Играйте Arena of Valor онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Всеки геймър търси най-доброто изживяване и привидно търси това почти във всяка eSport игра. От стратегия и приключение до бойни спортове и всичко останало, днес има много електронни спортове (от 2022 г.). Въпреки това, някои eSport игри се оказаха, че събират повече последователи от други с течение на времето.

В резултат на това има онези игри, които са спечелили статут на референции и това е рангът, в който всеки уверено би споменал Arena of Valor. Подобно на Dota 2 и League of Legends – да споменем само няколко, тази игра е продукт на високо ниво на експертиза и технология. Вижте тази публикация за информация за тази игра.

Какво е Arena of Valor?

Какво е Arena of Valor?

Съкратено като AoV, Arena os Valor е мултиплейър онлайн бойна арена, предназначена за мобилен геймплей. Играта е толкова подобна на League of Legends, че може да си помислите, че е версия на последната. Освен това заема няколко Dota 2 аспекти. С тази игра вие на практика се борите със звезди. Да, имате всичко необходимо, за да демонстрирате майсторството си с конзолата.

За какво е играта?

С AoV, Tencent, разработчиците на играта направиха още една миля, за да гарантират, че сте в средата на джунгла, чийто единствен начин е войната. Вашите противници са оборудвани с най-бруталните удари, което означава, че ще трябва да спасявате живота си с още повече енергичност и агресия.

Сега, след като отворите играта, ще бъдете точно в центъра на битката, където трябва да контролирате всичко. AoV е игра, която включва стратегия и пълно заличаване на враговете. Като такъв ще има огромен натиск върху раменете ви, така че трябва да работите усилено, за да спечелите играта. Ударите се случват през целия геймплей и вие трябва да сте мъдър като змия и достатъчно силен, за да останете живи в края на всичко това.

Дайте възможност на вашите играчи

Може да се стремите да научите от вашите играчи за тяхната сила в атака и защита, както и за предпочитаните им позиции. По този начин можете да избегнете опасни сцени без синини и ще се насладите на играта. Ако не знаете, воините в AoV се развиват, което означава, че можете да подсилите играчите си.

Можете да дадете на своите воини повече сили, като сваляте враговете си и преодолявате препятствия. Възможно е също да откраднете воините на врага си или да настроите воините си според вашите предпочитания. За да сте в безопасност, никога не се опитвайте да напреднете към територията на противника без съюзник на ваша страна; това би било скъпа грешка, тъй като враговете ви ще стрелят от всички посоки.

Какво е Arena of Valor?
Залагания на Arena of Valor

Залагания на Arena of Valor

Успехът на AoV е очевиден и това може да се види в броя на електронните спортове, които сега залагат на esports. Не е изненадващо да откриете, че повечето сайтове за спортни залагания се борят за AoV играчи, като всеки се стреми да предложи най-добрите коефициенти. С много отбори, които заключват клаксони, за да имат дял от наградните фондове на играта, играчите нямат недостиг на опции за избор.

Къде да залагате на Arena of Valor

От стотици добре познати сайтове за залагания можете да изберете няколко най-надеждните. И макар че може да не видите любимия си букмейкър за електронни спортове тук, това не означава, че не е добър. В EsportRanker, можете да намерите списък с надеждни и сигурни сайтове за залагания, които предлагат залагания Arena of Valor.

Бърза процедура за залагане на Arena of Valor

За да залагате на AoV:

 • Регистрирайте се със спортна книжка
 • Потвърдете акаунта си за залагания
 • Депозирайте пари в сметката
 • Изберете eSport мач, на който да залагате, и вида на залога
 • Изберете своя залог и потвърдете залога (Победител в кръг, Първа кула, залог на резултат и т.н.)
Залагания на Arena of Valor
Защо Arena of Valor е популярна?

Защо Arena of Valor е популярна?

След като е натрупал най-малко 200 милиона играчи (към 2022 г.), AoV е един от най-играните киберспортове. Това, че броят на играчите, които се включват, се увеличава всеки месец, също е вярно. Но защо тази игра е толкова популярна? Е, първата причина е, че е лесно достъпен. AoV е изключително мобилна MOBA, което означава, че всеки със смартфон, независимо дали е Android или iPhone, може да се включи и да стартира изживяването.

Друга причина са огромните наградни фондове, които трябва да бъдат спечелени. Световната купа по eSports, например, представя поне $500 000 от първото си издание през 2018 г. Това е голяма атракция за играчите на AoV, които искат да опитат късмета си.

Какво ще кажете за избора на герои? Играта се предлага с богат избор, от който да избирате, вариращи от стрелци и магьосници до убийци и воини. Това означава, че играчите могат да избират това, което предпочитат. Отборни или солови игри, играта ги предлага всички.

