Бонус за лоялност

Днешните сайтове за електронни спортове за залагания имат различни начини за награждаване на отдадените играчи. Ако играете редовно, в даден момент букмейкърът ще ви покани в различни програми за лоялност. След като се присъедините към клуба, ще започнете да печелите точки, когато се занимавате с определени дейности, като например депозиране на средства във вашата сметка.

Натрупаните точки могат да бъдат вашият бонус за лоялност, който можете да осребрите за пари и други привилегии. Този бонус за залагане обикновено идва с предварително определени нива. Придвижвате се нагоре по стълбицата и получавате нови награди, докато играете повече. Бонусите за лоялност могат да приемат различни форми и трябва да разберете всеки тип, за да се възползвате максимално от него.

Бонус за лоялност

Обосновката за бонус за лоялност е очевидна. Той предлага повече стойност за вашите пари. Представете си, че използвате безплатни залози без депозит. Букмейкърът ви кара да се чувствате оценени за вашата отдаденост и упорита работа. С тези оферти за онлайн залагания няма скрити такси или сложни условия за залагане.

Като участвате в програма за лоялност в електронни спортове, строги изисквания не могат да заключат печалбите ви. Нещо повече, много електронни спортни книги с програми за лоялност са легитимни и заслужаващи доверие, а основната им цел е да култивират дълготрайни взаимоотношения с клиентите си. Никой фалшив букмейкър не би инвестирал ресурсите си в такива програми.

Section icon
Как работят онлайн бонусите за лоялност?

Как работят онлайн бонусите за лоялност?

Бонусите за лоялност могат да бъдат използваеми или неизползваеми. Ако може да се изкупи, получавате бонус парите в баланса на вашата банка и можете да ги изтеглите или да ги използвате, за да направите още залози. Невъзстановим означава, че не можете да изтеглите бонус парите, така че трябва да ги заложите и да спечелите, за да изтеглите.

Скоростта на възпроизвеждане или преобръщане на a бонус за залагане се изчислява според множителя на бонуса, множителя на депозита или сбора на множителя на депозита и бонуса. Ще намерите тези подробности в раздела за общи условия. Не всички залози ще ви дадат 100% от вашия депозит като бонус.

Един от най-вълнуващите бонуси за лоялност е безплатният залог без депозит. Стига да отговаряте на условията за това, букмейкърът кредитира вашата сметка за залагания с малко пари, когато активирате бонуса. Това обикновено е малко увеличение на вашата банка, да речем $5 до $20. Няколко неща, които трябва да имате предвид, когато използвате безплатен залог, включват периода на валидност, който може да бъде от седмица до месец.

Уверете се, че сте използвали безплатните пари в посочения срок. Отново трябва да използвате безплатния залог като цяло и може да нямате право да го разделите на по-малки залози. Наградата от печеливша игра идва от залога, а не от сумата на безплатния залог. По принцип вие ще правите безрискови залози, без да добавяте реални пари към акаунта си, за да активирате бонуса.

Как работят онлайн бонусите за лоялност?
Как да използвате бонуси за лоялност

Как да използвате бонуси за лоялност

Преди да участвате в програма за лоялност, е задължително да знаете основите. Когато става въпрос за избор на букмейкър, лесно бонус за залагания на електронни спортове може да направи голяма разлика. Следователно това е нещо, с което трябва да се съобразите и да сте сигурни, че го разбирате напълно. Един аспект, на който трябва да обърнете внимание, е скоростта на възпроизвеждане и това, което е необходимо за напредък в стълбицата на програмата за лоялност.

Букмекерът може да има система за обратно изкупуване, която превръща точките в парични награди. Някои игри и дейности предлагат повече точки от други.

Преди да активирате бонус, проверете процента на бонуса и максималната сума. Много платформи за залагания на електронни спортове съпоставят депозитите със 100%, докато някои съвпадат до 200%. Що се отнася до максималната сума на бонуса, сумата никога не е фиксирана. Може да бъде от $100 до $200, но някои сайтове дават на лоялните играчи неограничени суми бонус. Трябва да разберете двете концепции, за да изчислите колко отговаряте на изискванията от първоначалния си депозит.

Когато сте лоялен играч на електронни спортове, ще има много награди, от които да се възползвате. Популярна опция е бонусът за връщане на пари, който е като презареждане на сметката ви за залагания. Бонусът за връщане на пари идва като процент от вашия залог. Колкото повече залагате, толкова повече можете да получите като кешбек. Понякога можете да обмените точки за лоялност за пари.

Ако заложите $50 на FIFA и получите възстановяване от $50, независимо от резултата, това се квалифицира като бонус за връщане на пари. Други предимства на програмата за лоялност са редовни билети за турнири, безплатни карти и персонализирани оферти. Можете също така да спечелите аксесоари и сувенири от бонус за лоялност. Някои играчи ветерани също са спечелили хотелски престой и пътувания.

Как да използвате бонуси за лоялност
Съвети и трикове за безплатни залози

Съвети и трикове за безплатни залози

Въпреки че може да сте развълнувани от бонуса за залагания в електронни спортове без депозит, знайте, че някои бонуси за лоялност са ограничени до конкретни игри. Ако е така, уверете се, че знаете как да играете тези игри. Ако офертата е ограничена до CS: GO, запитайте се дали това е игра, която обичате да играете. Докато 100 безплатни залога изглеждат привлекателни за всеки играч, какво ще стане, ако са само за играчи на Apex Legends?

Да предположим, че получавате промоция за връщане на пари в Call of Duty: Warzone, но все още не сте запознати с играта? Не вземайте специфичен за играта бонус код, ако не знаете как да играете посочената игра.

Друг съвет за използване на безплатни залози е, че никога не трябва да злоупотребявате с тези оферти за онлайн залагания. Вашата любима книга за електронни спортове редовно ще публикува промоции за лоялност и дори ще ги изпраща направо във входящата ви поща. Може да бъде изкушаващо да се злоупотребява с тези функции.

Доставчикът също иска да получи възвръщаемост на инвестицията, по същия начин, по който искате да спечелите печалба, като изтеглите печалбите си. Така че, не превишавайте максималния залог, както се изисква от уебсайта. В противен случай ще се представите като играч с предимство и вашият залог ще бъде намален с незабавен ефект.

Съвети и трикове за безплатни залози
Отговорна игра

Отговорна игра

Esports залаганията трябва да са забавни, но е лесно да се хванете в момента. Ако искате да бъдете отговорен онлайн геймър, започнете с изучаването на правилата. Как работят игрите и техните условия.

Истинското забавление на онлайн залаганията е вземането на информирани решения, вместо да зависи от чистия късмет. Това изисква определяне на граници при игра. Планирайте своите електронни спортове залагания в определени дни, като уикенди и празници, без да се намесвате в семейното време и ежедневната си работа.

Не забравяйте да зададете лимит на разходите. Може да искате да държите банковите си карти далеч. Не забравяйте, че продължителната игра може да доведе до умора на мозъка, така че е добре да се разтягате и да правите кратки почивки. Ако смятате, че имате проблем с хазарта, помислете за самоизключване от онлайн букмейкъра за електронни спортове, като затворите акаунта си за известно време. И накрая, не се колебайте да потърсите професионална помощ и финансов съвет.

Отговорна игра