Играйте Halo онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Ако някой вече е заложил на FPS преди, той ще знае какво да очаква от хазартното изживяване на Halo. Повечето пазари на букмейкъри са фокусирани върху това кой отбор или индивидуален играч ще постигне победата в мача. Възможно е обаче да има и по-специфични залози. Например, комарджият може да заложи на видовете използвани оръжия, броя на убийствата или дали ще се появят ивици.

Въпреки че тези игри разчитат до голяма степен на престрелка, има и доста стратегия. Залагащият трябва да обмисли как картата, доставките и целите на мача ще се отразят на потенциалния победител. Halo хазартът наистина е за хора, които не искат да бъдат ограничавани само от един пазар или оферта за залагания. Има изобилие за избор. Това означава, че на практика е по-скоро за опитни играчи.

Ако Halo е представен в приложение за залагания на електронни спортове, тогава вероятно ще има четири основни типа пазари. Това са: победител в мача, хендикап, категоричен победител и специални пазари. Първият е много ясен. Останалите четири са по-сложни, но залагащите дълго време ще са запознати с тях.

Защо Halo е популярен?

Защо Halo е популярен?

Играчите обичат тези игри, защото предлагат забавното действие на FPS с бягството на научната фантастика. Те позволяват на хората да летят с космически кораби и да стрелят с извънземни лазери. Когато се постигне победа, се чувства много удовлетворяващо. Физиката също има донякъде анимационно качество, което контрастира с бавните движения на други игри в жанра.

Ако хората искат да научат повече за Halo, има много информация онлайн. Интернет мачовете са изключително популярни, но само на най-новия хардуер. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато определяте кои професионални играчи са най-добрите.

Значението на Halo за жанра

Има много esport игри, които принадлежат към жанра FPS. Добре известни примери включват Call of Duty, Rainbow Six, Battlefield, Counter-Strike и Wolfenstein. Сериалът Halo се отличава от тях благодарение на акцента върху елементите на научната фантастика. Играта не цели реализъм или се опитва да изобрази точно исторически битки. Вместо това той предоставя на играчите и комарджиите забавно бягство.

Има умишлено използване на ярки цветове в художествения дизайн. Розово, синьо, червено и златно са силно представени. Това прави освежаваща промяна в сравнение с по-тъпите цветови палитри на други спортни спортове за стрелба.

Освен това персонажът, който играчът контролира, е супер войник. Те могат да понесат голямо количество щети, преди да умрат. Това в крайна сметка разширява броя на стратегиите за печеливши мачове. В резултат на това играчите трябва да вземат предвид допълнителни фактори, преди да направят залог.

Интернет общност

Благодарение на разширената история на този франчайз има силна онлайн общност. Този фендом обаче се простира отвъд режима на историята. Мултиплейър Halo се радва на хора от цял свят. Има форуми, където играчите могат да публикуват видеоклипове на вълнуващи мачове. Новаците могат да използват тези сайтове, за да разберат по-добре как се играе играта. Това е полезно и за комарджии, които искат да знаят какво прави потенциален шампион на Halo. Онлайн общността Halo съдържа изобилие от видеоклипове, включващи мачове от турнири. Те са важен ресурс за всеки, който започва да залага на Halo.

Защо Halo е популярен?
Игра Halo онлайн

Игра Halo онлайн

Дори когато излезе първата игра на Halo, играчите имаха достъп до режим на множител, който ги свързваше с други. Първоначално онлайн играта беше ограничена до компютри. Въпреки това, конзолите в крайна сметка дадоха достъп до тези видове мачове. Online Halo стана особено популярен с пускането на третата част през 2007 г. Основният проблем е, че когато се пуснат нови поколения конзоли, по-старите губят основна поддръжка от разработчиците. В резултат на това само игрите Halo, съвместими с най-новите конзоли, предлагат онлайн мачове. Например, през 2021 г. мултиплейър сървърите на Xbox 360 бяха изключени.