Интернет общност

AoV обединява хора от всички сфери на живота, включително играчи, играчи, фенове и други. Тези хора се разпространяват по целия свят, като Азия заема най-голям дял. С повечето турнири, провеждани в азиатски страни, като Тайван, Виетнам и Китай, излиза силно, че Азия води, докато другите следват.

Северна Америка и Европа са еднакво представени. Въпреки това, няма значение откъде идвате; винаги ще се чувствате като у дома си, след като станете част от тази интернет общност. С играта, която позволява епични отборни игри, играчите обичат факта, че AoV е социална игра.

Игра на Arena of Valor онлайн

AoV е идеално игра 5v5 или 3v3, което означава, че можете да се присъедините като пет или трима. Целта на играта е да унищожи кристала, ядрото или основата на противника. Разбира се, игрите представят различни режими, включително Ranked Match и Grand Battle. Търсите ли да играете AoV? играта е достъпна в много сайтове за eSport залагания; да намериш подходящ за теб би трябвало да е проблематично.

Защо Arena of Valor е популярна?
Големи играчи в Arena of Valor

Големи играчи в Arena of Valor

Ако има един киберспорт, който е събрал група от изключително талантливи играчи, това е Arena of Valor. Като такъв, изборът на най-доброто от този огромен басейн може да е голяма задача, тъй като всеки има свои собствени предпочитания. Въпреки това, независимо от критериите, които използвате, следните имена винаги са били синоними на AoV.

 • Пън Юнфей
 • Youqi Cai
 • Лин Хенг
 • Ли Дахен
 • Чен Джънджън
 • Джан Конг
 • Дзян Тао
 • Луо Сиюан
 • Фан Ян
 • Джонг Летиан

Най-големите отбори в играта

Най-лесният начин за идентифициране най-добрите отбори във всеки турнир е като гледам постиженията им. Въз основа на това, ето някои от имената, които управляват света на AoV esport в неопределен ред.

 • EDward Gaming
 • Talon Esports
 • Royal Никога не се отказвай
 • AG Super Play
 • Buriram United Esports
 • Герой JiuJing
 • Turnso Gaming
 • Разбойни воини
 • eStar Gaming
 • Жътварите на Цяо Гу
Големи играчи в Arena of Valor
Има ли шампионат на Arena of Valor?

Има ли шампионат на Arena of Valor?

AoV е бързо развиваща се мобилна игра. По този начин фактът, че е турнир списъкът се увеличава постоянно е нещо, което се очаква. Сега Световното първенство на Arena of Valor е ежегодно събитие, открито през 2018 г. Това е голямо събитие, което дава голяма парична награда за играчите, за които да се състезават, като наградният фонд достигна най-висока стойност за всички времена през 2022 г. (10 000 000 долара). Толкова голям е турнирът. Не забравяйте, че изданието за 2020 г. беше отменено поради пандемията на Корона, но тъй като турнирът през 2022 г. идва с удвоен награден фонд, играчите не съжаляват за нищо.

AoV квалификации за Световната купа

За да получат достъп до най-голямата сцена на AoV, участниците трябва първо да успеят в своите регионални лиги, които са предимно в Азия, въпреки че се очаква, че Америка и Европа ще регистрират присъствието си рано или късно,

 • AoV Star League
 • Купата Торюмон на Арената на Япония
 • Серията Garena Challenger

Някои от най-успешните чайове в Световната купа на AoV включват Хонконг, Виетнам и Корея.

Има ли шампионат на Arena of Valor?
Залагания на Arena of Valor при доставчици

Залагания на Arena of Valor при доставчици

Както прочетохте по-рано, десетки букмейкъри предлагат страхотни коефициенти и пазари за залагане на AoV. Трябва да намерите няколко от тях с малко проучване. Ако търсите къде да залагате на AoV, следните букмейкъри няма да ви разочароват. От бонуси и интерфейс до коефициенти и много други, следните електронни спортни книги имат всички тях.

 • Lootbet
 • Съперничество
 • Уилям Хил
 • Betway
 • VulkanBet
 • Съперничество
 • Бовада
 • Pinnacle
 • 1xBet
 • Buff.be
Залагания на Arena of Valor при доставчици
Следвайте най-добрите отбори на Arena of Valor и залагайте точно

Следвайте най-добрите отбори на Arena of Valor и залагайте точно

Няма нищо подобно на сигурните залози, когато става въпрос за залагания в еспорт. От началото на залаганията е известно, че аутсайдерите причиняват разстройства и вече не е новина, когато слабата страна победи невероятния фаворит. По-силните отбори обаче печелят по-често от по-слабите. Ето защо шансовете ви да избегнете загуби стават по-добри, когато следвате най-добрите отбори и залагате съответно. За щастие можете да попитате интернет за силата на всеки AoV екип и всички факти ще изскочат.

