Играйте Виртуални спортове онлайн – Топ 29 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

Това ръководство за залагания на електронни спортове описва всичко, което залагащите трябва да знаят по темата, най-добрите сайтове за електронни спортове за залагания и други. Няма съмнение, че електронните спортове са една от индустриите, които продължават да процъфтяват дори по време на пандемията. Последните прогнози на Statista показват, че размерът на пазара на електронни спортове за 2021 г. се оценява на малко над 1,08 милиарда долара, почти 50% ръст от 2020 г.

Индустрията за залагания на електронни спортове също нарасна експоненциално. След като всички традиционни мачове на живо бяха спрени в разгара на пандемията, електронните спортове станаха любими на феновете, тъй като имат човешко докосване, за разлика от виртуалните спортове, единствената друга възможност дотогава.

Играйте Виртуални спортове онлайн – Топ 29 ESportsа, плащащи най-много за 2022 г.

В това ръководство за залагания на CS: GO залагащите могат да намерят всичко, което трябва да знаят за залагането на видеоиграта стрелец от първо лице. Независимо дали става дума за геймплея и правилата или за пазарите на залагания и коефициентите, тази страница разказва всичко. Няма съмнение, че електронните спортове залагат надмощие. 

Покажи повече...

Dota 2 е една от онези видеоигри със значителни последователи. Днес (от 2021 г.) милиони играчи по целия свят се свързват помежду си, за да имат своя справедлив дял от играта. Всъщност поне 10 милиона души играят тази игра всеки месец. Играта има богатство от турнири и лиги, в които играчите да се състезават. 

Покажи повече...

League of Legends (LoL) се превърна в една от най-популярните игри в историята на игрите, като милиони играят с часове всеки ден. Това е мултиплейър онлайн бойна арена (MOBA), издадена от Riot Games през 2009 г. Тя беше интегрирана като eSport в World Cyber Games преди четири години. 

Покажи повече...

Valorant залаганията на електронни спортове са сред най-значимите неща, които се случват на сцената на електронните спортове. В това ръководство разберете всичко, което трябва да знаете за залагането на тази сравнително нова игра, съперничеща на Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) и Fortnite както на сцената на електронните спортове, така и на индустрията за залагания.

Покажи повече...

Много от по-популярните игри за електронни спортове са от доста скорошни франчайзи. Серията Mortal Kombat обаче е различна, защото от края на 90-те години на миналия век се провеждат състезателни турнири. Това означава, че предшества самата концепция за интернет-базирани спортни хазарти. Докато по-късните части на Mortal Kombat направиха напредък в графиката и геймплея, основните елементи са останали същите от излизането на първата игра през 1992 г. Играчите контролират герой, който трябва да се бие срещу врагове в мачове 1 срещу 1. Когато играчът или врагът са изчерпани с достатъчно здраве, те могат да бъдат убити с завършващ ход.

Покажи повече...

През последните години Battle Royale игрите се оказаха много популярни в общността за залагания на електронни спортове. Добър пример за това е FPS Call of Duty: Warzone. Той е безплатен за игра и е достъпен в редица платформи. Това включва версии на текущото поколение конзоли PlayStation и Xbox, както и персонални компютри. CoD: Warzone е част от вноската за Modern Warfare за 2019 г., а не е отделно заглавие. Той беше пуснат по време на втория сезон на актуализациите на съдържанието на Modern Warfare. Това означава, че голяма установена база играчи на CoD е имала достъп до него.

Покажи повече...

Популярен по целия свят, StarCraft II (SC II) предизвиква играчите да използват стратегия в реално време, за да победят конкуренцията в някои от най-популярните световни турнири по електронни спортове. От стартирането си през 2010 г., SC II продължава да има огромни последователи. Дори и с най-добрите игри като Dota 2 и League of Legends, осигуряващи челни места в състезанията по електронни спортове, StarCraft II все още привлича огромен брой последователи.

Покажи повече...

Публикувана от Ubisoft преди няколко години, Tom Clancy's Rainbow Six Siege в момента е в категорията на високопоставените e-спорт игри. Повечето хора наричат тази видео игра шутър от първо лице (FPS), която Ubisoft Montreal пусна през 2015 г., като R6. Първоначално тя беше достъпна за Xbox One, Microsoft Windows и PlayStation 4. Няколко години по-късно, през декември 2020 г., беше пусната обновена версия Rainbow Six, която може да се играе на Xbox Series X/S и PlayStation 5, което направи тази игра достъпна за повече FPS фенове по целия свят. 

