Играйте Call of Duty онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

През последните години Battle Royale игрите се оказаха много популярни в общността за залагания на електронни спортове. Добър пример за това е FPS Call of Duty: Warzone. Той е безплатен за игра и е достъпен в редица платформи. Това включва версии на текущото поколение конзоли PlayStation и Xbox, както и персонални компютри. CoD: Warzone е част от вноската за Modern Warfare за 2019 г., а не е отделно заглавие. Той беше пуснат по време на втория сезон на актуализациите на съдържанието на Modern Warfare. Това означава, че голяма установена база играчи на CoD е имала достъп до него.

Откакто CoD: Warzone излезе през 2020 г., се наблюдава значително количество сървърен трафик. Играта е възприета като любима от много професионалисти в електронния спорт. В резултат на това хазартната индустрия също обърна внимание. Разработчиците зад играта са Infinity Ward и Raven Software. Последният работи единствено за производството на раздела за Студената война на Warzone. Activision, компанията зад минали успешни CoD заглавия го публикува.

Как се играе Call of Duty?

Как се играе Call of Duty?

Играчите могат да избират от два основни режима: Battle Royale или Plunder. Първият включва пускане в карта с до 150 играчи в стандартна игра. Редица кръгове с ограничено време поддържат 200 играчи. Това означава, че комарджиите ще имат голям избор на кого да заложат.

Кралска битка

Този режим е подобен на много други популярни игри в жанра. Играчите се състезават един срещу друг на карта, която непрекъснато се свива. Победителят е последният правостоящ играч/отбор. Ако влезете в зона, която не може да се играе, здравето се уврежда от жълт газ.

Газът се разпространява, докато последните оцелели не бъдат принудени да влязат в тясна част от картата. Когато играчите умрат, те се пренасят в нов режим, наречен ГУЛАГ. Това ги изправя срещу друг в мач на смърт. Победителите получават шанс да се възродят обратно в Battle Royale. Феновете на спортни залагания обикновено залагат на оцелелия играч или отбор.

Грабеж

В този режим екипите работят заедно, за да търсят купчини пари, които са били разпръснати по картата. Грабеж играчите автоматично се възраждат след смъртта. Основната цел е да натрупате 1 милион долара. След като това бъде постигнато, започва извънреден труд и паричните суми се умножават. Отборът, който успее да събере най-много пари, когато часовникът изтече, се обявява за победител.

Blood Money е вариант на този режим, при който извършването на завършващи ходове ще възнагради играчите с допълнителни пари. Те също могат да участват в договори. С пускането на CoD: Vanguard излезе друга вариация. Той въвежда летящи бойни превозни средства в мачовете. Тези фактори могат да повлияят на коефициентите на залог.

Как се играе Call of Duty?
Залагания на Call of Duty

Залагания на Call of Duty

Тъй като Warzone е толкова добре установено заглавие вътре eSport игри не би трябвало да е трудно да намерите сайт за залагания, който се фокусира върху него. За да го намери, потребителят ще трябва да влезе в раздела пазари за електронни спортове. Ако имат достъп до широко онлайн казино, разделът вероятно ще бъде на страницата за спортни залагания.

Ще има информация за предстоящите мачове. Потребителите могат да изберат кой играч според тях има шанс да спечели. Обикновено 150 от тях ще се състезават един срещу друг в един мач. Точният брой може значително да промени шансовете. Ако комарджиите не познават историята на играчите, те ще имат малък шанс да спечелят своя залог.

Warzone следва стандартната формула на други Battle Royale игри. Опциите за Сайтове за eSport залагания ще бъде познат на всеки, който е залагал на подобни заглавия. Потребителите могат да изберат играч, който да предскажат като категоричен победител. Като алтернатива, те биха могли да заложат, че ще бъдат в топ 3.

Има и опции за приложения за залагания на електронни спортове, които позволяват на играчите да правят залози в мачове на CoD един на един. Въпреки това, той все още е доста ниша и изисква от комарджиите да получат покана от създателите на съдържание в приложенията. Един уникален аспект на тази опция е, че непрофесионалистите могат да залагат на себе си, за да спечелят.

