Играйте Battlefield онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Това ръководство за залагания на Battlefield eSports се потапя в цялата динамика по отношение на залаганията в този блок. Разберете за фона на видеоиграта, различните игри в поредицата, геймплея, мястото на Battlefield в eSports сцената, пазарите и коефициентите на залагания, eSports турнирите, на които да залагате, най-добрите Battlefield eSports отбори и т.н.

Според статистиката индустрията за електронни спортове струва невероятните 1,08 милиарда щатски долара през 2021 г. и се очаква да достигне 1,62 милиарда щатски долара до 2024 г. Конкурентоспособността в индустрията за електронни спортове стимулира залаганията в електронните спортове, особено след удара на пандемията. Тъй като повечето събития на живо бяха отменени, букмейкърите изследваха електронните спортове, за да предложат на играчите нещо, на което да залагат. Днес електронните спортове залагания са сред най-бързо развиващите се пазари на онлайн хазартната сцена. Статистиката показва, че през 2020 г. общата стойност на залозите в електронните спортове е над 12,9 милиарда щатски долара.

Относно поредицата Battlefield

Относно поредицата Battlefield

Един от електронните спортове, на които да залагате днес, е Battlefield. Въпреки че не е толкова забележимо, колкото другите eSports игри, новата част, Battlefield 2042, е следващото голямо нещо. Той има за цел да коригира всички недостатъци, дошли с двата му предшественика, Battlefield 4 и Battlefield 5.

Бойното поле е а шутър от първо лице (FPS) видеоигра който може да се похвали с няколко индивидуални игри и пакети за разширение. Основните игри са Battlefield 1942 (2002), Battlefield Vietnam (2004), Battlefield 2 (2005), Battlefield 2142 (2006), Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield 1 (2016), Battlefield V (2018 ), и най-новата част, Battlefield 2042 (2021).

Бойно поле 4

Battlefield IV е най-доминиращата част. Това е единствената игра от поредицата, която е представила добре франчайза на сцената на електронните спортове. Сюжетът се развива шест години след фиктивна война от 2020 г. Battlefield 4 беше пуснат през 2013 г. и беше похвален за отличната си графика, геймплей и мултиплейър режим.

Въпреки че все още е най-добрата eSports игра в поредицата, режимът за един играч и проблемите в мултиплейър режим го накараха да получи малко критики.

Battlefield V

Battlefield V беше продължението на Battlefield 4, но за съжаление остава провал. Не успя да отговори на очакванията поради маркетингови недостатъци. Освен това фокусът е върху кампания за един играч вместо кампания за кралска битка, която е синоним на електронните спортове, които убиха потенциала на играта. Но има няколко неща, които играчите харесват в Battlefield 5.

Той дойде с няколко допълнения, например, нови режими за мултиплейър, включително „непрекъснат“ режим на кампанията „Firestorm“ и „Grand Operations“. В Battlefield V има подобрен реализъм с любезното съдействие на игровия двигател Frostbite 3, а режимът на кралската битка е извит около стълбовете на унищожението на франчайза, превозните средства и, което е важно, отборната игра.

Battlefield 2042

На 19 ноември 2021 г. излезе дългоочакваното Battlefield 2042. Той разполага със седем чисто нови карти и интригуващия режим на портал. Едно нещо, което прави тази вноска особена, е, че това е игра само в режим на мултиплейър, което означава, че е фокусирана върху електронните спортове.

Въпреки че няма класирани или електронни спортове при стартиране, поне играта има инструменти за създател, които да позволят на играчите да персонализират режимите на игра. Режимите за класиране и електронни спортове не са налични в момента, за да позволят на играчите да научат динамиката на играта, която е малко сложна. Тези функции ще бъдат добавени по-късно, след като играчите се запознаят с играта. Battlefield 2042 все още не е стъпил на сцената на електронните спортове, но ще бъде хит, когато го направи. Действието се развива в близко бъдеще и включва футуристични оръжия.

Относно поредицата Battlefield
Залагания на Battlefield

Залагания на Battlefield

Въпреки че залаганията на Battlefield не са толкова популярни, колкото други eSport игри, със сигурност ще получи сцепление. Като начало е напълно законно да се залага на Battlefield, стига залагащите да са достигнали законната възраст за хазарт. Залагането на тази видеоигра по никакъв начин не се различава от залагането на други FPS игри, говорим за CS: GO, Valorant, Rainbow Six Siege и останалите.

