Бонус за добре дошли

Бонусите за добре дошли при залагания на киберспорт са сред най-добрите промоции, които играчът може да претендира, след като се регистрира в уебсайт за онлайн залагания на киберспорт. Тази статия разглежда тези бонуси, за да определи какви са те, как работят, как да ги поискате и др. Както подсказва името, бонусите за добре дошли са промоции, които букмейкърите за електронни спортове предлагат на нови играчи. Има два основни типа бонуси за добре дошли; без депозит и бонуси за депозит.

Струва ли си да изисквате тези бонуси? Или това е просто приятен начин за привличане на нови играчи? Научете повече за това как да използвате бонуси без депозит и депозит след откриване на акаунт в букмейкър за електронни спортове.

Бонус за добре дошли
Как работи бонусът за електронни спортове?

Как работи бонусът за електронни спортове?

Много залагащи са склонни да избягват онлайн бонусите, защото не звучат законно. Истината обаче е, че бонусите за добре дошли за залагания на електронни спортове са истински, поне на лицензирани и регулирани сайтове. За протокола, има някои съмнителни сайтове за залагания, чиито бонуси не са легитимни, но всички сайтове, изброени на тази страница, са истински.

Сега големият въпрос е защо букмейкърите за електронни спортове дават на играчите безплатни пари?

Добре. Отговорът е прост – да привлечете нови играчи в онлайн индустрията за електронни спортове, която е толкова конкурентна. Докато бонусите за презареждане са за задържане на клиенти, бонусите за добре дошли са предназначени да привлекат нови играчи. Това, което се случва е, че букмейкърът определя бюджет за маркетинг и една от маркетинговите стратегии са промоции.

Еспорт залагания бонуси без депозит

Както подсказва името, бонусът без депозит е оферта, която награждава играчите с бонус само за регистриране в Сайт за залагания на електронни спортове. Те не трябва да депозират, за да поискат тази оферта.

Безплатният бонус без депозит е стандартен бонус без депозит, който дава на играчите фиксирана сума пари. Другият тип е бонус без депозит, който играчите могат да използват, за да залагат на електронни спортове с реални пари и да спечелят истински пари. И накрая, играчите на електронни спортове могат да се възползват от бонусите без депозит без пари в брой, които дават на играчите пари за игра, но те не могат да бъдат теглени.

Депозитни бонуси за Esports залагания

Известен още като бонус за мач, бонусът без депозит е оферта за добре дошли, която награждава играчите, когато депозират за първи път. Повечето бонуси за депозит съответстват на депозираната сума с определен процент до определена сума. Това може да бъде 50% бонус за депозит, 100% или дори повече.

Само да спомена, в някои сайтове за залагания, депозит бонуси може да се предлага във втори, трети и дори четвърти депозит.

Как работи бонусът за електронни спортове?
Как да поискате бонуси за добре дошли

Как да поискате бонуси за добре дошли

Как се активират бонусите за добре дошли след изпълнение на изискванията за допустимост? Е, има два начина. Първо, бонусът се кредитира автоматично в сметката на играча. Това е най-лесният начин да поискате бонус. Като алтернатива, играчите трябва да активират бонуса, като използват бонус кодове или купони за добре дошли за залагания на eSports. Има слот, където тези кодове се попълват, за да активирате бонуса.

Как да използвате бонуси за добре дошли за залагания на електронни спортове

Всички бонуси за добре дошли са забавни, но залагащите на електронни спортове трябва да знаят как да ги използват добре. За съжаление, повечето играчи, които претендират за бонуси за добре дошли, в крайна сметка ги пропиляват само с няколко залога поради липса на познания за това какво се крие зад завесата. В този сегмент разберете всичко, което трябва да знаете за използването на бонуси за добре дошли.