Залагания на Call of Duty
Защо CoD: Warzone е популярен?

Защо CoD: Warzone е популярен?

Има много причини, поради които милиони хора по света са избрали да играят тази игра. Интернет е пълен с общности, фокусирани върху Warzone и залагане на предстоящи мачове. Безплатната и онлайн природа на Warzone е неразделна част от неговия успех.

Играта е доста проста и забавна за игра. Ако хората искат да станат професионалисти в това, има няколко умения, които трябва да развият. Има редица стратегии за увеличаване на шансовете за спечелване на турнир в Warzone. Залагащите трябва да са нащрек както за утвърдени, така и за изгряващи звезди.

Интернет общност

Тъй като играта се харесва на толкова много хора по целия свят, около нея се е образувала голяма интернет общност. Това включва множество сайтове за социални медии. Има субредити, посветени на специфични и нишови аспекти на Warzone. Това включва съвети, мемове и дискусии за актуализации на играта.

Приложението за стрийминг Twitch е пълно с канали, където комарджиите могат да гледат мачове и да откриват талантливи играчи. Тъй като има такава здравословна онлайн общност, новодошлите могат лесно да се научат както да играят, така и да залагат на тази игра.

Защо CoD: Warzone е популярен?
Игра Call of Duty онлайн

Игра Call of Duty онлайн

По-голямата част от електронните спортове се играят изключително онлайн и Warzone не е изключение. Основната разлика е, че тази игра позволява кросплатформени мачове. Играчите на Xboxes могат да се състезават с хора в PlayStations. Онлайн играта също означава, че играта се актуализира редовно.

Всички грешки и проблеми могат да бъдат отстранени, преди броят на играчите да намалее в резултат. Освен това се създава ново съдържание. Например, онлайн играчите на Warzone са могли да изтеглят нови карти, оръжия, кътсцени и скинове.

Най-големите играчи на CoD

Играта на Warzone е хоби за мнозина, но някои хора успяват да го направят на професионално ниво. Ако някой иска да стане голям играч на електронни спортове, той трябва да направи няколко неща. Първо те трябва да познават Warzone отвътре и отвън. Колкото повече играят, толкова по-добре ще усъвършенстват уменията си.

Посещението на турнири и събития ще повиши популярността им. Много от най-разпознаваемите имена в електронните спортове отделят голяма част от време, за да играят избраната от тях игра. Ако станат достатъчно известни, те ще започнат да се появяват на пазарите за спортни залагания.

Защо играта е обичана от играчите?

Стандартната версия на Warzone е безплатна. Следователно хората от много различни икономически среди могат да се насладят на това. Това не е първото заглавие на Battle Royale, което става популярно. Fortnite предложи подобен тип игра. Въпреки това, Warzone е по-малко анимационен вариант. Серията CoD е добре известна с реалистичното си изобразяване на конфликт.

Играчите могат да се насладят на тази печеливша естетика в режим на игра, който насърчава внимание, стратегия и постоянно решаване на проблеми. Тъй като Warzone има ограничен брой карти, може да се предположи, че неговата повтаряща се природа става скучна с времето. Въпреки това, хората продължават да му се радват независимо.

Как се играе играта?

Esport играчите, които искат да имат шанс да спечелят, ще трябва да изпълнят няколко задачи. Важно е първо да проверите картата, в която те ще попаднат. Възможно е да изскочите и отрежете парашута няколко пъти, за да намерите безопасна зона за падане. Играчите трябва да скрият парите си, преди да бъдат убити от враг. Натрупването му никога не е печеливша опция. Освен това, ако те работят като част от екип, е разумно да споделят ресурси.

Най-големите играчи и отбори в играта

Ако комарджиите искат да направят печеливш залог за Warzone, жизненоважно е да се запознаят с най-успешните играчи и отбори. Това може да се променя доста често. Голям брой от тях се показват в приложението Twitch. Полезно е да четете ежеседмични актуализации за това кой е надхвърлил в седмичните турнири на Warzone. Залагащите могат също да търсят изгряващи звезди. Залагането на тях е идеално за всеки, който търси добри коефициенти.