Как да се регистрирате в сайтовете за залагания на Battlefield

За да залагат на Battlefield, играчите трябва първо да търсят сайт за залагания с пазари на Battlefield. След това те трябва да щракнат върху опцията за регистрация и да завършат процеса на регистрация, като потвърдят имейла си. В случай на сайтове за залагания без проверка, иначе известни като Trustly сайтове за залагания, те могат да влязат в играта без проблеми с регистрация или проверка, като просто депозират пари на букмейкъра.

Залагания на Battlefield с истински пари

Докато някои сайтове за електронни спортове предлагат безплатни пари залагания, повечето са сайтове за залагания с реални пари, така че играчите трябва да имат истински пари, за да влязат в действието. Предимството на сайтовете за залагания на Battlefield с реални пари е, че играчите могат да спечелят реални пари, когато залозите им пристинат. В букмейкърите с реални пари, ентусиастите за залагания на електронни спортове могат да играят с помощта на фиатни пари или криптовалути като биткойн и етериум.

Залагания на Battlefield
Колко популярен е Battlefield?

Колко популярен е Battlefield?

Battlefield е сред най-популярните заглавия на EA в общността за онлайн игри. На сцената на електронните спортове обаче не е толкова популярен. Този сегмент изследва популярността на Battlefield и причините, поради които има твърдения, че той умира.

Бойно поле в числа

През септември 2021 г. Gamerant съобщи за скок в популярността на Battlefield 5 в Steam. Видеоиграта удари огромни 76 456 едновременни играчи през последната седмица на август 2021 г., рекорд за всички времена от излизането й. Това беше доста добра новина за разработчиците на играта, тъй като популярността на играта намаля по-рано.

От 1 септември BF беше на 9-то място в списъка с най-добри конкурентни играчи, като се намираше под Rocket League, Dead By Daylight и Rainbow Six Siege. Въпреки основните недостатъци на играта, Battlefield 5 все още е популярна игра.

Steam Charts също така съобщи, че през май 2021 г. играта е достигнала пик от 3408 едновременни играчи. Популярността на играта допълнително нарасна през юни, като пиковият брой достигна 11 714, докато през септември пиковият брой на играчите нарасна до 12 284.

За съжаление, за Battlefield 2042 нещата не изглеждат толкова розови. Въпреки че е най-новата вноска, няма много eSports шум около играта. Въпреки че EA и DICE настояват, че играта се справя много по-добре от начина, по който Battlefield 5 се представи в същия момент, все още има много място за покриване. Може би играта ще започне да се развива, след като бъдат добавени липсващите режими за електронни спортове и екипите започнат да създават списъци на Battlefield 2042.

Колко популярен е Battlefield?
Защо Battlefield е популярно?

Защо Battlefield е популярно?

Всичко казано и направено, поредицата Battlefield остава една от най-популярните AAA FPS заглавия. Има няколко причини, които обясняват защо.

Общност на игрите Battlefield

Първо, играта е тук от дълго време и може да се похвали с широка общност в социални платформи като Reddit. Първата игра, Battlefield 1942, беше пусната през 2002 г. и оттогава тя беше актуализирана с по-вълнуващи, нови игри.

Какво още? Имаше огромни допълнения към всяко заглавие и тонове съдържание за изтегляне (DLC). Издателите на играта също се стремят да поправят грешки и проблеми, когато бъдат забелязани.

Свежи сюжети, сюжети и военни епохи

Друга причина за популярността на Battlefield е динамизмът. За разлика от повечето FPS игри, които се спират на почти подобни сюжетни линии и настройки, серията Battlefield е разнообразна.

Например, най-новата част, Battlefield 2042, се задава в близко бъдеще и има три режима на игра. От друга страна, Battlefield V се развива през Втората световна война, следвайки стъпките на Battlefield 1, която се развива в ерата на Първата световна война. И така, серията Battlefield има всичко, независимо дали играчите искат да се качат на Battlefield със стари оръжия от епохата на световната война или футуристични оръжия и артилерия.

Може да се играе онлайн (Безплатно)

Безплатната игра онлайн (с Xbox Game Pass или Battlefield Online) също е причина за скока в популярността на Battlefield. Това обяснява скорошния ръст в броя на играчите на едновременните играчи на Battlefield 5. В допълнение, значително намалените цени на играта също стимулират нейната популярност.

