Бонус кодове

Залагането на електронни спортове е сравнително ново явление, но много хора са спечелили големи суми пари, като залагат на игри, вариращи от Dota 2 и League of Legends до CS:GO и Valorant. Промоционалният код на сайта за електронни спортове, известен също като промоционален код, е код, съставен от букви или цифри, които играчите могат да въведат в промоционално поле на сайт за залагания, за да получат някакъв специален стимул. Промоционалният код на букмейкъра обикновено се използва от букмейкърите като стратегия за придобиване, за да помогне за привличането на нови клиенти и може да ви помогне да започнете със залаганията на електронни спортове.

Бонус кодове
Къде да намерите промо кодове в сайтовете за залагания на esport

Къде да намерите промо кодове в сайтовете за залагания на esport

Много сайтове за залагания не публикуват изрично промоционални кодове на своите уебсайтове, но има методи за намиране на най-добрите налични промо кодове.

Един от методите е просто да потърсите в Google избрания от вас сайт за залагания заедно с думите промоционален код. Това е един от най-надеждните методи за намиране на промо кода, който търсите. Можете също да включите любимия си eSport в заявката за търсене, за да получите уникални и необичайни промо кодове.

Фен на League of Legends, например, ще разгледа „League of Legends Worlds Promo Code 1xBet“, за да намери промоционалната оферта, която търси. Не забравяйте да използвате само промоционални кодове от надеждни и безопасни сайтове, като напр 1xBet, Betsson и Betsafe, наред с други.

Къде да намерите промо кодове в сайтовете за залагания на esport
Как работят промо кодовете

Как работят промо кодовете

Получаването на промоционалния код за eSports залагания е само половината от битката; вие също трябва да го използвате правилно, за да извлечете ползите. Това не е трудна задача, но изисква няколко етапа.

Всеки сайт има свой собствен набор от правила и критерии, които са посочени в бонусните T&C. От решаващо значение е да прочетете правилата и условията на промоционалния код или който и да е друг Бонус за електронни спортове за този въпрос. Условията за бонуси често включват критична информация като разрешените методи на плащане, минималните коефициенти, на които трябва да залагате, изискванията за залагане и т.н. Игнорирайте ги на свой риск.

Ако търсите промоционален код, обикновено ще бъдете подканени да въведете специалния или уникален код по време на регистрация или когато правите първия си депозит. Например, ако имате промоционален код „Worlds100“, за да влезете, трябва да отидете на уебсайта, да се регистрирате като нов играч и да въведете „Worlds100“ в предоставената зона, когато бъдете помолени за промоционален код.

Други промоции най-вероятно ще изискват от вас да въведете кода, докато депозирате или на конкретната бонус страница.

Как да използвате промо кодове

Избраният от вас сайт за залагания на eSports, а не eSport, контролира как харчите a бонус за регистрация. Въпреки това, в зависимост от вида, който придобивате, има тактики за залагания на електронни спортове, които могат да ви помогнат да извлечете максимума от вашия промо код.

Как работят промо кодовете
Съвети и трикове за безплатни залози

Съвети и трикове за безплатни залози

Ако промоционалният код е за оферта за съвпадение на депозит, той ще съответства на първия ви депозит до определена сума. Бонус кредит обикновено се кредитира във вашата сметка, когато сте изпълнили определени изисквания за залагане. Това може да ви помогне да диверсифицирате залозите си, защото осигуряват допълнителни средства.

Тези допълнителни средства могат да ви позволят да залагате на отбори или играчи, на които обикновено не бихте залагали, или дори да рискувате да залагате на аутсайдери в преследване на по-големи печалби. Ако залогът спечели, можете да спечелите много, но ако загубите, се приспадат само вашите бонус средства.

Ако имате промо код за безрискови залози, ще можете да направите първия си залог с платформата и да спечелите кредит за залагане, равен на част или целия ви първоначален депозит. 100% безрисков залог до $250, например, би присъдил на клиента $250, които да бъдат използвани за един или повече безплатни залагания, ако първият им квалифициран залог е загуба.

Това може да ви помогне да разберете електронния спорт, на който залагате, особено ако сте нов в eSport или eSport като цяло. Безрисковите залози също са изгодни, ако любимия ти отбор е имал няколко нестабилни мача и не играе пълния си потенциал. Някои промоционални кодове са за увеличени залози. Увеличените залози са подобни на увеличените коефициенти за състезател или отбор. Например, можете да срещнете повишен залог за играч, който вдига своите +200 до +300, увеличавайки печалбата ви, ако залогът ви спечели.

Това са едни от най-търсените промо кодове, особено сред опитни залагащи, които са уверени в своите таланти за залагане. Например, някои прогнозираха, че DAMWON Gaming ще победи EDG в LoL Worlds 2021. Въпреки това, ако опитен залагащ вярва, че EDG ще спечели, въпреки че не е очакваните шампиони, промо код с увеличен залог за EDG ще бъде череша на върха на техния прогнозирани печалби.

Има и сезонни или специфични за събитието оферти, като промо кодове за Call of Duty League, DreamHack събития, Световни първенства по електронен спорт, Световно първенство по League of Legends, Fortnite Cup, и така нататък.

Тези промоционални кодове са идеални за залагащи, които са фенове и гледат игри, водещи до големи събития, тъй като могат да правят интелигентни залози въз основа на предишното представяне, форма и състояние на отбора или индивида. За тях получаването на промо кодове за тези събития е категоричен начин да увеличат своята банка.

Сезонните или специфични за събитието промо кодове са особено полезни за залагащите, които просто обичат да залагат на големи събития, дори ако са нови в играта. Тези кодове могат да им помогнат да започнат да залагат на тези електронни спортове, тъй като някои промо кодове могат да действат като предпазна мрежа, ако техните залози се провалят.

Съвети и трикове за безплатни залози
Отговорен хазарт

Отговорен хазарт

Разглеждайте хазарта единствено като вид свободно време. Трябва да сте готови да загубите пари и да разбирате тези загуби като неизбежен елемент от играта. Това несъмнено е правилният начин за хазарт.

Очакването или искането за печалба обикновено е в основата на проблемите с хазарта. Когато тези играчи загубят, те могат да станат разочаровани или нервни, което ги кара да изложат повече пари на риск, опитвайки се да възстановят загубите си. Това има потенциал да предизвика ужасяващ ефект на доминото, който бързо ескалира.

Заделете определена сума пари, която сте готови да загубите във всеки един момент. Ако зададете и се придържате към вашите граници, трябва да можете да се наслаждавате на хазарта си, без изобщо да изпадате в проблеми. Контролирайте времето, което прекарвате в хазарт, по същия начин, по който ограничавате колко пари харчите. Хазартът в свободното ви време е приемлив, стига да можете да си го позволите, но не трябва да превзема живота ви.

Не се страхувайте да се обърнете към някого, ако знаете или подозирате, че хазартът се превръща в проблем за вас. Няма от какво да се срамувате и опитите да се справите с проблема сами са безплодни. Някои групи може да ви помогнат, ако не ви е удобно да се справяте с трудностите си с приятели или семейство.

Отговорен хазарт