Игра Call of Duty онлайн
Има ли шампионат по Call of Duty?

Има ли шампионат по Call of Duty?

Call of Duty League беше създадена едва през 2020 г. Въпреки това тя успя да привлече значително внимание от хазартната общност. Турнирът е доминиран от отбори от САЩ. Челната тройка бяха OpTic Texas (бивша Империя Далас), Atlanta FaZe и OpTic Chicago (бивша Chicago Huntsmen).

Ако комарджиите искат да разберат кои играчи на Warzone са най-големите, те могат да проверят последните Power Rankings. Например през август 2021 г. петте най-успешни бяха Supervan, Fifakill, Biffle, Jukeyz и Tommey. Тези играчи може да не винаги участват в самата CoD League, но има известно припокриване.

Докато САЩ съставляват по-голямата част от печелившите отбори, има няколко претенденти от Обединеното кралство, Канада и Франция. Освен това отделните играчи, считани от световна класа, идват от Русия, Испания, Турция, Китай и Германия. Мениджърите на лигата често търсят нови звезди, за да се регистрират. Те могат да избират хора, които са станали професионалисти чрез соло състезания. Класирането на тези лица обикновено се основава на това колко са спечелили от печалби от събития.

Какво е Call of Duty League?

Версията за електронни спортове на световна купа работи почти по същия начин като нейните колеги в реалния свят. Екипи от елитни геймъри се състезават един срещу друг, за да спечелят главната награда. Това обикновено е под формата на пари в брой. Например в специалностите за 2021 г Call of Duty League наградата беше $1,200,000.

Докато в миналото те се смятаха за ниша, световните турнири за електронни спортове наскоро навлязоха в масовия поток. Хазартът изигра роля в това. Феновете на Cod bet са разбрали, че залагането на тези събития е забавно и просто. Основните спонсори също засилиха популярността на турнирите. Предоставяйки високо платени награди на печелившите отбори, те увеличиха елитната им природа.

Световната купа по електронни спортове е структурирана под формата на сезон. CoD има пет етапа, в които отборите играят мачове в продължение на три седмици. Това позволява на комарджиите да изучават най-добрите играчи в подготовка за финалите. Във всеки голям турнир има 12 квалификационни отбора. Наградният фонд е широко разпределен. Дори ако един отбор заеме 8-мо място в плейофите, той все още може да постигне $25,000. Поради тази причина Световната купа привлича опитни професионалисти.

CoD: Залагане на Световната купа в Warzone

Има огромен пазар за залагания на CoD warzone. Новаците може да се почувстват претоварени и объркани от всички опции. Изборът на добре познат турнир като CoD League е идеален за тези комарджии. Те могат да залагат на някои от най-великите играчи на Warzone в света. Трябва да се отбележи, че тази игра всъщност е част от CoD: Modern Warfare. В резултат на това под това заглавие могат да бъдат намерени опции за спортни залагания.

Тъй като електронните спортове започват да се приемат по-сериозно, изглежда вероятно ще има увеличение на онлайн казината, които предлагат залози на Warzone. Естеството на съвпаденията също ще бъде повлияно от новите актуализации на съдържанието. Например пускането на Call of Duty Black Ops: Cold War имаше голям ефект върху режимите на игра, играни в CoD League.

Проблеми с честната игра

Естествено, комарджиите ще се притесняват, че мачовете, на които залагат, се провеждат честно. Реномираните сайтове за спортни залагания също приемат този проблем сериозно. Call of Duty League може да се играе само с компютър. Контролерът също трябва да бъде предварително одобрен. Мачовете се провеждат в контролирана дигитална среда, където всеки отбор получава равен старт. Това помага да се предотврати уреждането на мачове.

Има ограничения за картите, режимите на игра и оръжията, достъпни за претендентите. Те трябва да се придържат към строг набор от правила. Регулирането е важен аспект на залаганията в електронните спортове.