Покажи повече...

Age of Empires

История на електронните спортове залагания

История на електронните спортове залагания

Произходът на електронните спортове може да датира от 1971 г. в събитие, когато интердисциплинарни студенти участваха в ретро игра Spacewar. Въпреки че не беше eSport сам по себе си, той проправи пътя за първото състезателно събитие за игри, 1980 Space Invaders Championship.

Но за залаганията едва в началото на последното десетилетие залаганията на електронни спортове станаха реалност. Това беше по времето, когато eSports сцената започна да домакинства онлайн турнири за много играчи. Така че залаганията биха могли да бъдат включени в хазартната сцена по-рано. Все пак имаше опасения, че повечето от играчите, които харесват електронни спортове, са под 18 години, което означава, че не им е разрешено да залагат. Какво още? Електронните спортове бяха силно нерегулирани, така че ще възникнат проблеми с фалшифицирането на мачове.

Но с популяризирането на eSports отборите нещата тръгнаха по различен начин. Първо, електронните спортове станаха по-популярни, привличайки дори възрастни, на които законно беше разрешено да залагат. След това дойдоха огромни спонсорски сделки и огромна гледаемост, които издигнаха електронните спортове на следващото ниво.

Esports е състезателно забавление, където професионалните играчи имат договори и солидни заплати, точно като традиционните професионални спортисти. Има много топ турнири, които привличат милиони долари наградни пари.

Букмейкърите, от друга страна, се възползваха от постоянно нарастващото търсене на пазарите на електронни спортове за залагания. Операторите бързат да предложат на играчите най-новите пазари за електронни спортове, които да допълнят виртуалните игри, на които липсва това човешко докосване.

По всички индикации залаганията на електронни спортове са сред най-бързо развиващите се категории в цялата индустрия за онлайн хазарт.

Според последните данни се очаква размерът на пазара за залагания на електронни спортове да достигне огромните 205 милиарда долара до 2027 г. Интересното е, че през 2020 г. имаше над 6,5 милиона залагащи на електронни спортове. Разбира се, броят на залагащите на електронни спортове се е увеличил сега, когато електронните спортове са най-новото дете на блока в света на спортните залагания.

История на електронните спортове залагания
Видове залагания на електронни спортове

Видове залагания на електронни спортове

За играчите, които се интересуват от залагания на електронни спортове, основите включват разбиране на различните форми на електронни спортове залагания.

Електронният спорт се разраства с първи темп. Но тогава наличните игри се определят от популярността на жанра в текущата сцена на електронните спортове. По-долу е даден списък с популярните жанрове за електронни спортове, на които залагащите могат да залагат, и, което е важно, най-популярните електронни спортове игри и най-големите състезания във всеки жанр.

MOBA електронни спортове

Известна още като мултиплейър онлайн игри на бойна арена, MOBA е стратегическа видео игра. Най-популярните MOBA игри за залагане включват League of Legends (LOL) и DOTA 2. Най-значимите MOBA събития включват The International, най-големият турнир в DOTA 2 и Световното първенство на League of Legends.

FPS електронни спортове

Игрите със стрелци от първо лице включват битка от гледна точка на първо лице. Най-популярните eSports игри за залагане в категорията FPS включват Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield V, Valorant, Call of Duty и Rainbow Six Siege. Най-големите FPS eSports турнири включват CS: GO Major Championships и Siege's Six Invitational.

Battle Royale eSports

Видеоигрите Battle Royale включват много играчи в мач за последен човек. Най-известните Battle Royale игри включват Fortnite и Apex Legends. Въпреки това, когато става въпрос за най-големите турнири, има Световната купа на Fortnite и Global Series на Apex Legends.

Спортна симулация eSports

Както подсказва името, те подражават на истински спортове, като футбол, баскетбол, хокей и т.н. Най-добрите eSports игри, на които можете да залагате в жанра на спортните симулации, включват FIFA21, Madden, NBA2K, eFootball (бивш PES) и т.н.

RTS eSports

Известни също като стратегически игри в реално време, RTS eSports също са популярни. Най-добрите игри за залагане в тази категория включват StarCraft и WarCraft. Що се отнася до турнирите, най-големият е WCS Global Finals.