Отлична механика на игра

Реализмът в геймплей механиката на Battlefield също е причина феновете на FPS игрите да обичат Battlefield. Последните издания разчитат на игровия двигател Frostbite 3. Той разполага с разрушима среда, селективно приоритизиране на звука, осветление в реално време, гледане на дълги разстояния и графики с висока разделителна способност.

Намаляваща популярност на Battlefield

Както споменахме по-рано, Battlefield също има доста хейтъри. Популярността на играта намаля в някакъв момент поради няколко причини, както е обсъдено по-долу.

В случая с Battlefield V, фокусът върху кампания за един играч вместо режим Battle Royale е причината популярността на играта да намалява. Това е и основната причина играта да се провали на сцената на електронните спортове.

Друга причина за пропадането на BF, особено най-новото издание, Battlefield 2042, е липсата на критични конкурентни функции, които тепърва ще бъдат пуснати. Въпреки че има функция за създаване на персонализирани режими, Battlefield 2042 не е класиран и няма режим за електронни спортове, така че не е привлякъл много играчи.

Защо Battlefield е популярно?
Най-добрите сайтове за залагания на Battlefield eSports

Най-добрите сайтове за залагания на Battlefield eSports

С нарастващото търсене на пазарите на електронни спортове за залагания, стотици сайтове за електронни спортове за залагания са поникнали. Е, това е толкова добро нещо за играчите, но тогава може да е трудно да намерите най-добрите сайтове, за да се присъедините. За тези, които не са сигурни кой е най-добрият сайт за залагания на Battlefield, по-долу са някои важни аспекти, които трябва да се вземат предвид.

Достоверност

Първото нещо, което играчите трябва да направят, е да се присъединят към сайт за залагания, който е лицензиран от някой от реномираните регулаторни органи за хазарта. На такива сайтове играчите могат да бъдат сигурни, че парите им са в сигурни ръце и случаите на уреждане на мачове не са проблем.

Пазари и коефициенти

След това те трябва да се уверят, че сайтът има различни пазари за залагания на Battlefield и много събития на Battlefield, на които да залагат. Важното е, че шансовете трябва да са високи.

Банкови опции

Друго важно съображение при избора на най-добрия сайт за залагания на Battlefield е Опции за плащане за електронни спортове. Приложението за залагания на електронни спортове, за да се присъедините, трябва да предлага гъвкави, бързи и сигурни опции за банкиране. Всички популярни методи за онлайн плащане трябва да се поддържат. Методите за депозиране и теглене на eSports също трябва да бъдат бързи.

Еспорт бонуси за залагания

За тези, които искат да увеличат своята банка, промоции като и бонуси без депозит и депозитните бонуси също се зачитат. Някои от най-добрите сайтове за залагания, където могат да бъдат намерени бонуси, включват BetWay, 22Bet, Bet365 и Betsson.

Най-добрите сайтове за залагания на Battlefield eSports
Battlefield eSports турнири и състезания

Battlefield eSports турнири и състезания

Battlefield не е толкова активен, колкото другите FPS игри на сцената на електронните спортове. Няма редовни турнири и състезания, както във Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Tom Clancy's Rainbow Six Siege и Call of Duty. Това е така, защото последните вноски не са фокусирани основно върху електронните спортове. Въпреки това, по-ранните издания на FPS игрите бяха активни в миналото и привлякоха няколко топ турнира и състезания.

Battlefield eSports турнири и състезания
Има ли шампионат на Battlefield?

Има ли шампионат на Battlefield?

Световната купа е крем де ла крем в електронните спортове. Този турнир има различни имена в зависимост от електронните спортове. За съжаление на Battlefield, няма Световно първенство или голям турнир, тъй като видеоиграта не е толкова популярна в индустрията на електронните спортове. Но след като най-новата вноска, BF2042, набере популярност, със сигурност ще има първокласен турнир, който да увенчае най-добрия отбор, който ще участва.

Въпреки че в момента няма водещи турнири, няколко минали турнира наистина ще бъдат възобновени в близко бъдеще, след като Battlefield стъпи на основата си в електронните спортове. По-долу са някои от големите турнири в Battlefield, които могат да бъдат в процес на подготовка.

Монтаж Зима

Подкрепен от Организиране на сглобяване Oy, Assembly Winter е финландско събитие за електронни спортове, което е активно от 90-те години. През 2007 г., например, турнирът привлече няколко мача на Battlefield 2142, в които беше присъдена обща наградна сума от $13 644,88. За съжаление, нямаше събития на Battlefield, подредени в турнира Assembly Winter 2021, но Battlefield със сигурност ще присъства, след като най-новата част стартира режима eSports и отборите започнат да изграждат своите BF списъци.

