и предлага надеждни експерти за поддръжка на клиенти, които да им помогнат да ги посрещнат. Тези специалисти трябва да говорят много езици, приятелски настроени, търпеливи и достъпни през целия ден и нощ.

Днес някои от най-добре класираните доставчици на Hearthstone на пазара включват 22Bet, Megapari, Betmaster, Casumo и Betwinner. Въпреки че тези платформи нямат същите функции, те имат репутацията, че предлагат страхотни изживявания при залагания в електронни спортове.

Залагания на Hearthstone при доставчици
Следвайте най-добрите отбори на Hearthstone и залагайте точно

Следвайте най-добрите отбори на Hearthstone и залагайте точно

Както се препоръчва, залагащите на Hearthstone трябва да претърсят в интернет цялата ценна информация за този CCG, за да направят най-точните залози. Това включва високопоставените отбори на тази игра, като следните:

 • Team Liquid: Този екип на Hearthstone е създаден през 2000 г. в Холандия. Днес той се гордее с това, че е в лигата на най-добрите организации за електронни спортове, с играчи, специализирани в Hearthstone и други игри като League of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm, Apex Legends и Valorant.
 • Облак 9: Този геймърски отбор е основан в Северна Америка. Той идва с професионални играчи, известни с изключителни умения в Hearthstone и други популярни електронни спортове като Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Smite и League of Legends.
 • Другар Гейминг: Залагащите също трябва да внимават за Comrade Gaming, базиран в Обединеното кралство геймърски екип с играчи на Hearthstone са от различни части на Европа.
 • Екип SoloMid: Някои фенове на електронните спортове познават този отбор като TSM, който е базиран в Съединените щати и предлага супер талантливи играчи в Hearthstone и дълъг списък от други игри, включително Battlegrounds Mobile India, Fortnite, League of Legends, Rainbow Six Siege, Apex Legends и Magic: The Gathering Arena.

Трябва да се отбележи, че това не са единствените изключителни екипи на Hearthstone. Играчите трябва да проучат и други, като Ace Breakers EU, Team Ascension, FlowEsports, Infected Gaming, ROOT Gaming, Meet Your Makers и Team Archon.

Следвайте най-добрите отбори на Hearthstone и залагайте точно
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

По-долу разгледайте основните плюсове и минуси на Hearthstone.

Професионалисти

 • Високо качество: Hearthstone е може би сред най-добрите колекционерски игри с карти, налични днес. Неговият цялостен дизайн е атрактивен, да не говорим, че това е удобна за масова, излъскана опция, предназначена да предложи максимално забавление както за играчите, така и за феновете.
 • Достъпност: Ентусиастите на Hearthstone не трябва да плащат нищо, за да играят, тъй като е безплатно. След това тази игра е налична на операционни системи Microsoft Windows и Mac OS X, в допълнение към смартфоните с Android, което означава, че устройството на играча не е окончателният определящ дали той харесва Hearthstone или не. Освен това се предлага от множество приложения за залагания на електронни спортове, което дава на залагащите много възможности, които да обмислят, когато искат да залагат на него.
 • Жизнена общност: Hearthstone може да се похвали с обширна, разнообразна и енергична общност, към която играчите и феновете могат да се присъединят, за да говорят и да научат повече за нея. Всеки е добре дошъл, въпреки нивото на опит или познания за колекционерски игри с карти. Повечето членове на семейството на Hearthstone са достъпни чрез платформи като YouTube, Twitch, Facebook, Reddit и Twitter.
 • Простота: Много играчи признаха, че им е лесно да разберат Hearthstone и как работи. Докато някои от тях са начинаещи, които току-що са се присъединили към света на електронните спортове, други са професионалисти с огромни познания за тези игри, включително серията Warcraft.

Con

 • Играчите трябва да изкашлят няколко долара, за да отворят най-новите разширения на Hearthstone.
Предимства и недостатъци
Разбиране на коефициентите за залагане на Hearthstone

Разбиране на коефициентите за залагане на Hearthstone

Всички залагащи на Hearthstone трябва да разберат коефициентите на този CCG, преди да направят своите залози. Обикновено букмейкърите ги изчисляват, но не по подобен начин. Ето защо предлаганите от един сайт може да се различават от тези на друг. За щастие те действат по същия начин като всеки друг спорт, така че ако човек има опит в залаганията на последния, може да ги разбере без усилие.

Най-популярните коефициенти на Hearthstone са десетични коефициенти, благодарение на тяхната простота. С тях е доста лесно човек да изчисли възможната им възвръщаемост въз основа на техните залози. Например, ако предположим, че играчът Y на Hearthstone има коефициент от 3,22 и играчът залага с $10 върху тях, той вероятно ще получи $32,2 (3,22 x 10), ако спечели.

Повечето букмейкъри в Съединените щати предоставят коефициенти за парична линия, наричани още американски коефициенти. Те са представени с положителни (+) или минус (-) знаци като техни префикси. Докато отрицателните (-) коефициенти (предпочитани) показват сумата, която човек трябва да заложи, за да рейкне $100, положителните (+) показват сумата, която трябва да се спечели за всеки $100 заложени и те обикновено се приписват на аутсайдери.

Играчите могат също да намерят букмейкъри с дробни коефициенти, представени в дробна форма. Четенето им е лесно. Например, ако са ¼, те са неблагоприятни, тъй като играчите печелят $1 за всеки $4, който инвестират. Обикновено горното число представлява изплащането, докато долното показва сумата на залога.

Разбиране на коефициентите за залагане на Hearthstone
Съвети и трикове за залагане на Hearthstone

Съвети и трикове за залагане на Hearthstone

Посещението на уебсайт за залагания на Hearthstone неподготвено е обезкуражено, защото играчът може да направи много грешни ходове и да загуби цялата си банка. Един от съветите, които винаги трябва да имат предвид, е, че познанието за тази игра им дава силата да правят печеливши залози. Следователно залагащите трябва да разбират всички аспекти на Hearthstone, включително картите, разширителните пакети, турнирите и класовете.

Отново, съветваме играчите на Hearthstone да бъдат избирателни и обективни, когато залагат на тази игра с карти. В повечето случаи залагането на играч, защото някой ги харесва, е погрешна стратегия. Вместо това играчите трябва да залагат само на мачове и играчи, в които са поне уверени. Залагането на всеки мач или турнир за максимизиране на печалбите също е лоша идея.

Съвети и трикове за залагане на Hearthstone