Играйте Apex Legends онлайн – Топ 10 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Apex Legends е безплатен мултиплейър шутър от Respawn Entertainment. Той включва уникален подход към жанра Battle Royale. Играчите започват с ограничено количество здраве и амуниции и трябва да събират оръжия и консумативи от паднали врагове. Apex Legends се превърна в една от най-големите игри в последно време.

Играта беше пусната през февруари 2019 г. Оттогава тя спечели над 100 милиона играчи по целия свят. В момента това е игра номер едно Battle Royale в Apple Store и Google Play. Отне на екип от разработчици от Respawn Entertainment (студиото зад Titanfall) шест месеца, за да разработят играта. Те трябваше да създадат нов двигател на играта, да проектират герои и карти и да изградят общност около играта.

Относно Apex Legends esport

Относно Apex Legends esport

Apex Legends е екшън игра, в която играчите се състезават в отбори от трима. Всеки отбор се състои от пет героя, оборудвани с уникални оръжия и способности. Целта е да елиминирате всички противници, като внимавате да не се унищожите. Това означава, че целта е да спечелите колкото е възможно повече, докато играете за оцеляването си.

Играта се играе на няколко карти, които се различават по размер. Оформлението на картата ще повлияе на това как протичат битките. По-конкретно, можете да очаквате повече възможности за фланг на врагове, когато картата е по-малка, с повече точки за задушаване и по-малко места за прикритие.

Интернет общността

Играчите могат да създават и да се присъединяват към кланове. Клановете работят като гилдии в други игри и помагат на играчите да се намират и да общуват. Ако играчите получат бан от сървърите, те могат бързо да се прехвърлят на друг сървър. Необходима е стабилна интернет връзка, за да се насладите на страхотна онлайн игрална сесия.

Относно Apex Legends esport
Защо Apex Legends е популярен?

Защо Apex Legends е популярен?

Apex Legends се превърна в най-бързо развиващата се игра в историята. Това, което го прави толкова успешен, е неговата простота на игра. Няма микротранзакции или кутии за плячка. Играчите могат да избират своя герой и отбор, преди да скочат в битка. И тъй като е безплатна за игра, играчите не трябва да се притесняват да харчат реални пари.

Геймплеят е лесен за разбиране. Това е игра със стрелба, която използва стратегия за победа, вместо да стреля първо и да измисля как да оцелееш по-късно. В тази игра вие сте възнаградени за това, че познавате врага си. Получавате точки за убиване на врагове и извикване на стратегии на съотборниците.
Играчите, които искат повече дълбочина, могат да закупят предмети с истински пари, наречени „пакети“, и да получат нови оръжия, приставки, емблеми и други козметични артикули.

Игра на Apex Legends онлайн

Вече можете да играете на Apex Legends онлайн, без да се налага да изтегляте или инсталирате нещо. Това означава, че не е нужно да се притеснявате за инсталиране на вируси или злонамерен софтуер. Първото нещо, което трябва да направите, ако искате да играете на Apex Legends онлайн, е да се уверите, че имате интернет връзка. Можете да използвате всяка Wi-Fi мрежа или вашия план за мобилни данни.

След това продължете и отворете браузъра Google Chrome или който и да е браузър по вашите предпочитания на вашия компютър/лаптоп. След като се отвори, потърсете „Google Apex Legends“. Щракнете върху него и изберете „Игри“. Вече сте готови да играете на Apex Legends онлайн. Интерфейсът на играта ще ви представи опции за игра като формиране на отбори, присъединяване към кланове и участие в състезанието.

Защо Apex Legends е популярен?
Залагания на Apex Legends

Залагания на Apex Legends

Има много начини да играете Apex Legends, от самостоятелни мачове до отборни битки. По същия начин също има няколко опции за залагане на разположение на комарджиите.

За да участвате в процеса на залагане, първо трябва да се регистрирате в сайт за онлайн хазарт за електронни спортове. След това можете да залагате на различни игри или събития. Ще можете да избирате от коефициенти на живо, залози на реквизит или фючърсни залози. Като правило, ако искате да заложите на нещо, което се случва в момента, трябва да използвате коефициенти на живо. Въпреки това, ако искате да правите прогнози за бъдещи събития, трябва да използвате реквизитни залози и фючърсни залози.

Как работи

Основната разлика между тези два вида залози е тяхното време. Коефициентите на живо се поставят едновременно с настъпването на събитието. Например, ако заложите на изхода на Apex legends, ще направите своя залог, докато гледате мача. От друга страна, реквизитните залози се основават на текущата статистика и тенденции. Те обикновено изискват повече изследвания, отколкото да дават шанс на игра на живо.