ESL One

Electronic Sports League One, известен също като ESL One, е друг турнир на Battlefield, който се опита да издигне Battlefield на сцената на електронните спортове преди няколко години. Турнирът привлече няколко топ отбора във финалите на сезона Зима 2015, домакин на Кьолн, Германия.

Осем отбора, разделени на две групи, се бориха за слава. След ужасяващи битки, Epsilon eSports спечели лъвския пай от наградния фонд от €35 000, след като изпревари INTZ e-Sports. След като Battlefield 2042 актуализира своите режими за електронни спортове, ESL One определено ще го включи в своите турнири и състезания.

ESB лига

Въпреки че не привлича огромните наградни фондове, които виждаме в други състезания, ESB League раздаде на Battlefield V известна справедливост въпреки недостатъците на видеоиграта. Имаше няколко турнира, организирани от ESB, включващи някои от най-конкурентните отбори със списък на Battlefield 5. Когато Battlefield 2042 получи неактивни електронни спортове, това е един от турнирите, които ще се завърнат.

Покана за Цюрих

Zurich Invitational е друг турнир, който постави Battlefield на картата на електронните спортове. ESB е домакин на турнира заедно с GameTurnier, eStudios и g4g.ch. През сезон 2019/2020 събитието привлече четири отбора на Battlefield 1 в мач с двойна елиминация, 5v5 Domination мач, само с покани Battlefield 1 LAN събитие на PS4.

Наградният фонд не беше толкова голям, но поне феновете на Battlefield имаха шанс да станат свидетели на играта на състезателна сцена. Ако Battlefield 2042 материализира режимите за електронни спортове, този турнир вероятно ще бъде преживен отново.

По-горе са някои от турнирите и състезанията на Battlefield. За съжаление няма толкова много състезания, на които да залагате в момента, когато играта се провали на сцената на електронните спортове.

Но тъй като DICE очаква с нетърпение да създаде Battlefield 2042 за електронни спортове, чрез разкриване на класираните и електронните спортове режими, които тепърва ще бъдат пуснати, компанията вероятно ще си партнира с организаторите на eSports турнири, за да бъде домакин на няколко eSports събития, вероятно, Световна купа на Battlefield.

Има ли шампионат на Battlefield?
Най-добрите екипи за електронни спортове на Battlefield

Най-добрите екипи за електронни спортове на Battlefield

Сега, когато Battlefield не е популярен на сцената на електронните спортове, не са толкова много Професионални отбори за електронни спортове. В електронните спортове екипите са склонни да създават списъци на популярните електронни спортове, които привличат големи наградни фондове, например DOTA 2, CS: GO, FIFA и Valorant.

Но сега, когато Battlefield е готов за завръщане в eSports, отборите, които са доминирали в миналото, със сигурност ще се върнат.

Някои от екипите, които можете да очаквате, включват;

PENTA Спорт

Основан през 2013 г., PENTA Sports е немски екип за електронни спортове, който остави отпечатък на състезателната сцена на Battlefield. Той участва в сезона на ESL One Battlefield 4 Winter 2015. Отборът се справи добре, но за съжаление завърши трети. Може би, ако Battlefield 2042 пусне своите eSports режими, екипът ще създаде списък и ще се върне към активна конкуренция. През 2021 г. екипът е активен на CS: GO сцената.

Epsilon eSports

Друг топ отбор, който трябва да присъства в Battlefield eSports, е Epsilon eSports, организация за електронни спортове, основана през 2008 г. Отборът спечели сезона ESL One Battlefield 4 Winter 2015, побеждавайки INTZ e-Sports. В момента Epsilon eSports има списъци в Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA, Gears of War и H1Z1. Като се имат предвид по-ранните подвизи на екипа в Battlefield 4, ръководството може да обмисли създаването на списък на BF2042.

По-горе са някои от популярните Battlefield eSports отбори. Вероятно, след като Battlefield 2042 направи своя дебют в eSports, след като режимът eSports е активен, други eSports екипи, специалности FPS игри, например, Astralis, Entropiq, Extra Salt, Team Vitality и Movistar Riders, ще създадат списък на Battlefield.

