бонус при регистрация

Сайтовете за залагания на Esports използват бонуси за регистрация, за да привлекат нови клиенти. Почти всички от най-добрите сайтове за електронни спортове ще предоставят на новите клиенти солиден бонус за добре дошли. Това са оферти, които ви предоставят допълнителни средства за залагане, които можете да използвате, за да правите залози на електронни спортове като Dota 2, CS:GO, FIFA, Rocket League, Hearthstone, League of Legends и други.

Винаги е хубаво да използвате бонус оферти за регистрация, след като се регистрирате в уебсайт за онлайн киберспорт залагания. Тези сайтове могат да предложат страхотни промоции за новите си клиенти, които си струва да заявите.

бонус при регистрация
Къде да намерите бонус за регистрация в сайтовете за залагания на електронни спортове

Къде да намерите бонус за регистрация в сайтовете за залагания на електронни спортове

Първата стъпка е да намерите най-добрите сайтове за залагания, които предоставят бонуси за киберспорт. Нови играчи могат да се възползват от бонуси за регистрация в повечето от основните сайтове за залагания с пазари за електронни спортове. Проверени и надеждни фирми като напр 1xBet, Betsson и Betsafe предоставят разнообразни привлекателни стимули за регистрация, за да привлекат нови играчи да правят залози на своите платформи.

Следващата стъпка е да създадете или да се регистрирате за акаунт. Изберете предпочитания от вас начин на плащане и сумата на депозита, а вашата esportsbook ще се погрижи за останалото. Интелигентен вариант е да изучавате дребния шрифт на този етап, тъй като сумите за преобръщане и други условия и критерии обикновено са това, което определя дали бонусът за електронни спортове си струва или не.

Въз основа на избрания от вас букмейкър може да получите бонусните си средства незабавно, докато други може да ви помолят да въведете ръчно код при първия си депозит. Имайте предвид, че размерът на първия ви депозит в повечето случаи има значително влияние върху вашите бонус средства.

Къде да намерите бонус за регистрация в сайтовете за залагания на електронни спортове
Как работи бонусът за регистрация?

Как работи бонусът за регистрация?

Най-често срещаният вид оферта за регистрация в електронни спортни книги е бонус за депозит, който може да очаквате да видите, когато първоначално се регистрирате за нов уебсайт.

Уебсайтът ще приеме вашия депозит и ще ви предостави безплатни кредити за залагания, които можете да използвате, за да правите залози на тяхната платформа. Това важи за 100% мачове, но някои сайтове за електронни спортове може да предоставят само 50% съвпадения, което означава, че ще ви кредитират само половината от депозираното от вас.

Тъй като това се случва в началото, бонусите за регистрация рядко влияят на начина, по който залагате или на кой eSport залагате, освен ако не е посочено в дребния шрифт. Съвпаденията за депозит обикновено имат изискване за минимален депозит, за да бъде активиран бонусът, както и максимална сума допълнителни пари, които уебсайтът ще ви даде, ако отговаряте на условията.

Например, сайтът може да посочи, че бонусът ще се задейства само ако депозирате поне $10 и че промоцията само ще удвои депозита ви до $500 в безплатни кредити. С други думи, ако депозирате $500 или по-малко, уебсайтът ще съответства на вашия депозит на 100 процента. Въпреки това, ако депозирате $600, вашите бонус пари ще бъдат само $500. Няма да имате право на бонус, ако сте депозирали по-малко от $10.

Как да използвате бонус за регистрация

Вместо eSport, вашият предпочитан сайт за залагания на електронни спортове определя как харчите бонус за регистрация. По-голямата част от тях се прилагат автоматично, когато се регистрирате и направите първия си депозит, докато някои изискват да въведете конкретен код, който ви е бил издаден преди това. Въпреки това, има стратегии за залагане на електронни спортове, които могат да ви помогнат да извлечете максимума от бонус за регистрация или добре дошли.