Как да поискате бонуси за добре дошли
Изисквания за залагане

Изисквания за залагане

Въпреки че бонусите за добре дошли звучат доходоносно, те са обвързани със строги изисквания за залагане. Въпреки че букмейкърите пръскат пари под формата на бонуси, те са поставили някои ограничения, за да затруднят играчите да извлекат максимума от бонусите за добре дошли. Тези ограничения са известни като изисквания за залагане или изисквания за преминаване.

Като начало, изискването за залагане е множител на броя пъти, когато залагащите трябва да играят чрез бонус, преди да могат да изтеглят печалбите. Например, ако залагащият поиска съвпадение на депозит в букмейкър с изискване за залагане 20 пъти, трябва да изиграе бонуса 20 пъти, преди да отговаря на условията за теглене. Е, голямо предизвикателство е да играеш 20 пъти, без да губиш всички пари.

Сайтовете за залагания на киберспорт с най-доходоносните бонуси имат най-високите и най-строги изисквания за залагане в повечето сценарии.

Ограничения за коефициенти и игри

Освен изискванията за залагане, букмейкърите затрудняват играчите да спечелят реални пари използване на бонуси чрез задаване на минимални коефициенти. Например сайт за залагания на електронни спортове може да предложи 150% бонус, но бонусът се прилага само при високи коефициенти. Освен ограничението на коефициентите, някои бонуси за добре дошли са приложими за избрани игри за електронни спортове.

Изисквания за залагане
Добре дошли бонус съвети и трикове

Добре дошли бонус съвети и трикове

Въпреки че сайтовете за залагания затрудняват играчите да използват бонуси, все още е възможно да се възползвате от бонусите за добре дошли.

Първият съвет е винаги да сте на лов, не само за бонуси за добре дошли, но и за най-доходоносните. Играчите могат да изберат да ловуват сами или да използват букмейкъри, които изброяват букмейкъри за електронни спортове с най-високите бонуси за добре дошли.

Друг съвет, който се отнася само за сайтове за залагания без ограничения на коефициентите, е залагането на най-ниските коефициенти. За разлика от високите коефициенти, залозите с ниски коефициенти имат голяма вероятност да се реализират. Въпреки това слизането на ниски нива е умен съвет за преодоляване на изискванията за залагане. Единственият проблем е, че добивът все пак не е толкова висок.

Сега, когато високите изисквания за залагане намаляват шансовете да се направи нещо от бонуси, играчите трябва да преследват бонуси за добре дошли с по-ниски изисквания за игра. Това е лесен съвет за бонус за спортни залагания, за да спечелите пари. По-лесно е да преодолеете изискването за 15x залагане, отколкото 30x.

Също така е важно да проверите периода на валидност на бонуса за добре дошли. Често играчите искат тези бонуси, но не ги използват в рамките на определения период. Звучи смешно, но да, бонусите имат срок на годност.

Залагайте разумно. Само защото това е 100% бонус, не означава, че трябва да се пропилява при нереалистични коефициенти. Вместо това, залагащите трябва да останат мъдри играчи, като използват бонуса за добре дошли като реални пари, които са депозирали. Проучването на различните мачове от електронни спортове и проверката на прогнозите са много важни.

Добре дошли бонус съвети и трикове
Отговорен хазарт

Отговорен хазарт

Бонусите за добре дошли са фантастични и са сред причините много играчи да бъдат привлечени в залаганията на електронни спортове. Но те може да са причина за пристрастяване към хазарта. Много играчи се оказват, че използват повече пари, отколкото могат да си позволят да претендират за бонуси.

Играчите трябва да останат в рамките на отговорния хазарт. Определянето на бюджет за залагания на електронни спортове и спазването му е от първостепенно значение. Друг съвет е никога да не гоните загуби, когато залагате и винаги да знаете кога да си тръгнете. Важно е, че залаганията на електронни спортове не трябва да заместват училище или работа.

Това е всичко за това ръководство за бонуси за добре дошли за залагания на електронни спортове. Наистина, офертите за онлайн залагания за нови играчи си струва да се преследват. Въпреки това, не е лесно да се възползвате от тях.

Отговорен хазарт