Най-добрите екипи за електронни спортове на Battlefield
Залагания на Battlefield Плюсове и минуси

Залагания на Battlefield Плюсове и минуси

Точно като двете страни на една и съща монета, залаганията на Battlefield имат както предимства, така и недостатъци.

Професионалисти

  • Наличност на Battlefield в сайтовете за залагания – Днес много сайтове за електронни спортове за залагания имат пазари за електронни спортове. Играчите няма да трябва да преглеждат много сайтове за залагания, за да намерят букмейкъри с пазарите за залагания Battlefield.
  • Печелете истински пари – Второто предимство на залаганията на бойното поле е, че играчите имат шанс да спечелят. Но за протокола, играчите могат да спечелят истински пари само ако играят в сайтове за залагания на Battlefield с истински пари.
  • Доходни бонуси и промоции– Сега, когато има силна конкуренция между сайтовете за залагания на електронни спортове, има много фантастични бонуси за залагания на Battlefield както за нови, така и за съществуващи играчи.

Против

  • Липса на данни – За разлика от обикновените спортни залагания, електронните спортове, включително Battlefield, нямат необработени данни, на които залагащите могат да се базират, за да правят залози.
  • Риск от пристрастяване – По същия начин, по който играта на Battlefield може да предизвика пристрастяване, залагането на играта също крие рискове от пристрастяване и следователно проблем с хазарта.
Залагания на Battlefield Плюсове и минуси
Коефициентите за залагане на Battlefield са обяснени

Коефициентите за залагане на Battlefield са обяснени

Преди да започнат действието, играчите трябва да разберат коефициентите за залагане на Battlefield. Като начало, коефициентите за залагане са представяне на настъпило или не събитие. Правилото на палеца винаги е, колкото по-високи са коефициентите, толкова по-малки са шансовете за печалба и обратно.

Формати за коефициенти за залагане на Battlefield

Има три стандартни формата на коефициентите за залагане. Някои сайтове за залагания поддържат само един формат за коефициенти, докато други поддържат и трите формата.

  • британски коефициенти: Наричани също като дробни или UK коефициенти, тези коефициенти са представени във дроби, например 5/2. Числото вляво е сумата, която играчите печелят за залагане на това, което е вдясно, плюс първоначалния им залог.
  • американски коефициенти: Тези коефициенти са представени със символ плюс или минус. Първият означава аутсайдер, докато вторият е за фаворити. Американските коефициенти със знак плюс показват печалбата, която играчите правят за всеки заложени $100, докато знакът минус показва сумата, която играчът трябва да заложи, за да спечели $100 като печалба.
  • европейски коефициенти: Известни също като десетични коефициенти, тези коефициенти са представени в десетични знаци. За да знаят сумата, която трябва да спечелите, играчите трябва да умножат своя залог до десетичния коефициент.
Коефициентите за залагане на Battlefield са обяснени
Съвети за залагане

Съвети за залагане

Подобно на традиционните спортни залагания, Battlefield Залаганията на електронни спортове изискват някои стратегии за увеличаване на шансовете на играчите за победа. Този сегмент споделя няколко съвета за залагане на Battlefield.

Първото нещо е да се запознаете с правилата и разпоредбите за игра на Battlefield. Много залагащи започват да залагат на сляпо, без да разбират динамиката на играта. Имайте представа как се играе играта и най-важното – пазарите на залагания и коефициентите. Без да научат динамиката на играта, играчите рискуват да заложат на крайно невъзможни резултати.

Следващото нещо е да разберете сцената на Battlefield eSports. Залагащите трябва да са наясно с най-добрите състезания и фаворитите за всеки мач или турнир. Вижте скорошната форма на отборите, които се борят и винаги се доверявайте на шансовете. Не забравяйте, че колкото по-високи са коефициентите, толкова по-малки са шансовете този залог да се осъществи. В същия знак, колкото по-ниски са коефициентите, толкова по-големи са шансовете за печалба.

И накрая, следвайте какво казват експертите. В залаганията на Battlefield eSports някои експерти следят отблизо играта и предсказват победителите. Въпреки че прогнозите за залагания в Battlefield не са гарантирани, че ще се реализират, те имат доста висока точност.

Въпреки че играта не е толкова популярна на сцената на електронните спортове и залаганията, новата вноска ще промени нещата към по-добро. Очаквайте той да започне да удря, след като бъдат пуснати дългоочакваните функции, класирани и електронни спортове.

Съвети за залагане