Има ли шампионат по Call of Duty?
Залагане на доставчици на CoD: Warzone

Залагане на доставчици на CoD: Warzone

В миналото беше доста трудно да се намери сайт, който позволява на потребителите да правят залагания на събития с видеоигри. За щастие това се променя, тъй като електронните спортове стават все по-масови. Има много доставчици за този тип залагания. Най-лесният начин да определите дали дадена компания е специализирана на този пазар е да отворите страницата им за спортни залагания. Ако има раздел за електронни спортове, това ще бъде добра новина.

Въпреки това ще бъде още по-трудно да се намери доставчик по-специално за Warzone. Въпреки популярността си играта е по-ниша в света на хазарта в сравнение с Fortnite или FIFA. Най-добрият сайт за залагания на eSport ще има богат каталог от заглавия, на които да залагате. Залагащите ще имат повече късмет, ако чакат глобални турнири, които включват специално Warzone. CoD сайтовете за залагания не са толкова трудни за намиране, тъй като това е добре позната игра за залагане.

Ако хората все още се мъчат да намерят пазари от традиционни хазартни заведения, има алтернативен вариант. Те биха могли да търсят специфични за eSport сайтове за залагания. Тъй като тези организации се фокусират единствено върху игрите, те ще предоставят по-голямо количество заглавия. Warzone може да е един от тях.

Залагане на доставчици на CoD: Warzone
Следвайте най-добрите отбори на CoD: Warzone и залагайте точно

Следвайте най-добрите отбори на CoD: Warzone и залагайте точно

Защото обикновено има 12 професионални отбора състезание в турнир важно е да опознаете всеки един. Това ще даде на комарджия представа кой е най-вероятно да спечели. Колкото повече човек изследва отборите, толкова по-точен е залогът му.

Човекът, който залага, може да иска да анализира силните и слабите страни на всеки отбор, водещ в плейофите. Ако трябва да направят допълнителни изследвания, сайтовете за стрийминг на игри са полезни. Залагащият може да следва отделни играчи, за да разбере по-добре техния опит.

Сценариите, пред които са изправени в турнира, също ще играят роля. Някои отбори процъфтяват само в една конкретна карта и режим на игра. Когато правите call of duty залог, трябва да се вземе предвид точното естество на рундовете на мача.

Какво да търсите в екип

Дори ако шампионска група на Warzone има история на победи, това не означава, че залозите са сигурно нещо. Детайлите от техния стил на игра ще имат ефект. Залагащият трябва първо да гледа стара игра на отбор, от който се интересува да заложи, за да спечели. Екипът трябва да проявява редица ключови черти. Всеки член на Warzone ще има конкретна роля, която играе за силните му страни. Някои са агресивни, докато други са по-тактически. Основното нещо е, че индивидите работят добре заедно като колектив.

Най-добрите играчи ще стрелят само ако са сигурни, че ще осигурят елиминация. Когато възникнат пропуски, той има тенденция да предупреждава враговете. Ако отборите имат нисък рейтинг на точност/попадение, тогава залагането на тях ще бъде риск.

Освен опит в оръжията, превъзходният екип ще знае кои са най-добрите места за кацане в началото на мача. Вече ще има план за игра, който те ще се придържат. Поради тази причина професионалистите прекарват много часове в запознаване с картите на Warzone.

Известни отбори, на които да залагате

Освен посочените по-рано претенденти на CoD League, има няколко отбора с висок ранг, които процъфтяват в други състезания на Warzone. Проблемът с определянето на най-добрите е, че отборите редовно сменят съставите. Поради това е полезно да се базира забележителността на дългосрочния напредък.

275 турнира по Warzone се проведоха от март 2020 г. до ноември 2021 г. Награден фонд от над $8 000 000 беше разпределен между отборите. Първите пет печеливши през това време бяха: 100 Thieves, NRG Esports, FaZe Clan и New York Subliners. Ако някоя от тези групи се състезава срещу по-ниско класирана, те ще имат голяма вероятност да спечелят. Това ги прави доста сигурен залог.