Залагания на Apex Legends
Играчи и отбори на Big Apex Legends

Играчи и отбори на Big Apex Legends

С пускането на десети и единадесети сезони на Apex Legends броят на играчите продължи да нараства. Очаква се цифрата да нарасне, докато чакаме сезон 12. Вече има някои добре познати играчи сред един милион, а по-долу са някои от тях с техните идентификационни номера:

От САЩ

 • Райън Бойд - Рептар
 • Брайън Маккарти -iShiny

Швеция

 • Саймън Белини - Вайфс
 • Джон Хакансон-ХАКИС

Чили

 • Томас Конча-Вълк

Играчите също са сформирали отбори, за да се състезават един срещу друг професионално. По-долу е даден списък на най-добрите отбори, заедно с броя на турнирите, в които са завършили:

 • Team Liquid- 2117 турнири
 • Fnatic- 988 турнири
 • Зли гении - 906 турнира
 • Natus Vincere- 571 турнира
 • Virtus.pro- 566 Турнира

Защо играта е обичана от играчите?

Apex Legends е изпълнен с екшън мултиплейър шутър, в който до петдесет играчи са пуснати на карта заедно. Целта на играта е всеки играч да бъде последният изправен. Забавната част е, че играчите могат да избират между герои в шест различни класа. Всеки клас има свой собствен набор от оръжия и способности.

За да помогнете да печелите битки, ще трябва също да отключите ново оборудване. Всички тези фактори носят невероятна тръпка на играчите. Те също така предлагат множество опции за ентусиастите на залаганията, на които да залагат. Фактът, че това е сравнително нова игра, също я прави вълнуваща.

Играчи и отбори на Big Apex Legends
Има ли турнир по Apex Legends?

Има ли турнир по Apex Legends?

В момента няма планове за официална световна купа на Apex Legends. Феновете обаче започнаха да организират неофициални турнири по целия свят. Някои от тези събития дори привлякоха десетки хиляди участници.

Би било страхотно да видите някое официално състезание с огромна база играчи. Има няколко причини, поради които световното първенство може да е добра идея. Например, това може да насърчи повече играчи да се присъединят към Играта. Също така може да привлече ново внимание към заглавието и да увеличи популярността му.

Остава въпросът дали световно първенство ще се случи или не. Дори и да стане, колко голям ще бъде? Ще привлече ли същото количество играчи като турнира на Fortnite?

Един от най-големите турнири е Apex Legends Global Series Championship. Състезанието има награден фонд от $1,000,000. Отборите се избират за шампионата въз основа на тяхното предишно представяне в кумулативните ALGS точки, плейофите на Winter Circuit и участието в шампионатните онлайн състезания за последен шанс.

EA обяви по-нататъшно групово финансиране на събития на 18 май 2021 г. Пакетите за кожи допринасят за наградния фонд с максимално увеличение от $2 000 000 във всички региони. Северна Америка и Южна Америка са регионите с най-висок рейтинг в шампионата.

Има ли турнир по Apex Legends?
Залагане на Apex Legends при доставчици

Залагане на Apex Legends при доставчици

Залагането на Apex Legends не се различава по нищо от залагането на други електронни спортове или като цяло. Ще ви помогне, ако разберете основните правила на играта и изберете най-подходящия доставчик на залагания. Подходящостта на даден доставчик варира от един играч на друг. Книгата за електронни спортове, която е подходяща за играчи в САЩ, например, може да не е непременно подходяща за играчи в Африка.

Добър доставчик трябва да е наличен на вашия език. Техният уебсайт трябва да бъде много отзивчив и лесен за навигация. Методите на плащане трябва да са удобни за залагащия, а транзакциите трябва да са ниски, ако не липсват. Поддръжката на клиенти трябва да бъде на първо място.

Важен е и валиден лиценз за експлоатация. И, разбира се, наличието на широки пазари за залагания на Apex Legends е задължително.
Някои от значимите доставчици на залагания на Apex, изброени под марката на казиното, включват Bet365, Betfair, GVC, Paddy Power, Sportsbet, William Hill, 888sport и Ladbrokes.

Залагане на Apex Legends при доставчици
Следвайте най-добрите отбори на Apex Legends и залагайте точно

Следвайте най-добрите отбори на Apex Legends и залагайте точно

За да залагате добре на игра, използваща доставчик на онлайн залагания, трябва да го направите познайте отборите и тяхното минало представяне, за да се направи прогноза.

Кои са някои забележителни отбори, на които да заложите в този esport?

Apex Legends стана много популярен след излизането си. В момента има над 50 официални отбора на Apex Legends по целия свят. Някои от тях са спонсорирани от игрални компании или марки, докато други са независими групи, които играят заедно.

Можете бързо да идентифицирате тези отбори по техните имена, лога и уникални униформи и цветове. Тези отбори се състезават един срещу друг в турнири и предизвикателства. Ето трите най-добри отбора на Apex Legends:

измамник (Европа)

Rogue е един от най-успешните европейски отбори на Apex Legends. Екипът е сформиран през 2016 г., когато трима приятели решават да създадат организация за електронни спортове. Оттогава те спечелиха няколко големи титли, включително ESL One Голямо първенство в Ню Йорк 2018 и шампионат на Северноамериканския Challenger Series 2019 Season 1 Championship.