Ако търсите отбори, които да следвате и залагате, някои забележителни от тях включват тези, изброени по-рано в тази публикация, както и следното:

Team Liquid

Това е лесен избор за всеки залагащ, като се имат предвид постиженията му в света на електронните спортове. След успешни проби в Dota 2, Team Liquid си проправи път в Arena of Valor и вече е любима на играчите.

Нова електронни спортове

Nova Esports множество екипи, за които е известно, че създават проблеми в широк спектър от заглавия, включително Clash Royale, PUBG и, разбира се, AoV. Игнорирането на такъв отбор би било грешка за всеки играч.

SK Gaming

Попитайте всеки играч на AoV и той ще каже SK Gaming е сила, с която трябва да се съобразява. Влиянието на Sk Gaming в света на електронните спортове е добре документирано, след като е успял в Smite, LoL, CS: GO, Smite, Rainbow Six и много други електронни спортове. И сега те разшириха същото влияние върху AoV; не можете да си позволите да ги прекратите.

Следвайте най-добрите отбори на Arena of Valor и залагайте точно
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Колкото и добра да е една esport игра, тя трябва да има положителни и отрицателни страни и Arena of Valor не е изключение.

Професионалисти

 • Удобен за мобилни устройства. Arena of Valor е проектирана с мисъл за вашето мобилно устройство и играта е предназначена изключително да се играе на мобилни устройства. Това носи удобство на играчите, защото не е нужно да седят с очи, залепени в настолни компютри, за да се насладят на изживяването.
 • Големи награди. AoV представя турнири, които позволяват на играчите да се борят за парични награди. Например, AoV World Cup 2022 идва с огромните $10 000 000, които се очаква да привлече изключителни таланти от цял свят.
 • Социален аспект. Не много игри са толкова социални, колкото AoV. Въпреки че има опция за соло игра, много хора избират опцията за отборна игра, защото тя им позволява да общуват с други играчи, докато работят заедно, за да победят общ враг.

Против

 • Играта може да бъде скъпа: Не всеки е удобен с минималната сума, която трябва да плати, за да се включи в AoV. Въпреки това, можете да изберете да играете играта в безплатен режим, ако смятате, че това е пречка. Всичко, с което ще трябва да се борите, са няколко реклами, които могат да се появят, докато сте в средата на действието. Но има и по-евтини алтернативи за тези, които не искат да играят AoV.
 • Играта може да предизвика пристрастяване
 • Това е много състезателна игра. Ще трябва да проявите най-доброто от себе си, за да спечелите (разбира се, вашите съотборници също ще трябва да са в най-добрата си форма).
Предимства и недостатъци
Разбиране на коефициентите за залагане на Arena of Valor

Разбиране на коефициентите за залагане на Arena of Valor

За да залагате успешно на AoV, първо трябва да разберете коефициентите. В крайна сметка това определя колко можете да спечелите. Ако искате да разберете коефициентите, слава Богу, защото повечето платформи за залагания ще ви помогнат. AoV коефициентите се представят в различни формати, в зависимост от въпросния букмейкър, като това може да бъде дробно или десетично. Препоръчително е да разберете какво означават форматите, защото никога не знаете какво ще намерите в любимия си спортен букмейкър.

Трябва да разберете, че много високите коефициенти означават, че резултатът е невероятен и обратно. По този начин коефициентите могат да ви дадат представа къде да направите своя залог. Като каза това, трябва също да разберете, че букмейкърите винаги ще представят коефициенти в своя полза. Това е известно като хаус ръб, т.е. книгата има надмощие във всеки представен шанс. Освен предимството на хаусите, други фактори, които оказват влияние върху коефициентите, включват текущата форма на отбора и представянето на срещата.

Разбиране на коефициентите за залагане на Arena of Valor
Съвети и трикове за залагане

Съвети и трикове за залагане

Имате ли желание за залагания на Arena of Valor eSport? Ако случаят е такъв, трябва да изберете най-добрият сайт за залагания на eSport. Освен това, ето няколко съвета и трика, които да ви помогнат в новото ви начинание.

 • Отидете за най-добрите залози: Един от начините да направите най-добрия залог е да проучите екипите и да разберете как да се представяте. Познавайки аутсайдерите и фаворитите, можете да предскажете с известна точност (но не винаги) изхода на всеки мач.
 • Пазарувайте за най-добрите коефициенти: Букмекерите имат различни коефициенти, като някои предлагат малко по-високи коефициенти; Излишно е да казвам, че най-добрите шансове са правилният начин.
 • Грабнете бонуси: Предлага ли букмейкърът някакви бонуси? Това е нещо, което не искате да пропуснете. Използвайте бонусите, за да правите залози, без да ангажирате твърде много парите си.
Съвети и трикове за залагане