Бързи плащания

След като играч спечели залог и види, че тези печалби се появяват в баланса на сметката му в сайта за залагания, съвсем естествено е да искате да получите достъп до тези средства възможно най-бързо. Времето, необходимо за обработка на тегления от бързо плащащите сайтове за залагания, варира значително в индустрията за залагания, като някои сайтове са по-бързи от други.

Какво представлява сайтът за залагания за бързо плащане?

Какво представлява сайтът за залагания за бързо плащане?

Бърз сайт за залагания на eSport плащания позволява на играчите да изтеглят средствата си бързо, като времето за обработка вече е само 30 минути за някои платформи. Много фактори могат да повлияят на това колко време е необходимо, за да бъде обработена заявка за теглене, като избраният процесор за плащане също играе роля в това колко време е необходимо средствата да бъдат на разположение на играча като пари в брой.

Различни опции за теглене обикновено са налични в сайтовете за залагания, като VISA и Mastercard са популярни и PayPal и дори превод директно в банковата сметка на играча. Сайтът за залагания за бързо плащане ще обработи заявката на играча за теглене на средства възможно най-бързо, като обикновено избягва да отнема повече от няколко часа, при условие че не са повдигнати проблеми.

След като компанията за залагания обработи заявката и издаде средствата за теглене, остава до доставчика на плащане, който играчът е избрал да завърши процеса.

Какво представлява сайтът за залагания за бързо плащане?
Най-бързо плащащите сайтове за залагания на eSport през 2021 г

Най-бързо плащащите сайтове за залагания на eSport през 2021 г

Както установихме по-горе, сайтовете за онлайн залагания на eSports могат да се различават значително по отношение на времето, необходимо за обработка на заявките за теглене и получаване на парите до клиентите. Ето топ 10 на най-бързо плащащите сайтове за онлайн залагания през 2021 г.

BetVictor

Този сайт за онлайн залагания предлага опцията за бързо теглене на VISA Direct и обработва заявките за теглене в рамките на 30 минути. VISA Direct осигурява доставка на средства в реално време, като се използват данните за картата на играча.

PariMatch

Както при BetVictor, PariMatch предоставя опцията за директно теглене на VISA и се опитва да обработи заявки за теглене в рамките на 30 минути.

Bet365

Този бързо плащащ сайт за онлайн залагания използва бързо теглене чрез Neteller и има други доставчици на плащания, достъпни за играчите. Bet365 обработва заявки за теглене на печалби на клиенти в рамките на 12 часа, при условие че няма повдигнати проблеми, които могат да причинят забавяне.

SBK

Сайтът за залагания SBK прави нашия списък, тъй като те имат едни от най-бързите налични тегления на Trustly. Времето за обработка на заявките за теглене е 1-2 дни.

Betway

Бързото теглене отново е достъпно чрез VISA Direct с Betway, а заявките за теглене обикновено се обработват в рамките на 12 часа.

Уилям Хил

Този популярен сайт за залагания, с физически магазини, може да осигури едни от най-бързите тегления на дебитни карти, налични в момента. William Hill обработва заявки за теглене в рамките на 1-3 дни.

Betfair

Ако играч търси бързо теглене на PayPal, тогава Betfair предлага сред най-бързите. Заявките за теглене се обработват в рамките на 4-24 часа.

888Спорт

Този уебсайт за залагания, който предлага и онлайн казино, предоставя някои от най-бързите налични тегления на MuchBetter – предоставя на играчите бърз достъп до техните печалби. След като заявка за теглене бъде одобрена, плащането обикновено се обработва в рамките на 2-3 дни.

BoyleSports

Някои от най-бързите времена за обработка на Skrill се предоставят от BoyleSports, като заявките за теглене от играчи обикновено се обработват в рамките на 24 часа.

SportingBet

Ако клиентът търси теглене на чек, SportingBet предлага най-бързите налични времена. След като заявката за теглене бъде проверена и одобрена, чековете ще бъдат публикувани в рамките на два дни, готови играчът да депозира в банката си.