Team Secret (Китай/Азия)

Тайна на екипа е друг китайски отбор на Apex Legends, който съществува от доста време. Започна като отбор на APEX League през 2015 г. През 2017 г. става част от Overwatch League, където се състезава до 2019 г.

Luminosity Gaming (Северна Америка)

Luminosity Gaming е друг известен северноамерикански отбор на Apex Legends. Те имат много постижения през последните няколко години. Например, те бяха първият отбор на NA, достигнал до Големите финали през 2018 г. Като цяло тези отбори се занимаваха с други електронни спортове, преди Apex Legends да бъде пусната. Те бяха ранни осиновители на играта и разшириха своето господство до сферата на Apex Legends.

Следвайте най-добрите отбори на Apex Legends и залагайте точно
Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Геймплеят на Apex Legend е изключително бърз, което прави играта много по-приятна от много други. Това е едно от най-значимите предимства на Apex Legends пред Fortnite. Вие постоянно се движите наоколо, опитвайки се да намерите други играчи или просто бягате от тях.

Няма къмпинг, защото трябва да се движите бързо, за да оцелеете. Това добавя елемент от стратегия в играта, което я прави още по-добра. Също така в играта има много различни оръжия, като пушки, щурмови пушки, снайперски пушки, ракетни установки и т.н.

Всички тези оръжия се чувстват страхотно, когато стрелят и също изглеждат фантастично. Има и много различни превозни средства като танкове, ховърбайки и джетове. Всички тези неща допринасят за някои вълнуващи мачове. Всеки мач отнема около 10 минути и след всяка игра ще получите награда, наречена Battle Stars.

Всеки път, когато спечелите три Battle Stars, вие ще отключите скин на герой за вашия профил в играта, където можете да избирате между шест героя, включително Tracer, Winston, Genji, Torbjorn, Hanzo и Pharah. Като цяло геймплеят е невероятен.

Професионалисти

 • Приятен геймплей
 • Забързано действие
 • Страхотна графика
 • Много играчи
 • Играе се безплатно

Против

 • Ограничено разнообразие от оръжия
 • Няма офлайн режим
 • Липса на опции за персонализиране
 • Случайните падания на плячката могат да бъдат досадни
Предимства и недостатъци
Разбиране на коефициентите за залагане на Apex Legends

Разбиране на коефициентите за залагане на Apex Legends

Колко трябва да залагам на Apex Legends? Коефициентите винаги се променят и може да е трудно да разберете какво означават. Какво означава -1,5% или +1,5%? Как да изчисля печалбите си?
Можете да използвате две различни видове коефициенти за вашите залози: американски коефициенти и десетични коефициенти.

Американски коефициенти са най-често използваните коефициенти за залагане в Северна Америка. Освен това е и най-лесният за разбиране. При този тип коефициенти получавате представа за това колко точки ще трябва да спечелите, но не и точно колко пари ще спечелите, когато спечелите.

Ако поставите залог от 10 цента при 5/2, това би означавало, че ще спечелите 40 цента, равни на 5 точки, ако спечелите. Ще спечелите четири пъти повече, отколкото сте заложили, което означава, че в крайна сметка ще получите 20 цента (за общо изплащане от 50 цента).

Десетичните коефициенти са по-точни от американските. Те ви дават точната сума пари, която ще получите, ако спечелите, включително стотинки и дори центове. Така че да приемем, че залагате на Apex Legends с два десетични коефициента. Това означава, че можете да спечелите от $0,01 до $100,00, в зависимост от крайния резултат. Ако загубите, ще загубите само $1,00.

Разбиране на коефициентите за залагане на Apex Legends
Съвети и трикове за залагане

Съвети и трикове за залагане

Трудно е да се предвиди как ще се променят залаганията на Apex Legends през следващите месеци.

Турнирите със сигурност ще приемат нови формати, играчите ще разработят нови стратегии, а създателите на игри ще пуснат персонализираната функция за лоби, която напълно ще трансформира сцената.
Ето идеи за хазарт, които можете да използвате в момента, за да ви помогнат да стигнете до възможно най-добрия старт, когато залагате на игрите на Apex Legends:

 • Опитайте да играете играта сами: След като играете играта, ще имате всички съвети и трикове на играта на върха на пръстите си. Ще прогнозирате резултата от играта ефективно, особено на живо най-добре, като се има предвид как протича мачът.
 • Когато избирате услуга за залагания, отделете време: Не избирайте първата отлична услуга въз основа на това, което сте видели в рекламите. В допълнение, сравняване на офертите на най-популярните онлайн залагания на киберспорт компании, четенето на тестови доклади на порталите за залагания и разглеждането на коментарите в различни форуми за залагания може да ви помогне да вземете информирано решение.
Съвети и трикове за залагане