Следвайте най-добрите отбори на CoD: Warzone и залагайте точно
Плюсове и минуси със залагането на Call of Duty

Плюсове и минуси със залагането на Call of Duty

Въпреки че много хора избират да залагат на мачове на Call of Duty, това не е за всеки. За да определи дали това е идеален eSport, играчът трябва да вземе предвид всички положителни и отрицателни аспекти.

Професионалисти

  • Всеки мач съдържа около 150 играчи, което дава на комарджиите голям избор.
  • Правилата на играта са доста лесни за разбиране и научаване.
  • Най-добрите играчи участват в редовни турнири, което улеснява стесняването на потенциалните победители.
  • Warzone е изключително забавна игра. Някои хора гледат мачове само за развлекателни цели.
  • Има голямо количество медийни шумове преди големите състезания в Warzone. Четенето на публикации за тях ще даде на комарджиите допълнителна представа, преди да направят залог.

Против

  • Въпреки че мачовете са забавни, те също могат да бъдат непредвидими, което прави залозите по-малко безопасни от другите електронни спортове.
  • Интернет е пълен с общности на Warzone, но може да е трудно да се намерят сайтове, които го представят на своите пазари за спортни залагания.
  • Ако комарджиите искат да гледат мач на живо, ще трябва да го предават онлайн. Рядко се случва състезанията по Warzone да се излъчват по телевизията.
  • Серията CoD редовно пуска нови игри. Това прави бъдещото дълголетие на Warzone несигурно. В крайна сметка играчите и комарджиите могат да насочат вниманието си към друга игра на CoD.
Плюсове и минуси със залагането на Call of Duty
Разбиране на коефициентите за залагане на CoD

Разбиране на коефициентите за залагане на CoD

Коефициентите за esport залагания на Warzone ще се базира на няколко фактора. Някои хора обичат да правят сравнително прости залози, като прогнозиране на общия победител в мача. Въпреки това, коефициентите на Warzone могат да бъдат променени, като бъдат по-конкретни. Например, те биха могли да предскажат какъв резултат ще натрупа победителят. Тъй като режимът Plunder включва събиране на виртуални пари, залогът може да се фокусира върху общата сума.

Картата може да играе голяма роля в промяната на CoD коефициентите на залог. В много случаи доставчикът ще даде на потребителите избор от залози, базирани на карта. Ако потребителят прогнозира, че отбор А ще спечели, той може да прецизира залога, като отгатне броя на картите, на които отбор Б ще загуби. Като алтернатива прогнозата може да бъде каква конкретна карта ще спечели отбор А.

Хендикапите са популярни в света на хазарта в електронните спортове. Букмейкърът ще определи този хендикап. Често срещан пример е, когато противниковият отбор има преднина от 1 карта. От потребителя зависи да реши дали даден отбор ще спечели, дори и да е в по-неизгодно положение. Този тип залог обикновено има примамливи коефициенти, но е по-голям риск.

Разбиране на коефициентите за залагане на CoD
Съвети и трикове за залагане

Съвети и трикове за залагане

Най-голямото предимство, което един комарджия може да има, е познанието. Ако предварително проучат всеки отбор и играч, ще бъдат много по-добри в избора на победител. Интернет е пълен с тази информация, така че изследването не трябва да бъде твърде трудно. Също така е разумно да останете активни в онлайн общността на Warzone. Това помага на хората да разберат непредвидени фактори, които могат да повлияят на залога.

Също така е добра идея за ентусиастите на залаганията сами да играят играта. Няма по-добър начин да получите представа за предизвикателствата, пред които са изправени играчите на Warzone. Редовните геймъри могат да бъдат информирани за актуализациите на играта като нови карти, оръжия и цели. Познаването за тях е изключително полезно.

Съвпаденията в Warzone са доста прости. Професионалните играчи с най-добрия избор на оръжие са склонни да печелят. Това често са такива с добър баланс на щети, обхват и откат. Шампионите редовно се виждат с SMG и AR. Х

въпреки това е известно, че разработчиците на CoD променят статистиката на оръжията от време на време. Това ще принуди отборите да измислят нови тактики. Залагащите трябва да са наясно кога настъпват тези промени, за да не правят неинформиран залог.

Съвети и трикове за залагане