Най-бързо плащащите сайтове за залагания на eSport през 2021 г
Как да получите най-бързото изплащане в онлайн сайт за залагания на eSport

Как да получите най-бързото изплащане в онлайн сайт за залагания на eSport

Ако играч търси възможно най-бързото изплащане на печалби от сайтовете за онлайн залагания на eSports, тогава могат да се направят много неща. Най-важното е, че потенциалните клиенти трябва да проучат различните налични сайтове за залагания и да разберат какво време за обработка предоставят. Тук могат да помогнат отзиви от други играчи, като отзиви потвърждават дали бързо плащащият сайт за онлайн залагания редовно спазва посочените времена за теглене и подробно описват всички проблеми, които са имали преди играчите.

Също така е необходимо да проверите какви методи на плащане предлага даден сайт за залагания, като някои от тях са неподходящи за играч и времето, необходимо за наличните средства, е различно. Когато бъде избран сайт за залагания и доставчик на плащане и играч желае да изтегли печалбите си - гарантирането, че всички правила за сигурност и идентификация са спазени, ще помогне да се осигури бързо изживяване с минимални проблеми.

Как да получите най-бързото изплащане в онлайн сайт за залагания на eSport
Защо някои транзакции отнемат толкова време или се блокират?

Защо някои транзакции отнемат толкова време или се блокират?

Понякога играч ще открие, че неговата заявка за теглене на онлайн залагания от eSport отнема повече време от обикновено, за да бъде обработена или че е блокирана напълно. Причините за това могат да бъдат различни, като всички случаи са различни.

Здравият разум обаче е, че играчът не е преминал достатъчно през процеса на идентификация - особено вярно, когато заявка за теглене е блокирана. Законите, прилагани от правителствата, и правилата, залегнали от регулаторните органи, изискват уебсайтовете за залагания да проверяват самоличността на играчите, преди да могат да бъдат изтеглени печалби. Налагат се и разпоредби за сигурност, като например законите за борба с изпирането на пари и измамите.

Ако даден сайт за залагания не може да провери самоличността на клиент или има съмнения за измама, тогава плащането ще бъде блокирано, докато тези проблеми не бъдат разрешени. Ако плащането бъде блокирано или забавено в очакване на допълнителни проверки, тогава сайтът за залагания ще уведоми клиента и ще подчертае всички стъпки, които трябва да бъдат предприети, за да бъде финализирано тегленето.

За да предотвратят това да се случи, играчите трябва да се уверят, че са изпълнили всички стъпки за проверка, поискани по време на заявка за теглене - като предоставяне на копия на подходящи документи за самоличност и документи за доказателство за адрес. В редките случаи, когато играч смята, че тегленето му е било несправедливо блокирано или задържано, могат да бъдат отправени оплаквания до сайта за залагания. Те също могат да бъдат ескалирани до независими съдии.

Защо някои транзакции отнемат толкова време или се блокират?
Най-бързите методи за теглене на плащане

Най-бързите методи за теглене на плащане

Широка гама от методи за плащане на теглене е достъпна в индустрията за онлайн залагания, като най-популярният привлича хиляди лоялни клиенти. Времето, необходимо на тези доставчици на плащания, за да предоставят средства на залагащите, варира значително, като най-бързият разполага със средства в сметката на играча в рамките на минути. Доставчици на разплащания като PayPal и Skrill могат да предложат теглене на много сайтове за залагания и се ползват с широко доверие както от клиенти, така и от бизнеса.

Те осигуряват бързо време за обработка на плащанията и на тях се разчита заради високите си нива на сигурност и стабилни политики за защита на клиентите. Тегленията могат да бъдат направени бързо и с помощта на VISA и Mastercard, които се приемат на хиляди места по целия свят и повечето играчи вече ще ги използват чрез своите дебитни и кредитни карти.

Някои сайтове за залагания имат налични физически магазини, където печалбите могат да бъдат събрани в брой, което е бърз и безопасен начин за събиране на изтеглени печалби.

Най-бързите методи за теглене на плащане