Видове залагания на електронни спортове
Съвети за залагане на киберспорт

Съвети за залагане на киберспорт

Има няколко съвета за играчи, които са нови на сцената на електронните спортове, които да им помогнат да започнат.

Първата точка за разговор е за избор на букмейкър. Като начало, не всички сайтове за спортни залагания имат пазари за електронни спортове. Така че, след като намерят няколко сайта за електронни спортове, играчите трябва да проверят дали имат конкретната електронна спортна игра, на която искат да залагат. Други съображения включват лицензиране и регулации, банкови опции, използваемост на сайта и промоции.

Още един съвет; залагащите трябва да се запознаят с правилата и геймплея на електронните спортове, на които искат да залагат. Много залагащи правят грешката да залагат на игри, които едва ли разбират. Правилата и разпоредбите, пазарите за залагания и коефициентите за залагания трябва да са на една ръка разстояние на всички залагащи.

Трето, комарджиите трябва да следят най-новите разработки в играта за електронни спортове, на която залагат. Разберете кои са най-добрите отбори в момента в League of Legends, Fortnite, Rainbow Six Siege, CS: GO или всеки друг eSports. Разбира се, скорошното представяне на отборите също има значение.

И накрая, когато става въпрос за спортни симулационни игри, не залагайте сляпо въз основа на отбора, с който играе професионалният играч. В електронните спортове не става въпрос за величието на отбора, който играчът използва в реалния свят. Вместо това, резултатът от FIFA или PES игра в eSports се определя от нивото на умения на професионалния играч.

Съвети за залагане на киберспорт
Отговорна игра

Отговорна игра

Залагането на киберспорт онлайн носи цялото забавление, независимо дали играчът е ентусиаст на електронните спортове или просто ежедневен ентусиаст на спортни залагания. Но тогава отговорният хазарт трябва да остане основен по всяко време. Точно като видео игрите, залагането на електронни спортове може да доведе до силно пристрастяване. Играчите винаги трябва да спазват правилата за отговорен хазарт.

Първо в списъка с правила за отговорен хазарт, електронните спортове не трябва да заместват училище или работа. Следващото важно нещо, което играчите трябва да запомнят, е да зададат бюджет за залагания на електронни спортове и стриктно да го спазват. Важното е, че те трябва да знаят кога да се откажат; никога не се опитвайте да преследвате загуби.

Отговорна игра

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Rainbow Six (R6) Обсада Година 7 Сезони 1 току-що приветстваха Демонския воал. Преди официалното пускане на 15 март 2022 г. имаше много доклади на пазара. Въпреки че някои течове са се реализирали, много не са. Всичко това обаче послужи само за рисуване на картината на това, което предстои.

Team Liquid – отборът за победа в Esports
2022-05-05

Team Liquid – отборът за победа в Esports

Team Liquid определено ще нагъне още повече мускули в опит да утвърди позицията си на най-успешния отбор по електронни спортове. От началото на онлайн залаганията за електронни спортове, това е един от най-добрите отбори за електронни спортове, на които можете да залагате. С най-добрите съоръжения в класа и богат набор от таланти, без съмнение доминацията на Team Liquid esport ще остане тук.

Ръководство за залагания за електронни спортове на FIFA eWorld Cup 2022
2022-04-28

Ръководство за залагания за електронни спортове на FIFA eWorld Cup 2022

Едно от дългоочакваните събития за електронни спортове тази година е FIFA eWorld Cup 2022, най-престижният турнир на сцената на FIFA eSports. Да, има много други турнири на FIFA, на които да залагате, но те не привличат влиянието, което идва с FIFA eWorld Cup. В тази статия играчите могат да научат всичко, което трябва да знаят за този предстоящ турнир.

Лео Вегас поема Esports залаганията
2022-04-21

Лео Вегас поема Esports залаганията

Няма съмнение Leo Vegas е едно от най-добрите онлайн казина днес. Шведската компания е известна със своето фантастично портфолио от казино игри с любезното съдействие на обширната мрежа от доставчици на софтуер за казино. Така че независимо дали става въпрос за най-новите онлайн казино игри или тези автентични игри с дилъри на живо, Leo Vegas разполага с всичко.