Как работи бонусът за регистрация?
Съвети и трикове за безплатни залози

Съвети и трикове за безплатни залози

Диверсификация на залаганията

Спортните залагащи могат да използват бонуси за регистрация, за да залагат на много отбори или играчи, без да рискуват парите си. Казано по друг начин, можете да заложите на отбор, който обикновено не бихте подкрепили. Дори и да загубите, сумата ще бъде премахната от вашите бонус средства вместо от депозита ви с реални пари. За съжаление има няколко изключения от това правило, тъй като някои сайтове за хазарт могат да изискват от вас да направите депозит с реални пари, преди да имате достъп до бонус пари.

Някои хора дори могат да залагат на аутсайдери. Със значителен бонус за регистрация, залагащите могат да започнат да залагат на аутсайдери и да се противопоставят на фаворитите, без да застрашават капитала си. Ако загубят, техните бонус пари се приспадат. Въпреки това, те могат да спечелят всички реални пари от своя залог, ако залогът спечели.

Залагания от двете страни на пазара

„Методът от двете страни на пазара“ означава, че играчът залага бонус залог на резултата, противоположен на този, на който вече е заложил. С това ефективно се осигурява печалба стратегия.

Залагащ Valorant, например, може да заложи собствените си пари на Team Liquid на -2,5 в игра. Те поставят бонус залог на същата стойност като първоначалния им залог, когато играта наближава, за да подкрепят опонента на Team Liquid на +2.5. По този начин, независимо какво се случва, парите ще бъдат възстановени под някаква форма.

Съвети и трикове за безплатни залози
Пазарувайте наоколо за опции

Пазарувайте наоколо за опции

Когато става въпрос за залагания на електронни спортове, винаги трябва да се присъедините към няколко различни сайта, за да можете да сравнявате цените. Освен това ще можете да избирате промоции от селекция от различни книги като бонус. Няма нищо лошо в прескачането от един сайт на следващия в търсене на специални оферти. Това е нещо, което няколко опитни залагащи на електронни спортове изпълняват до известна степен.

Ако намерите прекрасна сделка на друг сайт, която ви харесва, преместете част от парите си и се възползвайте от нея. Имате възможност да останете или да преместите средствата си обратно към оригиналния си сайт след края на кампанията. Кажете, че се наслаждавате Залагания на League of Legends и друга онлайн спортна залагания предлага бонус за регистрация по време на Световете. Ще бъдете луди, ако не се възползвате напълно от това, поне до края на събитието.

Разбира се, вие ще искате да сте сигурни, че разбирате напълно всички ограничения за всеки бонус, така че средствата ви да не се озоват там, където не им е мястото. Не забравяйте, че отличните линии винаги ще надминат всяка промоция. Не се разсейвайте от бонуси и не губете от поглед основната си цел да създавате избори с изключителна стойност и да печелите залози.

Пазарувайте наоколо за опции
Отговорен хазарт

Отговорен хазарт

Считайте хазарта само като средство за забавление. Трябва да очаквате да загубите пари и да приемете тези загуби като необходима част от забавлението. Това е правилният подход към хазарта.

Хората, които очакват или искат да спечелят, са мястото, където пристрастяването към хазарта обикновено се корени. Когато загубят, те могат да станат разочаровани или тревожни, което ги кара да рискуват още повече пари, за да възстановят загубите си. Това може да предизвика ужасна верижна реакция, която бързо излиза извън контрол.

Заделете определена сума пари, която сте готови да загубите в даден период. Ако поставите ограничения за себе си и ги спазвате, трябва да можете да се наслаждавате на хазарта си, без изобщо да изпадате в затруднения. Управлявайте времето, което прекарвате в хазарт, по същия начин, по който контролирате количеството пари, което харчите. Хазартът в свободното ви време е ОК, стига да можете да си го позволите, но не искате той да превземе живота ви.

Ако знаете или подозирате, че хазартът става проблематичен за вас, не се притеснявайте да се обърнете към някого. Няма от какво да се срамувате и е безсмислено да се опитвате сами да разрешите ситуацията. Ако не ви е удобно да обсъждате проблемите си с приятели или семейство, определени организации могат да ви помогнат.

Отговорен хазарт