Играчи на Big Halo

Когато група от треньори на Halo бяха натоварени да изберат най-добрите играчи за всички времена, те се фокусираха върху представянето си в състезания. Решенията им не се основават на онлайн популярността или на размера на спонсорските сделки, постигнати от тях. Критерият беше колко добре се справиха тези хора в мачове 4 срещу 4. Техните индивидуални победи, MVPS признания и общ фокус също бяха взети под внимание. Като цяло първите пет бяха: OGRE2, LethuL, SnakeBite, iGotUrPistola и Royal2. Когато комарджиите се опитват да определят най-добрите играчи в бъдещите мачове на Halo, е лесно да се разсеят от интернет рекламата. Вместо това обаче те трябва да използват същите критерии като тези съдии.

Игра Halo онлайн
Има ли Halo световна купа?

Има ли Halo световна купа?

В Световно първенство Halo се провежда ежегодно. Шестнадесет от най-добрите отбори в света се състезават за шанса да спечелят голям награден фонд. За турнира през 2022 г. тези пари възлизат на $2,500,000. В очите на сайтовете за онлайн esport залагания и комарджиите това е най-голямото събитие, базирано на Halo. В момента петимата най-високопоставени играчи на Halo са родом от САЩ. Техните геймърски тагове са: Enable, Frosty, Maniac, Randa и Minds. Въпреки това играчите от Канада и Хърватия също са силни претенденти.

Турнирът обикновено се провежда около март. За 2022 г. се планира да се проведе в Холивуд, Калифорния. За да се класира, всеки играч ще издържи месеци на тежка конкуренция. В резултат на това комарджиите могат да залагат на изключително квалифицирани Halo отбори. Мачовете ще използват карти от Halo 5: Guardians. Има 3 типа мач: Slayer, Capture the Flag и Strongholds.

Slayer е Halo еквивалент на стандартен отборен смъртен мач. Победителят е отборът, който или стигне до 50 убийства първи, или има най-голям брой убийства след изтичане на 12 минути. За да спечелят Capture the Flag, те трябва да върнат вражеско знаме в базата си 3 пъти. Мачовете на Stronghold се печелят чрез доминиране на територията на картата за определен период от време.

Има ли Halo световна купа?
Доставчици на залагания Halo

Доставчици на залагания Halo

С толкова много букмейкъри с Halo markets комарджиите ще бъдат разглезени за избор. Най-популярните предлагат разнообразни функции. Например, доставчиците на залагания за електронни спортове обикновено примамват нови играчи с бонуси за добре дошли. Те също така предлагат справедливи коефициенти и широка гама от различни опции за плащане. Появата на мобилния хазарт означава, че много букмейкъри вече предлагат приложение за изтегляне. Това е най-добрият вариант за съвременните комарджии. Поради непредсказуемия характер на Halo мачовете също е разумно да изберете букмейкър, който има налични залагания на живо. За удобство на потребителя приложението може да има и видео в реално време, показващо мача, докато той напредва.

Тези функции са желани за феновете на много различни заглавия за esport. Има много малка разлика в нуждите на Halo комарджиите в сравнение с тези, които избират други видеоигри. Едно от предимствата е фактът, че Halo е толкова популярен, че много масови сайтове за залагания ще предлагат пазари за него. Това е в контраст с по-нишовите игри, които получават много по-малко внимание в хазартната общност. Поради изобилието от Halo букмейкъри, потребителят може да избере такъв въз основа на собствените си специфични вкусове.

Доставчици на залагания Halo
Най-добрите Halo отбори

Най-добрите Halo отбори

Всъщност има редица различни Halo игри, които наскоро бяха включени състезания по киберспорт. Въпреки че всички те имат една и съща скелетна механика, има забележими разлики. Следователно, залагащият трябва първо да прецени какви характеристики трябва да притежава печелившият отбор.

Могат да се направят ясни сравнения между Halo 5 и Halo Infinite. В предишните отбори могат да използват спартанските възможности за движение. Те обаче не могат да се прицелят много точно. Най-голямата разлика е въвеждането на граплинг кука в Infinite. Това напълно променя динамиката на esport мачовете. Тази игра също така предоставя на играчите по-голямо количество оборудване за използване.

Тъй като Halo 5 излиза по-дълго, има повече информация за най-добрите играчи. Като цяло първите пет се считат за: Cloud9, eUnited, FaZe Clan, OpTic Gaming и Sentinels. Въпреки че Infinite беше пуснат едва през 2020 г., $101 000 вече бяха раздадени на играчи в мачове с висок профил. Това е впечатляващо, като се има предвид колко много Halo esports беше нарушен от глобалната пандемия. Интересно е да се отбележи, че както Cloud9, така и OpTic Gaming спечелиха по-голямата част от тези турнири. Това показва, че те имат преносими умения, които работят както за по-старите, така и за по-новите вноски на Halo.

Най-добрите Halo отбори
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Професионалисти

 • Има множество пазари за залагания на esport esport.
 • Залагащите могат да гледат потоци на Halo мачове на живо.
 • Екшън природата на тази игра означава, че мачовете винаги са забавни за зрителите.
 • Цветният арт дизайн и настройките за научна фантастика са освежаващи за хората, които са отегчени от стандартната естетика на FPS.
 • Серията съществува от 20 години, така че разработчиците знаят как бързо да идентифицират и коригират грешки.
 • Halo правилата и играта са лесни за разбиране от комарджиите. Професионалните мачове обикновено са с продължителност по-малко от 30 минути. Това позволява на играчите да правят множество залози по време на турнир.

Против

 • Въпреки че е предимно балансирана игра, осколъчните гранати са твърде мощни. Всъщност някои играчи ги използват като основно оръжие, а не като полезен инструмент.
 • Залагащите трябва да са наясно, че играчите могат лесно да бъдат насочени от врагове на несправедливо голямо разстояние.
 • По време на голяма отборна битка може да е трудно за членовете на екипа да се намерят един друг в голямата карта. Това може да затрудни прогнозирането на потенциален победител.
 • Има проблеми при сблъсък на играчи, които понякога водят до непредвидими победи и загуби.
 • Залагащите може погрешно да приемат, че играчите имат предимство, ако използват банши. Това превозно средство обаче всъщност може да бъде извадено с един удар.
Предимства и недостатъци
Разбиране на коефициентите за залагане на Halo

Разбиране на коефициентите за залагане на Halo

Най-добрият сайт за залагания на esport ще даде на потребителите възможно най-справедливите коефициенти. Залагащите може да се наложи да пазаруват, за да намерят пазари, които са потенциално доходоносни. Франчайзът Halo е добре познат в букмейкърската общност. Експертите от бранша ще анализират отборите, които участват в мачове от висок профил. В резултат на това шансовете са много точни.

Добър пример е, когато отборът Infused беше считан за фаворит за един мач. Техните коефициенти в сайтовете за залагания Halo бяха 1,50. Междувременно аутсайдерите Supremacy имаха коефициент от 2.50. Това означаваше, че залозите за Infused са по-малко рискови, но с по-малко изплащане. Комарджиите може да са били изкушени да изберат Supremacy просто защото шансовете са били по-примамливи. Въпреки това, Infused в крайна сметка спечели. Когато става въпрос за Halo игри, обикновено е по-безопасно да изберете отбора с най-ниски коефициенти.

Въпреки това, има много променливи в съвпаденията от този тип. Масите може да се обърнат и може да се появи нов фаворит. Доста често се случва коефициентите да се колебаят дори когато мачът е в ход. Трябва също да се отбележи, че по-голямата част от фишовете за залози в сайт за залагания на киберспортове ще вземат предвид при изчисляването на коефициентите.

Разбиране на коефициентите за залагане на Halo
Halo съвети за залагане

Halo съвети за залагане

Правилната стратегия ще помогне на хората да получат сериозно предимство пред другите играчи. Разумно е да обърнете внимание на всякакви промени в списъка. Представянето на отбор на Halo турнир ще бъде продиктувано от участващите играчи. Неразумно е да се базират на решенията за залагане на Halo единствено на техните минали резултати. Това се дължи на факта, че динамиката на отбора ще се промени напълно, когато играчите бъдат сменени. Когато два отбора се изправят един срещу друг, е добра идея да погледнете отново как са се побеждавали един друг в миналото. Това е чудесен начин да получите представа и да излезете с по-точни прогнози.

Halo съвети за залагане